ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд продължи победната серия след успех над съименника си от София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:28 / 02.03.2013Коментари (134)18008
Локомотив Пловдив спечели с 2:0 дербито със съименника си от София в мач от 16-ия кръг на "А" група и записа пета поредна победа в първенството. Точни за пловдивчани бяха Мартин Кавдански (17') и Георги Стефанов (61').

Домакините навлезеха с по-голямо желание в срещата и логично поведоха в 17-ата минута с гол на Кавдански. Централният защитник на "черно-белите" се възползва от пас на Валери Георгиев в пеналтерията на гостуващия тим и с глава даде аванс на своя тим.

В края на полувремето Димитър Телкийски можеше да възстанови равенството, но Йордан Господинов показа рефлекс и парира удара на халфа от точката на изпълнение на дузпата.

На почивката Станислав Маламов замени Диего и 62-ата минута изработи втория гол за домакините. Той премина през няколко бранители на "червено-черните", след което изведе Георги Стефанов и нападателя технично вкара за крайното 2:0.

В 80-ата минута играчите на Локомотив Сф имаха претенции за дузпа за нарушение срещу Димитър Телкийски в наказателното поле, но главния рефер остана безмълвен.

Със спечелените три точки Локо Пд се изкачи на шеста позиция с 27 точки, докато Локо Сф се свлече на предпоследно място с актив от 12 точки.

Локо Пд - Локо СФ 2:0
1:0 Кавдански 17'
2:0 Стефанов 62'

Локо Пд: Господинов, Марков, Котев, Кавдански, Атанасов, Д.Георгиев, В.Георгиев, Диего (46' Маламов), Абушев, Юруков (72' Садула) , Стефанов (82' Стефанов)

Локо Сф: Митрев, Бранеков, Телкийски, Дюлгеров, Трифонов, Том, Бибишков (Илиев), Борносузов (35' Писаров) , Пеев, Костадинов (52'Павлов), Николов

Още по темата: общо новини по темата: 19
06.03.2013
06.03.2013
05.03.2013
04.03.2013
02.03.2013
02.03.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Браво на Наимова!Това е ЛОКО-Пловдив,няма какво да коментирам повече!
+9
 
 
ТОВА Е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, НЕ САМО ФУТБОЛ, НО И ТЕНИС, ШАХМАТ, ЛЕКА АТЛЕТИКА! ЖЪЛТИТЕ УМИРАТ, ЧЕ ИМАТ НИКАКВО ПЪРВЕНСТВО ОСВЕН ФУТБОЛЪТ!
+10
 
 
Още една супер новина за Локопд.Наимова №1 на ЕП по лека.Празнувай Пловдив всички са в краката на Локо пдСАМО ЛОКО ПД
+14
 
 
Браво на момчетата,страхотна игра,раздаване,хъс,борбеност и желание.Уникален гол на Жоро Стефанов и феноменален Маламов,който си навръзваше трима-четирима без проблем и ги направи луди калинки. Заслужена победа!
+19
 
 
Страхотен Локомотив Пловдив! В момента любимото ни Локо е всичко това,което искам и съм убеден,че не съм само аз а почти всички истински Локомотивци,с изключение на тези,които просто мрънкат за всичко ......! Млад отбор изграден САМО ОТ БЪЛГАРИ,които от самото начало,до края на мача,независимо,че силите са на привършване се раздават на 100% и "изорават" терена! Марешки от ден на ден започва да излиза прав в политиката,която налага в клуба а именно ниски заплати и много високи премии,както и абсолютно чисто и прозрачно управление на клуба! ФАКТ! Не на последно място в момента играем със сигурност честни мачове и за мен е невъзможно да участваме в някакви уговорки! Не и при Марешки! Тоя може да е всякакъв,но при него уговорени мачове няма как да се играят! Определено съжалявам клубовете,в които се дават 5 цифрени суми за заплати и,в които футбола е почти на същото ниво на това в Локомотив Пловдив! За да не бъда голословен,нека всеки да погледне временното класиране,както головата разлика на отборите.....! Локото от предварително "отписан" от мнозина,дори от нашите фенове отбор,сега е "едва" 6-ти,само на 2 точки от 4-тото място и на 5 от третото,като до края има още много,много мачове.....! Гордея се от сърце с отбора на живота си и знам,че загуби ще има,но радостните моменти за нас феновете тепърва предстоят!!!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
+6
 
 
ЧЕСТИТ 100 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ НА НАЙ-СТАРИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ "ТИЧА"-"ЧЕРНО МОРЕ"-ВАРНА! ПОЗДРАВЯВАМЕ ГИ И ГИ УВАЖАВАМЕ, ЗА СМЕТКА НА ЕДНИ НАТРАПНИЦИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАЛШИФИКАТОРИ!
+15
 
 
На този етап толкова който не е доволен от парите на Марешки да търси други но засега той плаща.Като не го искат във Варна може и тук да си прави бизнеса.САМО ЛОКО ПД И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Честит празник българи,майнички.,локомотивци.САМО ЛОКО ПД
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: