ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александров: Ботев Пд няма да става шампион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 04.10.2012Коментари (14)5195
© Plovdiv24.bg
Мачът с Локо София е важен, но няма да е фатално, ако загубим. Важното е да играем добре, защото в последните два мача не бе така. Но пък си мисля и че е нормално, защото не може постоянно да бъдеш във върхова спортна форма. Има и спадове.

Радващото е, че единия мач - с Пирин Гоце Делчев, все пак го спечелихме. Надявам се да победим и Локо София. Важно е да влезем както трябва в мача и да играем по начина, по който нашият отбор може.

Аз не казвам, че отборът повече няма да греши, защото у нас всеки може да падне от всеки. Но е важно слабите игри да не се повтарят и да бъдем по концентрирани.

Има време да победим и някой от грандовете, но сега на дневен ред е Локо София", заяви пред "Тема Спорт" спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия.

"Никога не е ставало на въпрос за освобождаването на Ферарио Спасов. Не зная откъде излизат тези спекулации. Ние не сме казали, че трябва да има някакви свръхочаквания към отбора. Играем мач за мач.

Сега градим тима, има и какво да надграждаме. Ние не сме казали, че ще ставаме шампиони", добави шефът при канарчетата. Относно чаканите трима-четирима чужденци на проби по време на паузата в шампионата той каза:

"Гледаме футболистите, които ще идват на проби по време на паузата да са от европейския съюз, защото квотите ни за чужденци извън ЕС вече са запълнени - имаме двама бразилци и един македонец. Целта е чужденците, които привличаме, да вдигнат класата, както е с тези, които сега са в тима.

Има футболисти от България, към които имаме интерес за зимата, но просто цените, които ни искат за тях, са нереално високи", завърши Кривия, като отказа да коментира назначението на Ахмед Ахмед за съдия на двубоя с Локо София.

От днес пък ще бъдат пуснати билетите за мача с червено-черните. Те ще са на цени от 10 лева за сектор А и 5 лева за всички останали сектори. За ученици и студенти талоните ще са по 2 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 16
06.10.2012
06.10.2012
06.10.2012
06.10.2012
05.10.2012
05.10.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 04.10.2012 г.
+20
 
 
Александров казва - "Сега градим тима, има и какво да надграждаме. Ние не сме казали, че ще ставаме шампиони" / Дръскача слага заглавие на статията си - Ботев Пд няма да става шампион / А аз чета - Сега градим отбор о още не сме казали, че ще ставаме шампиони. / е, мисля че има разлика
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: