ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кривия: Очаквахме Берое сам да се победи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 22.09.2012Коментари (30)5941
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пд Александър Александров-Кривия заяви след края на мача с Берое (1:2), че "канарчетата" не са подходили добре към мача и са очаквали заралии сами да се бият.

"Не подходихме добре към мача. Очаквахме Берое сам да се бие. За мен не беше нормално да играем по този начин. Но от един мач не можем да правим трагедии", заяви Кривия след първото поражение на "жълто-черните" в Пловдив.

Той отказа да коментира съдийството, въпреки че нападна остро рефера Николай Йорданов, а в края на мача дори бе изгонен от скамейката.
Още по темата: общо новини по темата: 18
25.09.2012
25.09.2012
24.09.2012
24.09.2012
24.09.2012
22.09.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази загуба може да бъде полезна в известен смисъл. Много си повярваха някои хора в отбора, много на сериозно се взеха. Дано отрезнеят сега. Само дето не биваше да става точно срещу марулите това. Тия трябва да ги млатим с колкото можем всеки път, когато ни паднат. Цървули миризливи!
+1
 
 
Тоя Сашо май не е привърженик нито на Ботев, нито на Левски, а на Финикийските знаци :)
+5
 
 
От Сашо очаквам коментар за целите пред отбора. Първоначално беше трогателната "красива игра, която да радва и връща хората по трибуните". Липсва не просто красива игра, а каквато и да е игра и желание за игра. Искам реалистична и конкретна цел - 6-то място, 8-мо място, 4-то място, оставане в група, каквото и да е! И заплати и премии да бъдат съобразени с нея! Романтичните цели са за аматьорите във В група, а ние сме професионален клуб с огромни, в момента, заплати.
+3
 
 
Абе не може всеки мач да побеждаваме бе хора, и такива мачове ще има няма как нищо не е станало кой знае кво ,просто трябват още няколко качесвени момчета и ще стане.. стига веднага нападайте ръковводство и тренера ша мачкаме яко споко :)
+11
 
 
Момчетата едва ходеха по терена - ПРЕТРЕНИРАНИ СА ! И двата гола са на Шеткус - в малкото наказателно поле на 3 м. от гол линията. Такъв слаб вратар не сме имали и в Б група. Кондиционния треньор и Феро да се глобят по половин заплата. ТРЯБВАТ НОВИ 6 ФУТБОЛИСТИ.
+12
 
 
Крив, тези играчи ги докара точно ти. Така че си поеми и ти отговорността за тях. След като им давате такива заплати редно е да си ги заслужат. Миналият сезон в "Б" когато треньор беше Радуканов, под твое давление а и на интриганта Киров/Белия/бяха освободени играчи които ви бяха нелицеприятни. Това са думи на самия Радуканов казани пред познати. Знаем що за интригант си . Тогава за всичко излезе виновен Радуканов. Не случайно те биха в Ч. море. Престани с големите надувки и големите приказки и слез на земята. Спри да се правиш на маймуна пред тези съдии, а гледай какво показват тези които си довел. И след като си признаваш че си "левскар" по душа нищо чудно и да работиш за тях.
+8
 
 
Бях си уговорилм пътуването за Гоце Делчев , но след вчеряшния мач НЯМА да отида. Гади ми се още. Не ме заслужават на трибуните.Нито мен, нито онези, които си драха гърлото през целия мач на трибуна Изток. Щом на тези манекени им е трудно да бъдат мъже за 90 минути на седмица, моята подкрепа ще я видят през крив макарон. На всичкото отгоре имах и рожден ден ...скапаха ми и настроение и празник.....
+8
 
 
Кривия точният пример , какъв играч трябва да бъде , този който играе на неговия пост . Агресивни , играчи със сърце , участващи еднакво добре в двете фази на играта , вкарващи доста голове . Какви са сега играчите ни на неговият пост . Пестеливи , мързеливи играещи прекалено , дефанзивно и безидейно в градивен план. Каже те ми в до сегашните мачове , колко голови пасове или удари ,дори и неточни , са отправели Иршак и Паласуелос и мисля ,че именно в тях е вината за слабото представяне до момента и не ми говорете ,че не това им е работата . Вътрешните халфове са сърцето и мозъка на отбора и от тях зависи до голяма степен , дали мача ще е успешен. Само припомням , какви играчи сме имали на техните позиции - Бакалов , Симов , Зайцев , дори и Зехтински въпреки фамозните си пасове , участваше дейно и в дефанзивната част на играта.
+17
 
 
Санкции за футболистите и треньора! Толкова слаба игра, че по трибуните се заговори за продаден мач?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: