ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоичков обвини съдията за загубата от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:54 / 21.10.2012Коментари (16)5770
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков бе доста ядосан след края на мача с Ботев, загубен с 0:1. Камата разкритикува сериозно съдията на двубоя Ивайло Стоянов.

"Един некадърник, който за пореден път свири като сватбар. Този не трябва да свири изобщо в А група", сподели Стоичков за рефера.

"Когато не си готов за такъв мач, не може да играеш. Единият има 15 метра от топката, втория стои на тъча, третия на центъра. Ако не са подготвени физически, да си стоят по селата. Ако не могат да преценят кога има засада...но това не е оправдание."

"Трябва да се даде малко самочувствие на младите футболисти, хвърлиха много желание, но не става само с желание. Трябва да има хъс."

"Животът продължава, това е клише. Загубихме един мач с Лудогорец, в София, трябва да се мисли за зимата. Не, абсолютно не (няма да се правят промени б.р.). Футболистите, които са на този етап, с това ще караме. Да харчат пари, нека младите момчета играят ден за ден. Не мога да бъда недоволен от старанието", допълни Стоичков.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 23
26.10.2012
25.10.2012
24.10.2012
22.10.2012
22.10.2012
21.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Абсолютно прав е Ицо- сватбар! Но от неадекватното поведение на сватбара и двамата шафери отстрани загуби футбола и бе ощетен Ботев по един безсрамен начин- измислени фалове в полза на домакините в близост до наказателното поле, спестен червен картон на сръбския рогач Йеленкович, спряни 3 голови атаки с измислени засади- просто след мачoвете със Славия , Левски и Пирин ГД си мислех, че съм видял най- голямото рязане, но вчера цялата бригада бе неадекватна!
+13
 
 
Стоичков замълчи.Една гънка повече имаш от Димитър Пенев,но до тук.Излагаш се здраво.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.10.2012 г.
+10
 
 
Ицо, Ицо - никога няма да станеш треньор, "майна" :)
+11
 
 
Прав си Ицо, заради тоя съдия паднахте само с 1-0, иначе и аз се надявам тоя смешник повече да НЕсвири мачове
+11
 
 
Ице, не се излагай. Трябваше да останете с 9 човека.. първият път за удар без топка, а и Бодуров беше последен в защитата, което отново е 100% червен картон. Втората ситуация .. жълт картон, следва грубо нарушение, Свадбата бърка в джобчето с картона, обаче не посмя да го изкара.. След малко Ботев прави контраатака и ония дървар спира контраатаката с грубо нарушение, но не! Това не е за картон. Да не говорим за спорните отсъждания, всяко едно бе свирено за Литекс.. Абе изперкал е човека и това е!
+11
 
 
Тоя ли се оплаква от садиите бе?? Че те трябваше да завършат мача с 9 човека той ще ми реве от садии! Да не говоря,че на Вандер се вдигнаха поне 10 засади от които поне 4 не съществуваха!! А и всяко единоборство в което загубят топката веднага се даваше нарушение в тяхна полза!!! ИЗЛАГАШ СЕ ИЦЕ!
-4
 
 
Според мен съдията свири много добре, само дето спести втори жълта картон на капитана им! Страничните съдии вдигаха байрачетата за несъществуващи засади и за двата отбора. Вандер пак ме притесни за репликите му към съдията!
+14
 
 
Подпирането за Литекс от страната на съдията беше 80-20 в полза на Стоичков.Каквото и да се оплакват.ако има някой да е оплаче това сме ние.И накрая вече на мача смяна за Литекс и единия играч излиза без да мине през центъра както си му е реда и ония другия бърза да влезне.
+3
 
 
Само вижте това сладурче СТОИЧКОВ как прави свирки след мача на КОЦЕ ВИДОЛОВ...има го дори и по канал 3...и ще ви стане ясно за каква к***а става на въпрос.....и тои се гласи да лапа.....от кокълааа
+22
 
 
Ей сега се връщам от Ловеч и въпреки уважението ми към Стоичков като футболист мога да кажа че съдията много повече подкрепяше Литекс отколкото нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: