ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Две фракции на "Лаута" бойкотират Коко Динев, няма да ходят на мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 17.07.2013Коментари (191)16917
© Plovdiv24.bg
Две от фракциите на "Лаута" разпространиха декларация, в която се аргументират защо ще останат извън стадиона по време на мачовете от новото първенство. В материала двете групи от Лаута акцентираха върху част от причините, свързани с финансовия благодетел Константин Динев, заради които знамената им ще останат извън стадионите на България. Ето и текстът без редакция:

След като стана ясно, че любимият ни отбор отново ще бъде ръководен от Константин Динев, ние искаме да изясним нашата позиция и да разясним действията, които ще предприемем от тук нататък. 

Ние като хора с принципи, вярващи силно в локомотивския дух и чистотата на идеята наречена Локомотив Пловдив, няма как да подкрепим този човек като благодетел на отбора. В медиите се пуснаха много клиширани и сладникави призиви за "обединения", "юмруци" и т.н. На нас ни е ясно, че това е елементарен PR осъществен от слугуващите на г-н Динев медии. Стигна се и до там, доказани локомотивци като Христо Златински и Рони Абушев, да не желаят да играят за любимия отбор, именно заради Динев. 

Желанието ни е тази декларация да бъде кристално ясна и да опише точно вижданията и намеренията ни. Аргументите ни да не приемем Коко Динев като благодетел на Локомотив са следните: 

- Динев вече е компрометирана личност в българското общество. Докато беше собственик на Локомотив името му стана символ на черното тото, уредените мачове и уговорките под масата. 
- Дори и след последното събрание на акционерите проведено на 15.07.2013, акциите не са директна собственост на Динев, а на други още по-съмнителни личности, което говори най-малкото за нежелание за поемане отговорност и ангажимент към клуба.
- Да не забравяме как "милеещият" за Локомотив Динев взе със себе си почти всички играчи на отбора и ако не беше г-н Марешки изпадането ни беше сигурно.
- По време на предишното управление на Динев публиката на Локомотив се отдръпна от стадиона така, както никога преди не се е случвало заради дългата поредица странни резултати на отбора.
- По време на предишното управление на Динев хората се съмняваха във всеки един мач - стигна се до там, че честно спечелени мачове се коментираха като купени или наредени. И това ще продължи и занапред, ако Динев е собственик на клуба.
- По време на предишното управление на Динев дублиращият отбор на Локомотив изпадна от елитната група и вече две години не може да се върне там. Причините за това са ясни на всички.
- Юношите на клуба са тотално пренебрегвани и не намират никакъв шанс за реализация в мъжкия отбоp.
- По време на предишното управление на Динев на Лаута цареше невиждан организационен хаос.
- По време на предишното управление на Динев през Локомотив минаха огромно количество футболисти събрани от кол и въже, а школата остана на заден план. Тези, в които имаше футбол се продаваха при първа възможност.
- По време на предишното управление на Динев дълговете на Локомотив не намаляха.
- Привличането на компрометирани футболисти със съмнителен морал.
- Редица уважавани фирми в България отказват да спонсорират Локомотив и да рекламират в клуба именно заради това, че клуба се ръководи от Динев.
- По време на предишното управление на Динев Локомотив "игра" финал за Купата на България. Това престъпление пред над 10 000 пловдивчани спрямо Локомотив не е забравено и никога няма да бъде забравено! 


Това са само част от действията, които доведоха до това ние като организирани привърженици да сме твърдо против г-н Динев като благодетел на клуба. 

Поради това нашите знамена няма да бъдат на оградата на ст. Локомотив, а нашите песни няма да звучат по време на мачовете на отбора. На този етап ние ще протестираме извън стадиона, но начините и методите, чрез които ще се борим срещу управлението на Динев, ще търпят промяна във времето. 

Неподвластни никому, никога!

Napoletani Ultras Plovdiv 1995

The Usual Suspects

Източник: lportala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А Фракция черните мамби от шекера и столюпеново ще ходят ли на мачове:D
-1
 
 
Аз до някъде съм съгласен с тая декларация най-вече заради продадения финал и мачовете с цска иначе ще си подкрепям отбора,но ако усетим нередности може да има и други методи за саморазправа
+2
 
 
Коко обирай си крушите тогава и дим да те няма . Вместо да ти лижат г..а , те тръгнали деклараций да пишат . Нали беше казал , че не се ли обединят всички , няма да се връщаш . Или си готов отново да те плюят , заради някой си черен лев .
+5
 
 
Аз пък искам да питам тези видни "демократи" с потници и празни глави, защо отидоха едва на два протеста и спряха?! Да не би ДПС и БСП вече да не са на власт? Или може би петдесетачките свършиха? А Г-да Цигани с "гражданска позиция" защо ви няма на протестите?! Клоуни!
0
 
 
Супер. Нещата се развиват идеално. 100 олигофрена по-малко. Само Локо.
+9
 
 
Ше му накривите капата на Коко. А когато за първи път дойде като се махна Галя и ви купи мача със Славия да не изпаднете не рИвахте нали?
-5
 
 
стига вече бе...!!! декларарации , обяснения , простотии ... които не иска да идва на Лаута да подкрепи любимия отбор , да не идва ...!!! много важно 50-100 човека нямали да идват ..!!! ЛОКОМОТИВ не е фрайкции , декларациики , не е отбора на петьо , тошко и гошко ...!!! по - добре коко , отколкото гнусния караибрахим , бюрек ...!!! да им сера на парите и набедения отбор... САМО ЛОКО ...!!! ГОРЕ ГЛАВИТЕ ...!!!
-3
 
 
Като не искате не идвайте ама не ни го натрапвайте с декларации.Като сте толкова големи давайте вие пари за отбора.Аре стига с тия драми, първенството започва и отборът с вас или без вас ще се подкрепя.ЛОКОМОТИВ НАД ВСИЧКО И НАД ВСИЧКИ!
+13
 
 
Отново показахте, че можете само да ни дишате прахта. Когато бойкотирахме селския в дербито бяхме единни! Никой не отиде. Смешни сте! 20 лепилара решили да не ходят на мачове, други 20 ги хранят. Жалка публика.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: