ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
До десетина дни започва изграждането на осветление на "Лаута"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:10 / 02.10.2012Коментари (68)8147
© Plovdiv24.bg
Стана ясна фирмата, която ще монтира осветлението на стадион "Локомотив". Това е "Хит" ООД, която е спечелила конкурса организиран от община Пловдив. Новината за Plovdiv24.bg съобщи административния директор на Локо Пд Атанас Узунов

"Фирмата спечелила конкурса за осветлението на "Лаута" е "Хит" ООД. Подписано е решението и от кмета. От 1 октомври започва да тече 10-дневния срок за обжалване и дано да няма такъв, за да може да се започне изграждането", коментира председател на комисията за младежта и спорта в Общинския съвет на Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ ОТНОВО НАЦИОНАЛ. Любо Пенев извика капитанът на Локомотив Пловдив - Христо Златински в националния отбор за мачовете срещу Дания и Чехия
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Значи можело, а? Понасрал се е Узунов и се е размърдал нещо, но да видим.....
-1
 
 
Наско Узунов е доказан черно-бял ! Всички интриги против него идват от платената Легенда и неговите празноглави и манипулирани фенове - 1% от Бесика! Спрете да хулите всички, които са работели и работят за Локо Пловдив без да се бият в гърдите и да ближат за*ниците на всеки нов собственик ! Истински локомотивци като Гочо Василев, Ераносян, Садъков не се присламчват да просят заплатка за велико присъствие! А за осветлението, ако се случи ще благодарим на волята на сегашната Община - иначе 5 мандата глупости и Славчови сополи само видяхме !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.10.2012 г.
+6
 
 
Голямо шоу гледам, тука.. Лакомия пуста - за власт и ...пари! Типична българска история! В момента няма друг клуб като вас в това положение. И преди съм го писал - докато не се разберете на трибуните - и отбор няма да имате, независимо кой е собственик! Ще си говорите ли, ще се целувате ли, ще се биете ли...незнам - но трябва да решите единението си! Та, запалени локомотивци не стъпват вече на стадиона! Едните с Коко, другите против Коко, третите против Марешки, четвъртите против ...тоя и оня. Потниците ги има навсякъде - и в Левси и при чорбата, но не те определят поведението на клуба и феновете. А при вас - стана обратното. Стегнете се. Изживейте своя катарзис. Иначе, дори и от томовете книги за клуба няма да има резултат. Иначе - А окръжна ..
+8
 
 
Ето това са потниците - само с бой решават споровете. Ех колко жалко е да си потник! Така ли е Славов, Грозлеков и невестулко или какъвто там беше 3-тия потник. Марешки, ако искаш на Лаута да идват нормални хора, просто изгони тези 3-мата властогонци
+12
 
 
Така наречените"потници"ултраси наполитани и тем подобни разбиха един готов отбор който тази година спокойно щеше да бъде в тройката,но големите разбирачи на тото схемите решиха под давлението на жълтите,че в Локомотив Пловдив при управлението на Коко Динев едва ли не всеки един мач е тото.Не отричам най вероятно е имало подобни мачове както ги е имало и в Левски,ЦСКА и всички останали български отбори в това число и ново създаденото футболно сдружение с лиценз на Металик Сопот.Има ги и в големите европейски първенства но там се прави по много по финен начин и не изглежда толкова долнопробно както е в нашето родно първенство.Тези повярвали си много фенове са на път да откажат истинските локомотивци да ходят да се радват на Лаута на всеки домакински мач на своят отбор.Наско Узунов може да е всякакъв и да има доста прегрешения,но прави и невъзможното за да го има любимият черно-бял отбор,а това срещу легендата Бонев е връх на малоумщината от страна на феновете нима забравихте,че благодарениена този човек на Лаута дойде президент който изпълни мечтата ма хилядите локомотивци които видяха любимото Локо шампион на България.Фена трябва единствено и само да подкрепя любимият си отбор от първата до последната минута както се пее когато губите нас ни боли но пеем винаги с вас.Призовавам всички момчета от трибуна Бесика които се чувстват истински локомотивци да се дистанцират от групата която дестабилизира клуба с цел личностни облаги като с това визирам председателят на фен клуба Славов и докато нещата не се нормализират да не влизат в Бесика,а да подкрепят любимият отбор от Спортклуб.Нем оже да се делим на големи и малкилокомотивци пред черно-бялата любов всичкисме равни.Хора,братя локомотивци опомнетесе докато е време защото после ще е многокъсно нали знаете,че като се обърнекаруцата пътища много.САМО ЛОКО!!!
-3
 
 
ей тоя от свирки чак устата му се е изкривила
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: