ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александър Станков: В Локо ще играят тези, които имат дух и смелост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 08.08.2013Коментари (40)7088
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков обясни на днешната си пресконференция на Лаута, че ще разчита най-много на духа и на смелостта на своите футболисти.

Ето какво каза специалистът по време на брифинга на Лаута:

"Там, където работя, държа на точността. Колкото и да търсят интриги в нашия отбор, няма да се получат. Така че другите да се страхуват от нас".

"При нас еуфория няма. Имаме добро настроение от изиграните мачове, но толкова. В отбора има достатъчно футболисти, независимо че ни напусна Кавдански. Който има желание и духа и смелостта да играе в Локомотив (Пд), ще играе. Който има слаб характер и не търпи конкуренция, просто няма място при нас".

"Тези, които остават, са смели хора. Хора, които са готови да се раздават във всеки един мач. Няма какво повече да търсим под вола теле".

"В момента водим преговори за преотстъпването на един юноша. Но дори и да не се случи, няма проблем. Юношите са при мен, те са си вкъщи. Единствено се водя от идеята да се дава повече шанс на младите хора да трупат мачове, но подчертавам - те остават на разположение на клуба и не се разделяме с тях".

"Запрян Запрянов просто не пожела да бъде преотстъпен където и да е било. Предпочете да си търси своя път по друг начин. Аз съм човекът, който може би е провел най-много разговори с него и съм се борил най-много за тези млади момчета. Той си реши, че ще си търси негов път по негов си начин. Може би не е толкова тясно свързан с Локомотив. Все пак има някакъв морал, има някаква любов. Не да те води комерсиалното. Аз така ги разбирам нещата - за младите хора най-важното е да играят".

Още по темата: общо новини по темата: 12
10.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
10.08.2013
09.08.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 09.08.2013 г.
0
 
 
Сашка, поредната маша в ръцете на Коко си! В Локо ще играят тези които посочи тотоиграча! Ако не - отиваш си! То, вече си пролича кои избягаха от Коко - останаха послушниците му, макар и приближаващи 40-те години! И тая година ще сте шоуто в А група.:))) Разберете бе, Коко не дава пари за футбола, той ги изкарва от футбола! Затова няма как да гледате истински мачове!
0
 
 
Така е, голям спортен специалист и умник най-вече е Станков. Ето - даде в първите три кръга шанс на Кавдански, ама оня ката е бъзльо без дух, му е казал, че вече ще е на пейката и ще го замести с Лимона. И Кавдански горкия си тръгна за да дири пристанище в някой средняк като Уефски примерно. Междувременно интелекта на Станков личи и от завидната му финансова прозорливост - от 2 години има да си прибира 350 хиляди долара от Емил Костадинов, но не бърза, чака по-голяма лихва.
+2
 
 
Най-начетеният треньор в България, спокойно с двама нови играча от добра класа, ще ни направи шампиони. А в момента не виждам кой може ни взема точка на Лаута.
+5
 
 
Станков самочувствието ти като треньор е голямо дано да можеш да го предадеш и на играчите. Няма агресия в играта им. От 5 вкарани гола само един е от игра другите са от статични положения. Оня ден на мача с Берое няма кой да изнесе топката и организира атака. Тунчев и Кавдански се чудеха на кого да дадат топката. Не е лошо човек да има самочуствие но е добре да може да го предава и на подчинените си. Иначе няма смисъл от него.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Евала на Станков за това, което постигна до момента! Думите и мисленето в това негово изказване са много правилни! Дано след няколко месеца да сме на същото мнение за него! Засега е още твърде рано за кардинални оценки, но определено мисля, че сме на прав път с този треньор и воденето на клубна политика в момента! Естествено, че най-важното за един клуб са парите, но за бюджета, с който разполагаме в сравнение, резултатите, отбора и играта ни са на повече от прилично ниво! С голям бюджет е лесно за всеки! Класата обаче си проличава тогава, когато не парите са водещи в един клуб.....! Кавдански е добър футболист, но никой не бива да си мисли, че титулярното място му е гарантирано! Той определено се изплаши от конкуренцията! За Запрян не ми се говори! Много рано, едва на 19 години го подгони звездоманията и именно тя ще му изяде главата! Успех на треньора ни и респективно на отбора ! ПП: Дано тази вечер жълтите еничари да бъдат изхвърлени от турнира, в който бяха натикани изкуствено и в който стигнаха до тук с коефициента на ЦСКА!
+9
 
 
Тия жълтури толкова са озлобени,че чак пишат с правописни грешки.Ама тва е нормално за тях при положение,че са селяци на манговци
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.08.2013 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
КОЙТО НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ ЗА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, ДА СЕ МАХА! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ПО-ВЕЛИК ОТ ВСИЧКИ, ВЗЕТИ ОТДЕЛНО! И БЕЗ КАВДАНСКИ И БЕЗ ЗАПРЯНОВ ПАК ЩЕ БЪДЕМ И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ГОЛЯМ ОТБОР! А ТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ МАЛКИ ПОСРЕДСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ!
+5
 
 
Плач ли чувам на неградски селяни ...мощтно напред ЛОКОМОТИВ .Педали как да бъдем закрити като вас ли ...? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: