ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Талант на Ботев на крачка от трансфер в Италия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:46 / 25.02.2013Коментари (5)4376
© Plovdiv24.bg
Юношеският национал на България по футбол до 19 години и футболист на Ботев (Пловдив) Венцислав Гюзелев е на крачка от трансфер в Италия. Младокът замина днес за Апенините, където ще прекара едноседмични проби в местния Чезена. 

Тимът се състезава в Серия "Б", след като миналата година изпадна от Серия "А". Ръководството на 16-ия във втория в италианския ешалон се е договорило с "канарчетата" да видят родния талант на живо. Чак след това те ще преценят дали да му предложат официален договор и да го откупят от най-стария роден клуб.

Роденият на 18 юни 1994 г. футболист, който игра по едно полувреме и в двете контроли с Босна и Херцеговина по миналта седмица за националния отбор до 19 години под ръковдството на Владо Стоянов, не попада в плановете на Станимир Стоилов за първия тим на Ботев. Младокът има един официален мач с първия състав на "канарчетата". Той игра при победата с 3:0 срещу аматьорите от Евроколеж за Купата на България. В контролата със Сливен (4:0) през лятото той отбелязва единственото си попадение с жълто-черния екип.

Халфът, който може да играе и като нападател, ще тренира тези дни с втория състав на Чезена, тъй като представителният отбор има отложен мач през седмицата за първенство с Асколи. Веднага след него Гюзелов ще проведе занимание и с мъжкия отбор под ръкововството на Пиерпаоло Бисоли, който през последните години води Каляри и Болоня в Серия "А".

Започналият кариерата си в Спартак (Пловдив) талант ще бъде набюлдаван директо за попълнение на първия състав на Чезена.

Както е известно, преди месец едноседмични проби в Италия изкара и неговият съотборник в националния отбор Христо Попадийн, който след това бе привлечен под наем от Киево за втория тим на "Летящите магаренца". В Серия "Б" се подвизава и Валери Божинов в тима на Виченца, който е на 20-ото място от 22 тима във временото класиране, а младежкият национал Иван Вълчанов също е под наем за този сезон в друг отбор от Серия "Б" - Новара.



Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 80
21.06.2013
07.06.2013
07.06.2013
06.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Марш в Раковски!И без това се събрахте едно дубълче почти ;)
+4
 
 
Момчето е много талантливо,желая му най-доброто,но все пак ми се искаше да се доизгради и поиграе в Ботев. Мисля,че и за него е по-добре
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: