ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Локо Сф направи значително израстване през този сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 19.04.2013Коментари (46)10879
© Plovdiv24.bg
Локомотив София направи значително израстване през този дял на първенството. Позицията, която заемат в момента не отговаря на това, което показват през втория сезон. Това отговори старши-треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов на пресконференция днес преди предстоящия шампионатен мач срещу столичани утре, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Локомотив прави ротации във всеки един мач, така че надали ще им се отрази мача за купата през седмицата, а и те разполагат с голям брой добри и опитни играчи", каза още Стоилов.

"Аз лично предпочитам цикъл сряда-събота за игра. В крайна сметка ние тренираме 2 месеца подготовка, точно за да може да ги изиграем тези 2-3 месеца за първенството на високо ниво", допълни още той. 

Специалистът също така заяви, че до последно ще изчака да види какво е състоянието на бранителя Спрокел и ако се чувства добре ще започне титуляр в "Надежда". 

С отборът няма да пътуват наказаните Бобан Грънчаров и Борис Галчев, които ще останат да се готвят под тепетата.

Още по темата: общо новини по темата: 11
22.04.2013
21.04.2013
21.04.2013
20.04.2013
20.04.2013
18.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Локомотив са в зоната на изпадащите и за тях мача е от огромно значение.Ние сме по-класният отбор,но който ги подценява греши.Последните им двубои го показва.Сега ще играят на собственият си стадион и това има значение.Нека на терена победи по-подготвеният.Всеки намек за уговорка е плод на болна фантазия.Изхода на срещата е тризнаков.Мъри уважава противника като всеки уважаващ себе си човек.Ние отиваме за победа.Една мъжка и всеотдайна игра би ни задоволил повече от една победа с вяла атмосфера.А на трибуните отново ще сме номер едно.Това го знае и всяко дете.
+13
 
 
1 Стаховяк / 2 Перейра 3 Спрокел 5 Минев 4 Артур/ 6 Христов 8 Иршак 10 Огнянов / 7Педро 9 Цветков 11 Неделев .
+6
 
 
Мача е равен,после бием Литекс,равен с Цска и победа с Локо.пд INFO-99%
+16
 
 
Уважавай противника преди срещата и подходи сериозно в мача, за да те уважава противника след срещата! Празни приказки и изхвърляния преди мача са глупости! Чест правят на Стоилов интервютата! Наистина мъжка приказка, на място! Успех утре! Само Ботев!
+13
 
 
Важното е да играем мъжки и тактически правилно , пък каквото сабя покаже . Единственото ми желание , да няма съдийски брадви към нашият отбор и да се свири 50 на 50 защото вече много ни се събра.
+15
 
 
Бийте ги тези помияри с този помиярски отбор!!!
+17
 
 
Успех, канари, утре в мача с Локо Сф! Кой ли мач не е важен, но утре не спечелим ли, донякъде ще се обезсмислят предстоящите дербита. Много важно е да влезем в тази поредица с шансове за нещо голямо. Убеден съм в едно, че пак ще играем добре. До тук изпълняваме плана си по този показател на 100 %. Всички мачове без изключение през този сезон са на добро ниво. Отчитам все пак грешките в първия мач на защитата, и грубата грешка в мача с Берое.
+24
 
 
Успех срещу тея мижатурки с 20 човека платена агитка.Пратете ги в ,,Б'' група.Колкото по-малко шопски отбори,толкова по-добре.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+11
 
 
ПРИТЕСНЯВА МЕ ФАКТА,ЧЕ МЪРИ ХВАЛИ "ЛОКОМОТИВ"-СОФИЯ!!!?СПОМНЯМ СИ,ЧЕ ПОХВАЛИ И "БЕРОЕ"-СТАРА ЗАГОРА...КАКВО СЛЕДВА????НЕ МИ СЕ ИСКА ДА МИСЛЯ ЗА ЗАГУБА!ЩЕ ВИДИМ СКОРО... НАПРЕД МОЙ "БОТЕВ"!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: