ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Ботев (Враца) е труден за побеждаване отбор. Знаем кой е Мартин Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:09 / 15.11.2012Коментари (45)10538
© Plovdiv24.bg
"Имахме известни проблеми за подготовката за мача във Враца. Тренировъчният ни процес бе нарушен от отсъствието на голяма група играчи заради ангажименти с националните отбори, както и контузиите на Артур и Рубен", заяви старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов на днешната пресконференция преди гостуването на "канарчетата" на съименниците им от Враца. 

"Артур вече тренира наравно с отбора, докато Рубен е под въпрос за срещата във Враца. Надявам се останалите да се върнат здрави", добави той.

Наставникът не пропусна да отличи колегата си Тони Здравков за това което направи в Ботев (Враца), след завръщането си в отбора: "След завръщането на Здравков Ботев (Враца) промени своя облик и стана труден за побеждаване отбор. Противникът направи добра серия в последните мачове и ние знаем, че ни очаква тежък мач".

На въпрос дали Мартин Камбуров представлява интерес за Ботев Пд, Феро отговори: "За разлика от Локомотив Пд, ние знаем кой е Мартин Камбуров, но да говорим за негово привличане е несериозно. Той си е локомотивец", завърши специалистът.
Още по темата: общо новини по темата: 14
18.11.2012
18.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
17.11.2012
16.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
След два кръга , сме втори и там ще зимуваме . Делиорманци спукаха гуми , а пролетта , ще спукат и балона. Където е текло ,пак ще тече и титана 100 годишен , пак ще мачка и печели медали.
+4
 
 
Феро,дайвай го малко по оптимистично,стига с тези застраховки.Ботев Враца били трудни за побеждаване,Етър и те трудни,да не говорим за Лудогорец.Ами то лесно няма! Ние феновете ще пътуваме до Враца за да гледаме победа на любимия отбор.Аз лично очаквам да прочета изказване от рода на- имаме физческата и психическа нагласа,а като се има предвид и това,че разполагаме с най мощната подкрена от трибуните,без значение къде играем, от три мача да постигнем максималните девет точки. Толкова ли е трудно?
+5
 
 
ба*ти И НЕЩАСТНИТЕ БУФЕРИ,КВО ПРАВЯТ В ТЕМИТЕ НА БОТЕВ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА.ТОЯ ПАПА БУБА ДИОП ЛИ Е,ИЛИ ИДИОТ НЕЗНАМ,АМА ДА СИ ГЛЕДАТ ЦИГАНСКИЯ ОТБОР И ЦИГАНСКАТА ПУБЛИКА.ДА СЕ ПРЪСКАТ С ЕФТИНИ НАЛИВНИ ПАРФЮМИ НА РЕФАН ДА МИРИШАТ ПО-МАЛКО.КАМБУРОВ-МАМБУРОВ,ТОЯ ГО НАПРАВИХА ВСЕ ЕДНО Е МЕСИ,СВИЛЕНГРАДСКА УТАЙКА.И ЗАПОМНЕТЕ ГО МИРИЗЛИВИ БУФЕРИ ОТБОРА Е САМО ЕДИН,НАЗАД ДА ВЪРВИМ,НЕМОЖЕТЕ ДА НИ СТИГНЕТЕ
+1
 
 
феро, стига се еб@в@й с циганурите, а си гледай отбора, че нещо играта през последния месец не кефи пловдивчани...
+6
 
 
Труден мач, но затова пък ще е пред своя публика.
+9
 
 
За Ботев труден отбор няма. САМО БОТЕВ.
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 15.11.2012 г.
+20
 
 
Феро се бъзика, не взимайте нещата извън контекст. Единствениqт, който не знае кой е Марто е Марешки, щото нито е от Пловдив, нито се се занимава с футбол. Иначе, не се съмнявам, че ще отнесете Ботев Враца. Успех и занапред
на 15.11.2012 г.
+17
 
 
бегом към кюстендил селяци,взимайте и мангала камбуров с вас и на черешите.не се занимавайте с отбора на Пловдив-БОТЕВ!!!
+14
 
 
Какво са зяпнали всички буфери какво бил казал Феро за китайския оризоберач,че за разлика от всички цървули на него му е ясно кой е камбуров и за неговото привличане е несериозно да се говори,Защо ли?Защото сега като не се разбра със Магарешки и и гръмките фрази сърсето ми е лукумоутиф,от колежа ще го изгонят като мършата Мечев.А ако беше толкова велик щеше да играе във някой силен шампионат или поне във националния отбор а не във изпаднал отбор от Китай.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: