ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дани Кики попадна в групата на Локо за мача с Нефтохимик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:49 / 22.08.2013Коментари (39)8216
© Plovdiv24.bg
Дани Кики попадна за първи път през този сезон в разширения състав на Локомотив (Пд). Халфът бе включен в групата от 19 футболисти за утрешния двубой срещу Нефтохимик в Бургас. Кики счупи нос и лицева скула по време на последната контрола на черно-белите преди началото на сезона - именно срещу Нефтохимик, и оттогава се възстановяваше.

Треньорът на тима Александър Станков направи още една промяна в групата в сравнение с предишния двубой срещу Лудогорец. От състава отпадна нападателят Андрей Атанасов, а на негово място бе включен защитникът Костадин Марков.

"Смърфовете" отпътуваха днес по обед за Бургас, където ще са на лагер в хотел "Аква". Утре сутринта отборът ще направи лека тренировка край морето.

Ето пълната група от 19 футболисти за мача с Нефтохимик:

Йордан Господинов, Божидар Стойчев, Александър Тунчев, Пламен Крачунов, Асен Георгиев, Руслан Куанг, Диего Фераресо, Костадин Марков, Аласан Н'Дайе, Валери Георгиев, Йордан Тодоров, Александър Якимов, Флавио Паулино, Дани Кики, Станко Йовчев, Мартин Камбуров, Габриел до Кармо, Георги Стефанов и Здравко Лазаров.

Още по темата: общо новини по темата: 11
27.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
23.08.2013
22.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Колкото и да е несериозен Тимонов в тренировките, ще е по-полезен не терена от Якимов, В. Георгиев и Стефанов! Явно тук става въпрос за лично негативно отношение от страна на Станков към Лимона!
0
 
 
Вчера се навърши една година от създаването на Организация "Трибуна Спортклуб"(ОТС)! Тази организация е нещо феноменално сред фенските среди не само в България заради дейностите, с които се занимава! Дейността на тази организация е да прави чисто идеалистични рационализации с цел популяризирането на несравнимия Локомотивски дух, както и на фантастичния ни град Пловдив, който е наш роден град! За една година ОТС реализира редица нямащи аналог сред други футболни общности, рационализации като някои от тях са: грандиозна детска площадка, за чиято идеята и всичко около организацията до нейното построяване се дължи на ОТС, както и значителна част от финансирането и самото изграждане на това страхотно съоръжение! ОТС участва със средства и труда на членовете и в изграждането на мемориалната чешма и малкия площад около нея, която беше изградена в памет на непрежалимия ни брат Георги Николов-ЖОС , както тя ще бъде символ и паметник на всички черно-бели братя, които вече ги няма сред нас ! ОТС финасира и помогна направата на изкусните хореаографии в последните 2 дербита, като за разлика от всички останали публики у нас черно-белите и до днес не са се възползвали с нито стотинка помощ от бивш или настоящ клубен благодетел за техни чисто фенски дейности! ОТС тепърва ще изненадва пловдивската общественост с редица свои мащабни идеи за в бъдеще, както и с тяхната реализация, за някои от които вече се работи усилено! Гордост е да бъдеш Локомотивец! Гордост е да си истинска майна! За някои това е просто неосъществимо желание! За нас Локомотивците, това е факт! Честит юбилей Спортклубци! Бъдете здрави, а бъдещето тепърва ще доказва факта, че черно-белите фенове са недостижими и винаги първи в редица благородни и безкорестни инициативи! .....САМО ЛОКО!
0
 
 
еииии йалтури много ви е страх от КОКО....ами тои боцка йако ...след 2-3 крага ще му бадете партнйорките в кревата...
+2
 
 
Кики-Мики, съвзе ли се от комата бе нещастник, да но не забравяй, че пак си срещу Нафтата мухльо, този път да няма будна кома, гъзомииник ! Ти само влез, палячо !
-4
 
 
Следващите, които трябва да бъдат изгонени от отбора са : Тимонов, Марков и Стефанов!
+2
 
 
Дани Айман Кики - доста лукумутифско звучи :)
0
 
 
Чета ви коментарите и си мисля как може да има толкова малумници на едно място ,колко заблудени хора , хора които вярват на този измамник Коко и пионката станков. Лесно е да се сетиш , че всичко е нагласено , че се казва кой да играе и кой не . Независимо имаш ли качествата и дали резервата е по - добър от титуляра... Разберете бе Локомотив в момента е еедна перачка на пари на Тото и си прави каквото иска. Дано час по скоро намерим нов кандидат за президент на Локомотив . И този мръсник го изгонин и да се завърнем на любимата трибуна пеейки любимите песни! Да пълним любимия стадион със семействата си и приятелите си ! Надявам се с изминаването на още няколко наредени мача които предстоят с нафтата и локо сф да се проясни на хората , че тоя превръща любимия Локомотив в Славия 2 и да се спре пълната подкрепа на стадиона, докато не дойде стойностен президент !!
0
 
 
22/8/1987 Ботев Пловдив разгромява с 5:2 отбора на Локомотив Пловдив. В срещата за първенството на "А" РФГ четири гола бележи Атанас Пашев, а един добавя Марин Бакалов.
+11
 
 
буфери стегнете се и вземете поне една точка ако са 3 още по добре имам чувство че на пловдивските отбори докато се намери свястен тренер и отбора е отишел на дъното в класирането да не стане и при вас същото както беше при нас преди много време успех Само Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: