ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума: С миналогодишния отбор биехме Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 24.10.2012Коментари (30)5444
© Plovdiv24.bg
Почетният прези­дент на Локо Пловдив Христо Бонев заяви пред "Тема Спорт", че обстановка­та в отбора се е нормализирала след победата над Славия.

"Най-важно беше да вземем трите точки и се радвам, че успяхме. След мача със Славия пре­зидентът имаше разго­вор с ръководители на нашите фенфракции и беше изпратен с ръкопляскане от публиката. Това идва да покаже, че всичко вече е както трябва и в момента за­почва подготовка за ма­ча с Левски. За да вземем нещо от "Герена" обаче, първо трябва Левски да нямат ден, а ние да надхвърлим своите възможности. Не е невъз­можно, но ще е трудно. Дано да имаме късмет. Преди всичко е важно да играем добър футбол в София, защото нямаме претенции. Липсва ни миналогодишният от­бор. С него щяхме да би­ем Левски. Сега разпола­гаме с млади момчета, които каквото и да направят, ще бъде за добро­то на клуба", категори­чен бе Зума.

"За Стефан Генов бе много важно, че се завър­на у дома с победа. Това при всички положения му дава настроение и енту­сиазъм за по-нататъшна успешна работа. Преди да свърши есенният дял, ще седнем с Генов и Марешки и ще направим всичко възможно да бъде подсилен отборът. Това, че казвам подсилен, не значи, че ще даваме ня­какви баснословни суми за футболисти. Но тряб­ва да подобрим значи­телно качеството във всички линии, които да допринесат за израства­нето на отбора", допъл­ни Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 19
30.10.2012
29.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От вас се иска да биете с 2:0, от нас с 3:0 ...
+1
 
 
Стига с тия глупости за миналогодишния отбор. Коко си завъртя паричките, продаде сума ти мачове, и сега да ревем за него?! Какво постигнахме толкова, продадохме финала, последните най-важни мачове за първенството също... Ами домакинството с ЦСКА?! Дори да играем в Б група, сега поне играем честно! За мен това е по-важно!Така че успех момчета, на прав път сме!
+1
 
 
Сега си спомням мача Локомотив Пловдив- Левски - 06.05.2012 г. Може пък и сега така да се случи.
-3
 
 
Отдавна не съм писал в темата,но виждам че нашите момчета се увличат от злобата и неуважението,което преобладава в другия пловдивски отбор довело ги и до "В"група и се мъчат да го прехвърлят и в нашия отбор и публика.Момчета без уважение към когото и да било няма напредък и единство.Всеки трябва да прецени колко струва и какво е постигнал тогава да критикува някого.Тук пишат няколко момченца от другия отбор,които нямат елементарно възпитание и уважение даже и към родителите си а са взели да дават акъл на нас.Откакто нашите привърженици се увличат по тази злоба, станаха и тези разногласия в отбора и публиката,които не помним в нашето семейство.Момчета не се поддавайте на провокации ние в ЛОКОМОТИВ сме от друго тесто и затова сме велики.
-3
 
 
Най добрия играч В Пловдив и изобщо коментарите под мен на 2 3 ма Просто са От комплекс и злоба.
+1
 
 
зулум има симптома на дебилите неподвижно лице бавна мисъл и говор...абсолютен глупак...доказан интригант...на лаут джамия всички са такива от илко фиена узунджи бат Коки Веско Детектора...от глупав по глупав се събрали в локума...отбора на циганите и глупаците :)
+10
 
 
Много непремерено изказване на Бонев,който е част от ръководството на отбора.Никога от устата на футболен ръководител не трябва да излизат подобни думи.В случая индиректно им казва,че са втора класа.А не бива.Дори и да си го мисли.Дори и да е истина.
+1
 
 
Зулума по цял ден го кълнете по форумите, а на срещата очи в очи си мълчите като п*тки :))
+7
 
 
Хайде бийте ги и със сегашния отбор, защото трябва да ги догонваме в класирането.
+2
 
 
Ако по онова време Зума можеше да играе в голям европейски клуб като камата,щеше да го надмине и да стане наистина най-добрия!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: