ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо прекъсна черната серия като гост след победа над Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 10.11.2012Коментари (139)18247
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Монтана в мач от 12-ия кръг на "А" група. С тази победа "черно-белите" прекъснаха черната си серия като гост от началото на сезона. Победните попадения за пловдивчани вкараха Кавдански (41) и Атанасов (79). Точен за домакините бе Миро Антонов три минути преди края от дузпа.

Пловдивчани започнаха отлично срещата и още в 10-ата минута вратаря на домакините Веселин Цветковски показа своята класа, след като на два пъти спаси удари на Атанас Курдов. Малко по-късно Цветковски отново паказа рефлекс спасявайки силен шут на Георги Стефанов

С оглед показаното на терена Локомотив успя да поведе 4 минути преди края на първата част. След едно центриране на Христо Златински, Веселин Цветковски не се намеси подобаващо, а от това се възползва Мартин Кавдански, който даде преднина на пловдивчани.

След почивката "смърфовете" се прибраха в своята половина и дебнеха Монтана на контраатака. В 79-ата гостите убиха интригата на стадион "Огоста" с втори гол във мача дело на Димо Атанасов, който се възползва от нова грешка на Веселин Цветковски.

В края на мача домакините получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Валери Георгиев срещу Миро Антонов, зад топката застана нападателя който не сгреши от бялата точка и фиксира крайното 1:2 за Локомотив Пд.

След тази победа Локо Пд се изкачи на 8-ма позиция с актив от 15 точки. Монтана е 12-ти с 12 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 11
13.11.2012
12.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на момчетат,Цветковски метковски а преди грешките изкара 3-4 полужения ако бяха влезли никой нямаше да му види грешките само Локо
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+10
 
 
ЧЕСТИТО "БУФЕРЧЕТА"!!!АРЕ МАЙНА , ЧАКАМЕ ВИ НА ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО , ЗАЩОТО ТРЕТОТО Е ЗАЕТО ВЕЧЕ!НЕКА ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ , ЧЕ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ ВСЕ ОЩЕ СА ТУК!
+31
 
 
Аз пък съм канар и на пук на всички фенове които плуят Ботев в наще теми и Локо в техните теми искам да честитя победата на Локомотив и да им пожелая късмет от тук нататък в шампионата честито локомотивци!
+10
 
 
БИХМЕ ЛИДЕРА ЛУДОГОРЕЦ ПРИ ЮНОШИТЕ. Юношите младша възраст записаха повече от престижна победа над лидера във временното класиране Лудогорец, като го победиха с класическото 3:0 на изкуственото игрище на Лаута. Освен с категоричен резултат, домакините превъзхождаха своя съперник и по чисти голови положения и спокойно можеше да натовари още "голеве" в автобуса по пътя им към Разград.
+5
 
 
Повече от достойно представяне в период, в който външни и вътрешни сили се опитаха да разбият отбора! Не успяха! Само се закалихме от трудностите! Още две победи наесен ни трябват да се стабилизираме и успокоим, а напролет с по-леката програма ще се целим в шестицата!
-2
 
 
Пловдив победи в Монтана. Нормално. А гостите от Сопотъ отново със съдията биха Перник! Все пак са спонсори на БФС! Поне не им скриха билетите и бяха към 4 милиона селяци....пардон хиляди ! Знаме ушихте ли ново или наметалото на магарИтУ дойде късо...?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-5
 
 
Ахахаха тоя вратар Цветковски трябва да играе крило бе майна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: