ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев уреди Домо и Джинич за Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 14.07.2013Коментари (2)4312
© botevplovdiv.bg
Ръководството на пловдивския Ботев направи и невъзможното, но успя да картотекира за двубоите от Лига Европа срещу босненския Жрински Мостар нападателя Валери Домовчийски и защитника Елведин Джинич.

Финансовият директор на "канарчетата" Иван Йотков в последния момент уреди футболистите, след като до вчера в 18 часа трябваше да заяви списъка от играчи за втория предварителен кръг.

Така треньорът Станимир Стоилов ще може да използва за гостуването в Босна Домовчийски и Джинич, пише "Меридиан мач". За сметка на тях отпаднаха Радослав Терзиев и Цветомир Чунчуков, които най-вероятно от новия сезон ще защитават цветовете на втородивизионния Раковски. Така за срещите срещу Жрински Мъри ще може да изпробва схема с типичен централен нападател, а не с фалшива деветка. Минимални са шансовете Валери Домовчийски да започне мача в Босна, тъй като не е на 100% готов функционално, но той със сигурност може да се появи в игра като резерва.

Станаха ясни и началните часове на мачовете на с Жрински Мостар. Първият двубой в Босна и Херцеговина е на 18 юли (четвъртък) от 19:30 ч. Реваншът на "Лазур", седмица по-късно, е от 20:30 часа. Засега той иде бъде предаван пряко по ТВ7, като най-вероятно медията ще излъчи и срещата от Мостар. Разстоянието от Пловдив до босненския град е 828 км, така че със сигурност доста фенове на жълто-черните ще изберат да го изминат и да подкрепят любимците си. Дистанцията с кола се взема за 12 часа.

Междувременно УЕФА определи вчера и съдиите на двата мача. Първият двубой в ще бъде ръководен от Падрайг Сътън. 35-годишният ирландец е съдия от 1998 година, но е професионален арбитър от 2008 година. Сътън до този момент е ръководил само два мача в Лига Европа, в които е показал десет жълти картона, а също така е отсъдил и една дузпа. Той има зад гърба си 67 мача от Висшата лига на Ейре, в които е показал 211 жълти картона и 30 червени. Също така е свирил и 12 дузпи. Съдия на реванша в Бургас на 25 юли (четвъртък) ще бъде французинът Клемен Турпен. Той е 31-годишен и е смятан за един от най-талантливите млади френски арбитри. Клемен Турпен е съдия на ФИФА от 2010 година, като до този момент е ръководил няколко световни квалификации за Мондиал 2014. Има и двубои от груповата фаза на Лига Европа.

Ето и групата на Ботев за мачовете с босненския отбор:

Вратари: Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров;

Защитници: Сивард Спрокел, Йордан Христов, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Артур, Елведин Джинич;

Халфове и нападатели: Станислав Костов, Тодор Неделев, Костадин Дяков, Вандер, Ромарио, Валери Домовчийски, Томаш Иршак, Мариян Огнянов, Абел Анисе, Николай Павлов, Борис Галчев, Луис Педро.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Успех канарчета. Дано Домо да влезна по-бързо във форма и да играе по-често и да къса мрежите на съперниците.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: