ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велков: Локо Пд е неудобен противник за нас, но Велев знае как да побеждава на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 27.02.2013Коментари (2)2152
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Локомотив София Антон Велков сподели, че треньорът Емил Велев ще бъде ключът за успеха в Пловдив. Столичани гостуват на Локомотив Пловдив в събота от 15:30 часа.

"Те са традиционно неудобен противник за нас. Мачовете с тях винаги са били с голям заряд. За нас липсата на точки и мястото, на което сме (б.а. - червено-черните са 14-и) ни задължава да влезем ударно във втория дял от първенството. Емил Велев знае как да бие Локо Пловдив. Той е наясно със слабостите им. Трябва да покажем какво можем на терена, на него да говорим, а не по медиите. Нито един от двата отбора няма да спести сили в опит да вземе победата. Няма как да не е плюс, че Велев се изправя срещу бившия си отбор. Според мен публиката трябва да се отнесе с нужното уважение към него. Не виждам причина да не го приемат добре. Все пак той стигна до финал за купата. При всички положения Велев ще иска да покаже, че е класен треньор", каза Велков. 

Той добави, че не трябва да се очакват чудеса от отбора, въпреки добрата селекцията и резултатите в контролите. "Промените, които направихме, и футболистите, които взехме, ще вдигнат класата на отбора. За първи път привлякохме всички, които искахме. В предишните две години по определени причини не успяхме да го направим. Сега с усилията на Велев и Николай Гигов доста неща се промениха. Единственият риск е, че когато дойдат много хора накуп, може да не се сработят. Затова не трябва да се надяваме на някакви чудеса. Разчитаме на опита на Бибишков, Писаров, Николов, Добрев, Дафчев, Телкийски. Те трябва да ни измъкнат от дъното. Добър показател е, че сме първи в контролите. Но Емил Велев не може на сто процента да се доверява на резултатите от тях. Той много добре го знае, тъй като има достатъчно опит", уточни бившият треньор. 

Шефът изрази надежди, че все пак в края на сезона отборът може да се поздрави с трофей. "Най-важно е в края на кампанията да бъдем доволни от представянето си. Пролетният полусезон ще трябва да ни начертае пътя за другата година. Желанието ни е да гоним по-високи цели през сезон 2013/14. Сега просто трябва да излезем от кризата и да налеем основите. Няма как да говорим за сериозни цели, при положение че сме 14-и. Естествено, може да атакуваме купата. В крайна сметка обаче там се изправяме срещу ЦСКА. В годините, в които ние взехме трофея, обаче играхме точно срещу тях (б.а. - през 1995 година, когато железничарите печелят трофея, срещат на 1/4-финалите ЦСКА, като отстраняват армейците в два мача 1:1 и 0:1). Това ни обнадеждава. Освен това два сезона поред Велев стига до финал. Надяваме се и този път съдбата да не му обърне гръб", завърши Велков.
Още по темата: общо новини по темата: 19
06.03.2013
06.03.2013
05.03.2013
04.03.2013
02.03.2013
02.03.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Тази фотография на гоВядото е много много показателна за футболната му история на тото-проститутка....
-3
 
 
Кокала да ме извинява, но досега побеждаваше на Лаута с подкрепата на публиката и ентусиазма на момчетата в черно-бяло. Сега с тези престарели набедени "таланти" и без фенска подкрепа ще му е много трудно. Трябва да изиграем стегнато, организирано и отговорно този мач и да постигнем минимална победа! Никакво подаряване на точки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: