ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветков изстреля Ботев пред ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 10.11.2012Коментари (210)24209
Ботев Пловдив победи с 2:0 гостуващия Миньор Перник в мач от 12-ия кръг на "А" група. На стадион "Христо Ботев" в Пловдив "канарчетата" се озориха доста срещу аутсайдера, за да спечелят ценните три точки, които ги изстреляха на трета позиция с актив от 24 точки и вече са на две пред четвъртия ЦСКА, след издънката на "армейците" във Варна.

"Жълто-черните" като цяло направиха един от най-слабите си домакински мачове. Възпитаниците на Ферарио Спасов проспаха цяло първо полувреме, като разчитаха единствено на дълги топки към Вандер Виейра. Първото си опасно положение домакините създадоха в даденото от рефера продължения през първата част, когато Тодор Неделев стреля опасно в долния десен ъгъл, но стража на "чуковете" Боян Пейков изби в ъглов удар. 

През втората част "канарчетата" се събудиха и след само 3 минути игра поведоха. Следеният под лупа от турски мениджъри Тодор Неделев проби отляво, след което нахлу в пеналта и подаде към непокрития Иван Цветков, който с техничен удар вкара за 1:0. 

Малко след попадението на Ботев гостите останаха с човек по-малко, след втори жълт картон на Окечуво и съответно червен. 

След като останаха с човек повече домакините се възползваха от численото превъзходство на терена и само четвърт час по-късно съкрушиха гостите с втори гол. Централният бранител Ангел Рахов намери с дълъг пас Иван Цветков, който овладя коженото кълбо, финтира бранител на Миньор и с втория си гол фиксира крайното 2:0.

Ботев Пд - Миньор Пк 2:0
Още по темата: общо новини по темата: 15
12.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
АФД "Металик-ДПС" - сдружение, достоен наследник на ФК "Бай Ганю"- Пловдив!
+7
 
 
Класните отбори побеждават,дори когато играят слабо.Ще има и такива победи.Важното е да има желание и хъс,а те не липсваха в събота.Подкрепяйте отбора,футболистите са хора и не винаги става така както всички желаем.Трябва да сме единни. Феро каза,че в отбора ще има и спадове и възходи и тепърва ще се вижда какво може и какво не.Важното е,че сме там,където не сме били отпреди Д.Х. И аз вярвам,че ни предстои да видим истинската сила на този отбор.А защо и да не помечтаем за място в тройката и финал за купата.А най хубавото нещо е,че се строи база за клуба ни,наша,за нашите деца,база на Ботев Пловдив.
+17
 
 
Абе канари и братя стига сте се ядосвали на завистнишки коментари от чужди отбори ПРАЗНУВАЙТЕ ПОБЕДАТА СЕГА и не им отговаряйте на завистниците не им оказвайте тази чест нека само да им четем коментарите и да се забавляваме няма нужда от отговори 3тия в класирането пожелава всичко най-хубаво на 8мия и тфа е :)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+30
 
 
От мои приятели, които бяха на мача разбрах,че двама фенове на Локомотив Пловдив са били в клетката за гости замисляйки някаква провокация явно имаща за цел да компрометира добрите отношения между агитките на Миньор и Ботев. Обаче не им е минал номерът.
+16
 
 
Интересна статистика за локомотивеца - посещаемост на Ботев 80400 на левски са 2ри в класирането с 39 000 и нещо а локото трети с 32000 ???????? нещо да кажете?????/
+12
 
 
Ботевист съм мама му стара стига сте ревали кфо като им е отменен гола на минъор??? Вместо да се обеденим срещу софия ние се псуваме един друг ТРЯБВА ЛИ САМО ЗА ЦСКА И ЛЕВСКИ ДА СЕ СВИРИ??? ЧЕ ОНЕЗИ ЧОРБЕТА ПРЕЗ МАЧ ИМАТ ДУСПА И БИЯТ С НЕЯ??? А да питам сега локомотивците нещо при 2та гола ваши срещу монтана не ви ли се стори че вратаря им го е играл 2ка тоя мач или е пред трансфер в локото ли кфо става??? А червения картон на чернокожия от Минъор закъсня с половин час всеки на стадиона видя кфи номера прави по тъчовете дето в англия е веднага червен там няма тфа онова 5 пъти му спестиха жълтия цвят аре моля ви от ЕДИН ГРАД СМЕ Пловдив А ТОЙ Е ДРЕВЕН И ВЕЧЕН И НЕ ТЪРПИ СОФИЙСКИ ПРЪЧКИ СТЕГНЕТЕ СЕ
+6
 
 
Искам да попитам критиците в нашите редици какво очакват-да се хвърлим като на война срещу последния отбор в групата,след като сме изиграли три изключително трудни мача ли?И след като ни предстои не по-малко труден мач във Враца?Та ние сме трети след като сме играли с всички силни отбори , изключение прави само Лудогорец!Хайде стъпете здраво на земята и си преусмислете претенциите към ръководство и футболисти,сетете се къде бяхме преди година-две по това време и спрете най-после да се правите на моуриньовци и да пишете глупости и простотии!
+26
 
 
Докато в Ботев има средства, заплатите са високи и се получават редовно, винаги ще има мераклии за постовете на треньора и на спортно-техническия директор. Преди виновен беше Марин, сега е Ферарио, а утре ще е следващия. Крайно време е да се остави спортно-техническото ръководство да работи, а оценките ще се дават след края на шампионата и турнира за купата.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: