ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Не бяхме готови за този мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 22.09.2012Коментари (52)7724
© Plovdiv24.bg
"Цяла седмица работихме върху нагласата за този мач, а днес се видя, че не бяхме готови за него. Не обвинявам момчетата за това, може би и ние не сме си свършили работата както трябва", заяви Ферарио Спасов, след загубата на Ботев от Берое с 1:2 в Пловдив.

"Въпреки че цяла седмица работихме върху статичните положения, днес Берое ни вкара два гола от тях. Опитахме се да се върнем при 0:2, но не успяхме, което е много жалко, заради атмосферата и феновете. Те не заслужаваха тази игра, която показахме", допълни наставникът на пловдивчани..
Още по темата: общо новини по темата: 18
25.09.2012
25.09.2012
24.09.2012
24.09.2012
24.09.2012
22.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 25.09.2012 г.
0
 
 
Ферко оправяйте бакиите в съблекалнята, за да гледаме футбол не излезли на разходка демотивирани футболисти ! И да прегръщаме купата, както се пее в една песен ! :)
-2
 
 
Докато не се разплете това жълточерно кълбо което само се търкаля предимно в средата на терена няма ка да се получи играта която трябва да бъде.Това е във всички срещи до момента.Изключение прави само второто полувреме срещу Славия и цяло чудо е, че до момента имаме само една загуба и ако не се разплете както трябва кълбото не ни чака нищо хубаво занапред, защото играта сега не е тази която трябва да бъде.При Хубчев и Радуканов нещата бяха същите.
-2
 
 
Наистина подцениха Берое.Аз мисля, че футболистите играха добре, много силно, но в нападение нещата не стоят добре- липсва разнообразие в атаките, липсва нестандартния пас. За двата допуснати гола, възможно е и да се предотвратят, но все пак това е футбол. Иначе Берое атака нямаха, просто късмета да вкарат два гола и според мен добра класа на отиграванията.
-5
 
 
Искаме Шеткус вратар и на дербито с Локомотив, а в защитата да е лидер - бай Асан Параславов! Добре ще бъде и бай Иван да води нападението на жълтите отрепки!
-4
 
 
Абе Феро как все още не сте го разкрили, некадърника!? Той нищо не разбира от футбол, уж бе поканен да ангажира юношите на Литекс, ама и това не стана, и той си остана като някакво недоразумение! И ще продължава така! Да ви е честит треньор завинаги!
+1
 
 
грешката е че мафиотските отбори няма да изоставят челото макар и да не продължават за групи в уефа и шл поради произход на мъните на спонсорите им - и трябва да ги отсраняваме от тоя път винаги
+8
 
 
Аз не съм псувал футболист на Ботев и няма да псувам никога. Да си фен не значи да си сляп. Слабостите се показват за да се отстраняват дори когато трябва да се реже месо на живо. Резултатът в този мач е на ІІ-ро място, но играта бе трагична. Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. Сложете си ръката на сърцето и кажете ако с този отбор играем в лига Европа какво ще направим. Или ще ставаме голям отбор както всички искаме или ще си останем славния Ботев с проблясъци през няколко десетилетия и вечно някой друг щу ни е виновен. Запомнете, че рибата се вмирисва от главата, а не обратно. Спортния директор беше отличен футболист, но е неграмотен ръководител. За Лилчо мога да кажа същото - сляп ли е какво представлява Шеткус. Нашата любов към клуба е голяма, но искаме тя да е взаимна и във всеки мач както ние си дерем гърлата и сърцата така и футболистите да се влагат от сърце в играта ! Всичко друго е провинциален манталитет ! Все се оплакваме от БФС, съдии ит.н. Добрия капитан си личи в бурно море. Напред мой Ботев !
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 23.09.2012 г.
+1
 
 
А преди мача казваше, че задължително трябва да ги бием.:х Май е станало доста голямо подценяване след тези му приказки.
+5
 
 
Доста високи претенции от някои фенове,които сега една загуба не могат да приемат.И се почва:смяна на треньори,ръководство,играчи,но не и собственото им мислене.Това,че собственик,президент и всички преди шампионата казаха,че целта е изграждането на боеспособен тим и най-вече на базата,никой не ще да проумее.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: