ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На 28 декември ще е премиерата на филма на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 21.12.2012Коментари (22)2898
© Plovdiv24.bg
Посветеният на 100-годишния юбилей на "Ботев" Пловдив филм - "Любов, предавана от поколение на поколение" - излиза на голям екран. Премиерата на лентата ще се състои на 28 декември (петък) от 19.00 часа в кино "Лъки синема", информира официалния сайт на "жълто-черните".

Преди Нова година са предвидени още три прожекции. Две от тях са на 29 декември - от 17.00 и 19.00 часа, третата е на 30-ти от 19.00 часа. Билетите са на цена от 6 лева и ще се продават в Дома на техниката от сряда (26.12).

Автор и режисьор на документалния филм е ботевист

ът Владимир Милев, който е студент втори курс в Нов български университет - София, в специалност "Кино и телевизия". Заради работата по филма за любимия клуб, Владо прекъсва временно обучението си и отдава цялото си време и внимание на историческата лента, която бе презентирана с кратък трейлър по време на коледното парти.

Филмът е с продължителност над час и половина, като в него нагледно е показана истинската любов към футболния клуб "Ботев", както и начинът, по който привържениците съхраняват духът на нашия патрон - великият поет и революционер Христо Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 6
20.12.2012
20.12.2012
19.12.2012
17.12.2012
10.12.2012
06.12.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По повод билетите за филма за Ботев, ето какво ми беше казано в прав текст от един от организаторите: "...и е наша преценка дали в петък да има билети за продажба или не" Лично аз се чувствам обиден от подобни думи, особено когато пред мен, мой познат си запазва място за същата дата, че и за негови познати! Проблем нямаше да има, ако бяха обявили, че прожекцията в петък е само за хора от организацията, официални гости и т.н. Но да обявиш дата за прожекция, официално достъпна до всички и после да говориш, че е твоя преценка дали да пуснеш някого да гледа или не, не че ми звучи глупаво, а направо идиотски! Напомня ми мега-идиотската постъпка на феновете на ЛокоТомиФ, когато препитваха за разни песнички и танци преди да си купиш билет за дербито! Ето няколко питания, които отправих към един от организаторите: 1. Билети се продават от 16 до 19 часа (това за сряда). Всъщност са се продавали през целия ден. Аз обикалям града като гламав, за да си изгубя 3 часа понеже живея малко далечко от Лъки синема. И какво да разбера после? Че билети всъщност няма, а става със записване. 2. 3 мин. след 16 часа (обявения час за прдажба) няма места за петък?! Пред мен си нареждате познати за прожекцията в петък, а на мен ми казвате, че няма места. 3. Сега ми заявявате, че билети има. Защо вчера нямаше? Мисля, че е редно след като се обяви, че се продават билети, да има такива, а не сега да ми се налага да търча до киното 20 мин. преди прожекцията, за да се снабдя с тях? Ами ако дойда 10 мин. преди прожекцията значи ли, че може и да остана без билет? Кое му е добрето? Това, че поради невярваната информация, която давате снощи вдигнах температура? На което получавам следния отгвор: "Vasil Veselinov Kiriziev няма да ти отговарям, безмислено е :) !" ...аз помагам на момчето и е наша преценка дали в петък да има билети за продажба или не..."
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Аграрите кръв пикаят. Колкото и история да си измислят, винаги ще ни дишат праха.
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
Живота е КРАСОТА ВЯРА БОРБА.Останалото можеш да си го купиш с Мастъркард
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: