ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоилов: Съдията ни ощети, но не затова паднахме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:37 / 10.11.2013Коментари (94)9767
© Bulphoto
"Играхме само едно полувреме, през първото. Второто никакви ни нямаше. Не подхожда на отбор като нашия да играе по този начин, да показва подобна физическа немощ в края на мача.

Когато имаме 4-5 ситуации, трябва да сме по-концентрирано и да ги отбележим, нямаме право да ги пропускаме.

Видяхме отново съдийски грешки в наша вреда, те не ме изненадват, очаквахме ги, има подобна тенденция, но не е това причината да загубим, причината е изцяло в наша.

Ще помисля за себе си какво трябва да променим. Не е нормално да печелим срещу силни отбори, а да падаме срещу такива като Любимец", заяви след мача с Любимец Станимир Стоилов.

Още по темата: общо новини по темата: 6
11.11.2013
10.11.2013
09.11.2013
08.11.2013
08.11.2013
04.11.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мъри, досега те защитавах, но ако си мъж на място трябва да си подадеш оставката. Проблема не е само че падаме. Отбора загуби стила си от пролетта. Налагаш доведените от теб играчи за сметка на доказани такива отпреди. Моля те върви си. С всеки друг треньор също ще спечелим 4 т. от 5 мача.
0
 
 
Аи сега реферите.....не бе6е ли ло6ия терен виновен,после 6те е глобалното затопляне....
+5
 
 
Пичове, които продължавате с неопрадвания оптимизъм, започвам да си мисля, че сте нон-стоп напушени. И аз бях против смяната на Мъри преди края на първенството, и аз го поздравих за победата над Литекс, но така не може да продължава! Отборът не играе. Не е проблемът, че губи, а че НЕ ИГРАЕ! Възможните причини са няколко. Най-логично е първо да се потърси сметка от треньора. Изпаднем ли от седмицата, излезем ли от борбата за купата, за какъв х....й ни е цялото търпение?!
-2
 
 
Не бързайте да го махате Мъри, има още страшно много работа да свърши - да отпадне от Купата, да яде бой на Лаута и да ви изкара от седмицата! Бу-ха-ха-ха-ха-ха! Не ми трябва друго забавление, докато сопотското сдружение е живо, диша и е още сред нас!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.11.2013 г.
+5
 
 
Отдавна писах, че в отбора не се работи. Последните няколко мача потвърждават това: никаква тактика, даже схемата на игра не е печеливша, продължават да се пускат спънати коне, неадекватни и закъсняли смяни и като резултат - никакъв резултат. Мърльо вече не е за Ботев - сам се прецака. Колкото повече дреме в клуба - толкова по-зле. Време е РЪКОВОДСТВОТО да прогледне. Да си обира крушите със женчото и некадърниците, дето докара. Чисто и просто - вън Стоилов от клуба!
+7
 
 
всички вън Мърльо,Кривие и сие вън говедата от Ботев да си взимат и звездната селекция със Педровци, Домовци, Козирози,и тем подобни бездарници и вънка веднага.
+3
 
 
Веднага след мача "Локо"Пд-"Славия"Сф младия треньор Асен Букарев заяви /цитирам по памет/:"Отборът има нужда от промяна,аз не си свърших работата и си подавам оставката"!Някой да очаква такъв морал от Мърльо и компания?
+3
 
 
След края на мача в Любимец репортер попита некадърника за играта на отбора и дали това е била тактиката-особено през второто полувреме.Какво беше изумлението ми, когато тъпия каун отговори, че в Ботев нямат тактика, а трябвало да разиграват топката.Представяте ли си?-В ХХІ век треньор на футболен отбор в А-група на България не използва никаква тактика?!?! Този Стоилов вярно си няма хал-хабер от футбол.Сякаш води Барселона и не ни е нужна никаква тактика спрямо конкретния противник, а ние "просто разиграваме" и другите се съобразяват с нас...Ботевисти, призовавам ви да спрем унищожаването на любимият ни клуб от този некадърник!!!
+6
 
 
Миналият мач- теренът крив,сега: "съдията ни ощети" ! Другият път, Халеевата комета ли ще е виновна? Ай, стига вече! С левскари и говеда начело на Ботев- това са резултатите! Докато не застане истинска майна на кормилото на Ботев, нищо добро не ни чака!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: