ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
2000 бултраси взривиха Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:39 / 22.10.2012Коментари (88)17663
© pfclitex.com
2000 бултраси и Ботев Пловдив взривиха за пореден път цяла България този път с истински фурор в Ловеч, пише bultras.com. И на този стадион клетката за гости бе тясна за всички пловдивчани, които искаха да подкрепят отбора си срещу претендента за тройката Литекс.

Най-верните привърженици окупираха централния сектор и дори имаше хора с шалчета около сектора за фенове на домакините. Невероятната атмосфера на това прекрасно съоръжение даде криле на канарчетата, които играха с повече желание и постигнаха тази важна победа срещу отбора на Гриша Ганчев. Вандер Виейра закачи името си на таблото в пореден мач и взриви трибуните в 46-та минута на мача. След неговия край Вандер се прибра последен в съблекалнята като танцуваше своята самба на радостта, а над 2000 привърженици скандираха името му.

Другият футболист, който бе б

урно аплодиран беше Тодор Неделев. Канарчето излезе принудително малко преди края на мача. Той успя да подаде за единствения гол в мача и да вгорчи неделята на Христо Стоичков, който бе бесен на своите.

Началото на второто полувреме феновете на Ботев запалиха десетки факли в сектора за гости. Срещата бе прекратена за няколко минути, докато пожарникари се намесят, за да изгасят паната за реклами пред сектора на бултрасите.

След мача феновете на Литекс не спираха да коментират публиката на Ботев Пловдив и да и се възхищават. По-възрастните фенове пък недоумяваха каква огромна разлика има между тези привърженици и домакините, които почти през цялото време си стояха кротко и само от време на време се ядосваха на бултрасите, които темпераметно се радваха на всяко докосване на топката на Вандер, Неделев и Артур.
Още по темата: общо новини по темата: 23
26.10.2012
25.10.2012
24.10.2012
22.10.2012
21.10.2012
21.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямя А група, няма Б, няма В група... Браво... :) Истинска публика :) Горд съм, че съм ботевист :)
+8
 
 
Най-великата публика...Само Ботев, отбора на Пловдив!
+9
 
 
Само така колеги Пловдивчани ,да стане ясно на сите Българи от кой град са най верните ултраси, бултраси и т.н.фенове.
+14
 
 
Уникално шоу.Поклон пред момчетата за себераздаването.Напред КАНАРИ.
+11
 
 
На предложеното видео по-долу вече ясно се вижда, че сме ощетени с непоказани 2 червени картона на противника. Удар с лакът на Бодуров в главата на Вандер, и го поваля на земята. Страничният съдия веднага вдига флага. И непосредствено след това се вижда, как съдията се подготвя за показване на картон на Йеленкович, след което се отказва. Този картон би бил втори жълт.
+15
 
 
Двамата наши "приятели" Смърф и Ръш са безкомпромисни в злобата си. Те доказват желязна психика, и колкото и позитивни неща да видят, те са непоклатими.
+21
 
 
Един отбор е на света завинаги в нашите сърца!
+17
 
 
това е до господин-смърф.незнам само как разбра,че мача е ундурма,между-другото да те поравя,че не беше го написал правилно,но не се учудвам за хората от гетото.ако избиваш комплекси,за черното тото на тото динев си объркал темата,това е отбора на Пловдив,и опитайте се по някакъв начин вие олигофрени да го разберете,ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ НАС,НИКОГА,ДОРИ КОГАТО СЕ БОРИХТЕ ЗА ТРОЙКАТА ВЪВ ВСИЧКИ ГОСТУВАНИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО,НЕ СТЕ БИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ НАС ВЪВ ЛОВЕЧ.ЗНАМ,ЧЕ ИСТИНАТА БОЛИ,НО Е ФАКТ.ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШИЯ ОТБОР,ОТБОРА НА Пловдив НЕ СЕ КОМЕНТИРА,КОГАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШЛ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: