ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Зума захапа Кривия: Той няма нищо общо с Ботев, искаше при нас да играе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 21.10.2013Коментари (183)14758
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локомотив Христо Бонев не пропусна да се заяде с градски съперник Ботев дори и в предаването "Трето полувреме" по БНТ1, където бе гост. Зума бе остър в коментара си за спортния директор на "канарчетата" Александър Александров-Кривия и разкри, че преди години е бил готов с цялото си сърце да играе за "черно-белите".

"Гърците казват, че ако парите имаха очи, щяха да знаят къде да отидат. С нашия бюджет сме на 4-о място. Какво да кажат другите, които с бюджет от 15-20 милиона са зад нас. В тези отбори има хора, които гледат само да си вземат заплатите. Нито ги боли за отбора, нито как ще се класират, нито какво ще каже публиката за тях. Те гледат да си вземат заплатките, да се приберат и накрая този човек - собственикът, като тегли чертата, ще види, че са го лъгали", започна Бонев.

"Единствения мач, за който все още съжаляваме, беше с Ботев. Не успяхме да влезем в диалог, защото на този стадион, близо до нашия, то няма един ботевист", продължи легендата на Локомотив.

"С кой да разговарям? Да разговарям с Чико, Тумбито, Виден Апостолов, Добри Ненов - може. Но да говоря с някакъв Крив, който няма нищо общо с Ботев... Той прати на Атанас Узунов SMS, когато го изгониха от Черно море, че идва да помогне с цялото си сърце на Локомотив. Не се разбрахме с парите. Сега какво да му говоря на Сашо Кривия? Или на някои други, които не са се събличали по гащи пред жените си", каза още той.

"За това още веднъж поздравявам нашите момчета, желая им да са здрави. Да обичат Локомотив, както досега са го обичали и накрая ще теглим равносметката", завърши Зума.

Още по темата: общо новини по темата: 35
10.12.2013
10.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
09.12.2013
08.12.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"Как може любовта да победи нашата омраза?"
+2
 
 
Като не са Ботевисти ръководството ни и къде е писано , че трябва да бъдат , то да не би да говорят китайски , та да не може зулума да има контакт с тях . Явно от възраста и злобата се увеличила за неполучените гуменетки.
+2
 
 
Зума има тежката дума нашта система 4-4-2 пълен цървул и комплексар.
+9
 
 
Легендарният Зулум реши да изпъкне като свински топки в рядка кал, но само пропадна до нивото на комплексирания редови буфер. Голям футболист от миналото, но просто селско парче в момента, жалкар-заплатаджия...
+1
 
 
Хък..аз Зуме мисля,че не ни тряя там Ботевист,тряа ни един истински Лукомутивец,кат Бай ти Митя да речем.За ко ние Ботевист там а?И къв щеше да е диалога с него ако имаше Ботевист там а,я кажи?И от къф зор плещиш за Ботев,забрави ли че сме от Локу?И да питам нещо-преди време искаше Ботев да срещнеме за купата,та ся искаш ли пак, или ни мина мерака?А?А наздрави.
+4
 
 
Зуме не говори за свалени гащи и за жени,че за твоята още се носят легенди..
+1
 
 
БГ футбол - жалка картинка и с тва поведение и едните и другите го осирате злоба злоба злоба ... се тая ама Вие си знаете
+7
 
 
Тая мишка къде се беше скрила последният един месец
+7
 
 
Мачкай мангустите и не ги оставяй да дишат тия прошляци. ... Не разбрахте ли, че Бонев е един празнодумко. ТОя негов отбор ако не беше ВИС-2 щеха да видят титла през крив макарон. Даже Спартак са по-голямо име от тия столипиновци-неаполитанци-торинци-кюстендилци. Набедени шампиони от 2004 г.
+5
 
 
Радостта ще ви бъде кратка , мангасяри .Нашият бюджет го използваме за развитието на десетки години напред и построяване на стадион красавец , който никога няма да го ползвате , дори и някога да играете в Европа , точно заради тази ви омраза и заяждания . Ние всеки мач играем честно и за разлика от вас няма да си купим титла , колкото и голям да ни е бюджета . А това ,че за момент сте преди нас , благодарение на точките ви като гост на изключително слаби отбори , спечелени на мусколи без никаква игра не значи че ще бъдете преди нас в КРАЙНОТО КЛАСИРАНЕ .Цяла България и всички специалисти признават , че ,,БОТЕВ,, и ,,Лудогорец,, играят най-добрият футбол и че допуснахме загуба с досадни грешки в защита може да се случи на всеки отбор .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: