ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Станков призна, че отборът му е изиграл слаб мач срещу Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 04.11.2013Коментари (9)1837
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Пд Александър Станков призна, че отборът му е изиграл слаб мач срещу Берое, но не е заслужавал да загуби с такъв резултат.

- Слаб мач за нашия отбор. Доста неща не ни се получиха и досега не бяхме губили с такъв резултат. Причината е, че не влязохме мотивирани в мача. Имаме си своите проблеми и ни липсваха срещу Берое петима основни футболисти, а тези, които играха, не оправдаха очакванията ми. Трябва да си направим изводите за следващите мачове, защото първенството е тежко. Берое беше по-желаещият отбор да победи, а ние не се бяхме подготвили", заяви Станков, цитиран от "Меридиан мач".

"Нищо от това, което говорихме в съблекалнята, футболистите не реализираха на терена. Това е може би най-слабият мач, който играем от началото на сезона, и заслужено загубихме. Момчетата не показаха нужната концентрация и във втора поредна среща не дадоха максимума от себе си. Не искам да се оправдавам, защото това не е в стила ми, но липсата на пет основни играчи даде отражение, а тези, които трябваше да ги заменят, не се справиха със задачите си. Оттук нататък трябва да показваме пределна концентрация, защото подценяването на един или друг мач и противник може да ни струва скъпо".

"Мисля, че домакините напълно заслужено победиха в този мач. Те желаеха повече победата и показаха по-добра игра, като доминираха на терена. Все пак не е за пренебрегване и фактът, че в нашия отбор имаше отсъстващи футболисти по различни причини", каза треньорът Станков.

"Поне 5 човека не бяха на линия и това няма как да не оказва влияние. Все пак се наблюдава лек спад в нашата игра, но се надявам, след като всички играчи се върнат, нещата да се нормализират. Отдавна не сме губили с подобна разлика и това е най-сериозното ни поражение от началото на първенството, но и това се случва понякога, просто домакините бяха по-добрият отбор".

Още по темата: общо новини по темата: 6
04.11.2013
04.11.2013
04.11.2013
03.11.2013
03.11.2013
03.11.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Казваш не били достатъчно мотивирани, а? Ами на кого работата е да ги мотивира? На Илко Фена ли? Като трньор, от тактическа гледна точка си си абсолютен аматьор. Надеждата ми беше, че може да си добър педагог и да съумееш да мотивираш момчетата. Но сега виждам, че и за това не ставаш.Откакто си ги поел, се играе на системата каквото стане. Нямаме никакъв стил на игра и облик, като отбор. Постигнахме не малко победи, но те не бяха плод на твоите треньорски умения а на индивидуалните качества на играчите ни.След победата над ЦСКА имахме реалните шансове да се преборим с Литекс и Лудогорец за место в челната тройка, но благодарение на теб, се сринахме главоломно. Съвсем скоро Ч.море, Берое и Локо Сф ще ни изпреварят в класирането и тогава ще се озовем в зоната на изпадащите.
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 04.11.2013 г.
0
 
 
Саше,Саше ,много си прост!!!!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 04.11.2013 г.
+5
 
 
Иначе муцуните ви големи .гомнарките на цял Пловдив да се изсипят не можеш да ги затвориш.Малко ви беше 3;0
+2
 
 
Хъъъък..нещо де!Важното е че преди мача знаеше как да победим Бирое!Е,ся шъ съ оригаме на мърули,мъ нищо,следващия кръг сме на морска риба.Става!Наздрави,наематели.
+8
 
 
И такива мачове ще има, въпроса е момчетата бързо да се връщат в правилният ритъм! Успех на нашите момчета в следващите мачове!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: