ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" стъпиха на криво в Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 08.10.2012Коментари (0)2281
© botevplovdiv.bg
Ботев допусна неприятна загуба с 1:2 от Берое в мач от 8-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на помощното игрище на стадион "Берое" в Стара Загора и премина под контрола на "канарчетата", които направиха куп пропуски пред вратата на "заралии".

Срещата започна равностойно, като двата отбора изпуснаха по едно добро положение. В 14-ата минута, след центриране отдясно най-съобразителен се оказа Петко Ганев, който с глава засече топката в мрежата на Мартин Димитров. Последваха силни минути за пловдивчани, които натикаха съперника си в половината му и в края на първата част Владимир Айтов изравни. Малко по-късно Владимир Айтов успя да вкара за втори път топката в мрежата на Берое, но страничният съдия вдигна спорна засада и голът бе отменен.

През втората част доминацията на "жълто-черните" продължи, но възпитаниците на Стефан Стоянов се надпреварваха кой ще изпусне по-чисто положение пред вратата на "зелените". Нелогично на показаното на терена, футболистите на Берое отбелязаха втори гол чрез Николай Георгиев. До края на мача ботевистите така и не успяха да се доберат до точката, а Михаел Лалев от състава на домакините получи втори жълт картон 5 минути преди края на двубоя.

"Няма значение кой отбор е играл по-добре и кой по-слабо. Берое не трябва да са ни пречка. Ако трябва да сравняваме двата отбора, то нашият има далеч повече футболни аргументи. Ако целта ни е да сме най-добрият отбор, трябваше да сме с класи над Берое и да не оставаме късметът да определи кой ще е победител. С отбор като Берое не трябва да разчитаме на късмет, за да си тръгнем с победата от Стара Загора. Честитим победата на Берое и гледаме напред. Трябва да победим всички отбори с разлика и тотално надиграване.", заяви след срещата треньорът на "канарите" Стефан Стоянов.

"Както във всички мачове досега, в по-голяма част от времето надигравахме съперника си и владеехме трайно топката, но отново бяхме уязвими на контраатака. Не мога да си обясна на какво се дължат тези многобройни пропуски, голяма част от отбора сме излизали на чудесни положения, но ги пропускаме. Може това се дължи на липсата на концентрация. Програмата ни е тежка, но попринцип всеки мач е важен и труден. Без значение от противника, ние ще се стремим да показваме най-добрата си игра във всеки мач.", коментира след двубоя националът Владимир Айтов.

Съставът на Ботев: Мартин Димитров, Динко Шопов (70` Илиян Кочев), Самер Алхусейн, Илия Георгиев (65` Калин Петров), Мартин Атанасов, Владимир Айтов, Серкан Юсеин (к), Валентин Томов, Рашко Ангелинов, Гери Димитров, Наско Милев (40` Атанас Паскалев).

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 80
21.06.2013
07.06.2013
07.06.2013
06.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: