ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Great Wall между Ботев и Ганчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:03 / 18.10.2012Коментари (24)7790
© Plovdiv24.bg
Ботев излиза в неделя в Ловеч в мач на... съдружниците! Досега такъв беше само Лудогорец - ЦСКА между съакционерите в "Титан" Димитър Борисов и Кирил Домусчиев. В събота обаче футболът ни ще се обогати с още едно такова вътрешноведомствено противоборство. Както е известно, с финансовия гръб на КТБ Гриша Ганчев вдигна автомобилния завод край Ловеч. Отначало банката на собственика на Ботев Цветан Василев беше само кредитор на проекта, но след това бизнесменът придоби и част от автофабриката. Неслучайно преди първенството банкерът подари на клуба си 15 джипа от продукцията на "Литекс моторс", в които се вози част от началническия състав на Канарите, а така също и няколко от звездите на клуба.

Имаше вариант дори логото на "Грейт Уол" да се появи и на екипите на Ботев, но в последния момент Василев все пак реши там да е това на собствената му банка. Това стана, след като пропадна очакваното вливане на част от Литекс в пловдивския клуб. В УС се пазеше място за дясната ръка на Гриша Ганчев - Стойчо Стоилов, на треньорския пост застана Ферарио Спасов, а край Колежа трябваше да пристигнат половин дузина звезди на оранжевите. Очакваното обединение обаче пропадна, след като Христо Стоичков убеди Ганчев, че няма смисъл да затваря ловешката си футболна фабрика, при положение, че тя може да работи само със собствено производство. Все пак от този проектобрак под тепетата остана Ферарио Спасов, а част от южноамериканската селекция на жълто-черните бе по идеен проект на Стойчо Стоилов.

Интересното е, че чрез "Грейт Уол" премиерът Бойко Борисов отново намери начин да подпомогне българския футбол и в частност на Литекс и Ботев. Само преди няколко седмици две от топведомствата на Борисов купиха над 50 автомобила родно производство. Идеята е постепенно цялата ни администрация да се оборудва с коли и джипове от Ловеч. За радост на тези, които в събота ще решават кой е по-голям. Във футбола.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 23
26.10.2012
25.10.2012
24.10.2012
22.10.2012
22.10.2012
21.10.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+18
 
 
Чакам отговор от големите разбирачи " IRON MAIDEN" и" plovdivcity1926", как ще завърши мача.Истинския мъж,говори ясно и конкретно,и стои зад думите си. Някои други,увъртат и говорят общи приказки.
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+14
 
 
Истинско дерби между два класни отбора ! Победа за Пловдив !
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+13
 
 
Никакво "между" няма! Латексът са със затихващи функции като фактор в Бг футбола, докато Грандът си е Гранд! Мачът ще е интересен и атрактивен, ще победи футболът, което е най-важното! Ако уредят с ТВ права шопите в събота, защо и нашите да не ги покажат в неделя?
+21
 
 
За пореден път 7дни доказват колко са жалки .... И въобще за какво съществуват не знам ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: