ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Веселин Марешки: Как ще дам 5 млн. лв. за 1500 гласа?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 09.03.2013Коментари (31)5049
© Plovdiv24.bg
"Кой сериозен политик и бизнесмен ще е луд да хвърли 5 млн. лв. за 1500 гласа на изборите? Цената на един купен глас съм чувал, че върви между 30 и 70 лв. Дори и 100 лв. да стигне, тези 1500 гласа ще ми излязат не повече от 150 000 лв."

Така аптечният бос и собственик на футболния клуб "Локомотив" Пловдив Веселин Марешки, който твърди, че до края на футболния сезон ще налее в "Локомотив" (Пд) 4,5-5 млн. лева, коментира вчера обвиненията на доскорошния шеф на агитката на тима Костадин Славов.

Тарторът, който подаде оставка, и вчера потвърди, че на среща с феновете на 28 февруари Марешки заплашил, че ако те и семействата им не гласуват на предстоящите избори за партията му "Либерален алианс", той ще се оттегли от клуба.

"На феновете казах само, че единствено от тях зависи докога ще остана на "Лаута". Никакви политически искания не съм отправял. Мисля, че съм сериозен бизнесмен и политик. С какъв акъл смятате, че мога да изляза пред феновете и да поставя подобни ултиматуми? Явно много ниска оценка ми давате, след като ме питате дали съм обещавал да издържам клуба срещу гласове на предстоящите избори", заяви Марешки пред "Труд".

Марешки обясни, че 1500-те гласа отговарят на средния брой продадени билети на домакинските мачове на "Локомотив" (Пд). Сметката му обаче и така едва ли е точна, тъй като много от феновете са непълнолетни и не могат да гласуват.

Лидерът на "Либерален Алианс" декларира готовност да се подложи веднага на детектор на лъжата.

"Съгласен съм първият въпрос да бъде дали съм се заканвал да спря финансирането на "Локо" (Пд), ако феновете не ме подкрепят на изборите. Искам обаче освен мен и всеки един политик да премине през детектор на лъжата преди парламентарните избори. И по няколко от водещите лидери на всяка партия да отговорят на няколко въпроса. Първият да бъде дали са крали държавата", изцепи се Марешки.

Той отправи същото искане и във Варна, когато протестиращите там го заплюха. В същия ден Марешки обяви развода си с Яне Янев и така и не се подложи на полиграфа.

Няколко тартори от агитката на "Локомотив" (Пд), след които Велин Терзиев-Нежния, се разграничиха от твърденията на бившия си шеф Костадин Славов и го обвиниха, че е откраднал 17 000 лв. от клуба и то само от продажбата на билети.

Славов отрече тези обвинения и заяви, че не е ощетил дори и с една стотинка любимия си отбор.

"Не искам повече да говоря и коментирам каквото и да е, защото в момента върви следствие. Нека компетентните органи се произнесат по случая. Реших да се оттегля и защото не искам "Локо" (Пд) да зависи от политически интереси и да става заложник на политически амбиции", каза Костадин Славов.

Той потвърди, че на 28 февруари в залата за пресконференции на стадион "Лаута" е имало среща с Веселин Марешки, на която аптекарският бос е казал, че ако не е доволен от резултатите на предстоящите избори, ще си тръгне от клуба, защото от ЦСКА и "Спартак" - Варна, искали да им помага с издръжката

Още по темата: общо новини по темата: 3
08.03.2013
07.03.2013
07.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Една трезва преценка на Марешки, че максимум 1500 човека от феновете на Локо ще гласуват за него.Да видим ДПС колко гласа ще събере и тогава бройте колко са ви феновете.
0
 
 
ПРОГНОЗИ ЗА КРЪГА: Ботев (Пд) - Левски Х ЦСКА - Черноморец 1 Черно море - Етър 1 Монтана - Славия 2 Литекс - Локо (Пд) Х Локо (Сф) - Миньор 1 Пирин (ГД) - Ботев (Вр) 1 Берое - Лудогорец Х
+2
 
 
хаххаахах 1500 гласа .....хахахахахаха много фенове бе хахахахахах а не този ме разсмя много
-5
 
 
Жълтите селяни умират от яд, Марешки да не направи нашата трибуна, по рано от техния ремонт на Кънчова поляна:)
0
 
 
Абе много внимание му се обръща на Веселин Марешки? Същото беше и с Коко Динев,сега обаче,когато хазартния бос вече не е в Локомотив Пловдив,всички го забравиха и никой не казва нито дума за него?! Марешки в момента е на пангала....! Ако някой се чуди,какво искам да кажа,ами не се ли усещате,че за АБСОЛЮТНО ВСЕКИ,който е заставал начело на Локомотив Пловдив се е писало само и единствено глупости и тенденциозно НЕдобри неща? За всеки такъв все се е търсило"под вола теле" и все е бил очернян! Единствено великия Жоро Илиев не посмяха да очернят(поне приживе) защото всички пълниха гащите от него! Не,че защитавам някой от бившите собственици на Локото,но с тази пошла тенденция към черно-белия клуб едва ли не излиза,че всички останали собственици на ФК у нас са "ангели",само в пустото Локо са все "мафиоти","комарджии","престъпници" и т-н??????? Ами жълтата част от града ни данеби да каже,че при нея всичко е било тип-топ а сегашния им благодетел е е еталон за човек и общественик? Глупости! Само,че много е лесно да се пишат глупости за един бизнесмен,който направи в Локото от нищо-нещо а да се премълчават сериозни факти против този,от който се чака единствено да построи база и да обнови "кънчова поляна" пък после квото ще да става? Това ли е достойното поведение и защо в такъв случай плюнките са все по посока на ЛОКОМОТИВ Пловдив .....????? .....И този дето е писал тази статия,не е ли тенденциозен в изразите"..шеф на агитката","тарторът","няколко тартори от агитката"???? Славов никога не е бил шеф на агитка а беше опълномощен през 2009-та да представлява фен клуба на Локото! Вчера на Лаута имаше над 100 души,от всички прослойки на феновете на Локото,които бяха възмотени от изявите на Славов и дойдоха да го покажат а тези,които седнаха пред камерите,не са никакви "тартори" а са просто част от тези,които ежедневно се бореха и ще се борят занапред сред черно-бялата общност всичко да бъде чисто и прозрачно! Ако на някой за поредна година не му изнася,че Локомотив Пловдив отново е фактор в професионалния ни футбол и за поредна година съсипва "черните" прогнози на пух и прах и че отново има мощен финансов благодетел,това си е негов проблем! Но определено с постоянно плюене и тенденциозни писания статуквото няма да се промени! Само се внася излишно напрежение и омраза,от които никой в крайна сметка няма да спечели! В момента "Ботевъ" са стабилен финансово клуб,в който се правят големи неща:база,стадион и има сериозна организация! В Локото също от години за пръв път отбора се управлява абсолютно чисто и прозрачно,като в отбора играят само БГ футболисти и сме в челните места!.....На базата на Лаута се направиха доста подобрения и в момента продължават да текат още такива! Защо постоянно се прави така,че някой (и все Локото) да бъде тъпкан и все да се пишат разни провокации а после да се правим на радетели за пловдивския футбол? Кой има полза от това???.....
+3
 
 
Иначе добре е запознат как вървят цените на гласовете по изборите. Имам позната , която е аптекарка и се познава отдавна с Марешки. Сподели ми , че мечтата му била да стане депутат , независимо с какви средства и действия. Жалко. А иначе , ако наистина го е казал това , така ли нямаше някой да го запише и да се види какво представлява всъщност. Щял да се подлага на детектор на лъжата. Много модерен стана този "уред" сред политиците и футболните босове.
+1
 
 
Тоя е брутален!Ама нали никой не си е мислил че е дошъл в локо от любов към фотбола?Май трябва да минете по нашия път.
+3
 
 
Хич не ме интересува кой какво е обещал и кой какво ще дава или взима!Аз днес ще отида в Ловеч да подкрепя отбора,защото съм фен на отбора,не на собственика,нито пък на някои други личности!А ти?
-1
 
 
тоя пич ме кефи много.христолов за 10 години не си е позволявал да прави такива изявления като дънди.само от него какви прякори ви излезнаха-ненужни,бюлетини,кенгура и т.н., а сега и 1500.не го защитавайте и не чакайте 10 години .жалко ще е да ви затрие
-2
 
 
Браво Веско, каза им го в очите на тия ненужници, колко им е бройката! Дай им по 10 лв. и две кИбапчета и всички ще гласуват за теб. Даже и някоя екстра с уста може да ти направят :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: