ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски: Финансирането на базата в Коматево е поето изцяло от собственика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 21.11.2012Коментари (13)8563
© Plovdiv24.bg
Екип на Plovdiv24.bg се срещна с изпълнителния директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски на новостроящата се база в Коматево. На нея Палийски разкри, че цялото финансиране по изпълнение на проекта е поето от собственика на клуба Цветан Василев

За Plovdiv24.bg шефът на "канарчетата" поясни, че сумата от 950 000 хиляди лева, отпуснати от Община Пловдив, ще бъдат използвани при започване на реконструкцията на стадион "Христо Ботев". 

Всички подробности около строежа на базата в Коматево и реконструкцията на Колежа може да гледате по-късно в предаването "Vip Sport" на Plovdiv24.bg. 
Още по темата: общо новини по темата: 29
20.06.2014
29.01.2014
03.12.2013
13.11.2013
13.11.2013
18.09.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Истината е само една и тя е много простичка. Има ли пари, има и успехи, ако не веднага то след време те винаги идват. Примери много, най-пресните са Челси и Ман Сити в Англия които не минават като едни от най-титулуваните отбори там, но ето как с постоянство, Челси играе всяка година поне 1/8 финал в ШЛ, и за 10 години стана толкова пъти шампион колкото в цялата си история преди това не е и сънувал че може да стане. Сити са едва в началото и се вижда че засега нещата при тях не се получават в евротурнирите, ама началото и там е дадено с титлата им от миналия сезон. Та извода според мен е, че нямаме ли пари никакви бази няма да ни спасят от посредствеността, по простата причина че каквито и юноши да извадим от школата те неминуемо ще избягат от нас, така както се случваше по времето на Селския само че директно от мъжкия отбор тогава. Никой вече не играе от любов към даден отбор, парите са всичко. Осигуриш ли на даден футболист добри пари и условия които го устройват, ще играе при теб, ако ли не, друг ще му предложи по-добри условия, и той от финансова гледна точка, и от гледна точка на неговото лично развитие като футболист би избрал по-богатия отбор,независимо дали напуска родния си клуб, който в детството му е бил негов любим и го е открил и научил за големия футбол. Това е за радост/съжаление капиталистичния свят в който живеем в момента.
+9
 
 
А КАТО ЧАКАХМЕ ПОСЛЕДНИТЕ 13 ГОДИНИ , НЕ ГИ ЛИ ИЗЧАКАХМЕ!!! СЕГА АКО ТРЯБВА ПАК ЩЕ ИЗЧАКАМЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ, НО ЗНАЙТЕ НАЙ-ВАЖНОТО - ДА СТАНЕМ ОТБОР КАТО ПРЕДИ КОЙТО Е БИЛ СТАБИЛЕН И СИЛЕН В ГОЛЕМИ ИНТЕРВАЛИ ОТ ВРЕМЕ ОТ РОДА НА 20-30 ГОДИНИ!!!! КОЕ Е ПО-ДОБРЕ - ДЕЦАТА НИ И ВНУЦИТЕ НИ ДА ЖИВЕЯТ В ИНТЕРВАЛ ОТ СИЛЕН БОТЕВ ИЛИ ДА ПРЕЖИВЕЕМ МИМОЛЕТЕН УСПЕХ КОЙТО ДЕЦАТА НИ НЯМА ДА ГО ВИДЯТ??!! СЪГРАЖДАНИТЕ НИ ОТ ЛОКОМОТИВ СЛЕД КАТО СТАНАХА ШАМПИОНИ ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ИЗПАДНАХА В ЛЕТАРГИЯ И БЪРЗО-БЪРЗО ОПРАЗНИХА СТАДИОНА И ПОВЕЧЕТО ПОЗАБРАВИХА ТОВА!!!! АКО БЯХА НАПРАВИЛИ РЕЙД ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ С ТАКЪВ ОТБОР ЩЕШЕ ДА Е ПО-РАЗЛИЧНО, ЗАТОВА НЕ ИСКАМ МИМОЛЕТНИ УСПЕХИ ЗА 1, 2, 3 ГОДИНИ, КОЕТО ПРИСЪЩО ЗА ТЯХ В ИСТОРИЯТА И ВРЕМЕТО , А ДА СМЕ СИ СТАБИЛЕН ФАКТОР , КОЙТО ИСТОРИЯТА НИ ГО ПОЗНАВА ОТ 100 ГОДИНИ НАСАМ!!!!!1
+16
 
 
Няма толкова значение дали ще чакаме пет или десет години за да можем да гледаме един силен Ботев.Въпроса е че се върви в правилната посока със построяването на базата в Коматево.От там всичко ще си дойде на мястото след нейното завършване.
-29
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+24
 
 
НАЙ-ВАЖНОТО Е БАЗАТА ДА СЕ ПОСТРОИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ФУНКЦИОНИРА!!!! И ДА СЕ РАБОТИ ПРАВИЛНО И РЕГУЛЯРНО ДА ИЗЛИЗАТ КАДРИ..., ДО 10 ГОДИНИ ПРАВИЛНА РАБОТА ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ ПАК НА ВЪРХА И СТАРАТА СЛАВА!!!! НА МЕН ЛИЧНО СКОРОШНИ И МИМОЛЕТНИ УСПЕХИ НЕ МИ ТРЯБВАТ, ИСКАМ ДА СМЕ ПАК ТАМ ,КЪДЕТО ВСЯКА ГОДИНА ВИЖДАХМЕ ЕДНА ИСТИНСКА КРАСИВА ИГРА!!!!!
+25
 
 
Дано скоро да се радваме и на обновен стад. Хр Ботев,да стане точно както е на паната пред стадиона!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.11.2012 г.
+35
 
 
Това е БОТЕВ! ГРАНДА на Пловдив! Скоро и на цяла България!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: