ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Христо Бонев: Трябва час по-скоро да забравим тези 4 точки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:17 / 13.09.2012Коментари (7)2722
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футбол Христо Бонев коментира представянето на националния отбор в първите две световни квалификации. Тимът на Любослав Пенев направи равен с Италия 2:2 и победи Армения с 1:0.

"Браво, чудесно! Едва ли има българин, които да не е останал доволен от предста­вянето и резултатите на националния ни отбор в мачовете с Италия и Арме­ния. Това е България, която искаме да виждаме по-често и съвсем спокойно можеше да започнем с шест точки квалификациите. Трябва задължително да отбележим, че арменците играха с много по-голямо желание и хъс, отколкото Италия.

Въпреки че не показахме игра, която да впечатли във втория мач, постигнахме това, което искахме, и то благодарение на тактиката, която бе изготвил Любо Пенев.

Ако този отбор продължава със същата дисциплина и отговорност в тренировките и в мачовете - има бъдеще. Трябва обаче да се спре с всякакви суперлативи и високопарни фрази и всички спокойно да се настроят за мача с Дания. Трябва да подходим така, че все едно не сме спечелили тези 4 точки. Час по-скоро трябва да се отърсим от еуфорията и да ги забравим.

При победа над Дания малката кална улица на на­ционалите започва да ста­ва като магистралите на Бойко Борисов. Няма футболисти, които може да отличим. Впечатли ме колективната, отговорна и дисциплинирана игра.

Мисля, че с Бербатов ве­че всичко е приключено. Можеше да помогне, но жи­вотът продължава. Този отбор доказа, че в него има хляб, и то от белия, пухка­вия.

Слабостите Любо Пенев ги знае и ще ги коригира. Из­лишно е да му даваме акъл и да развиваме разни тео­рии, все едно сме сър Алекс Фъргюсън. Той си знае и мо­же. Доказва се като добър треньор. Имам един апел към хората - много важно е да се върнат на стадиона, защото мачът с Дания е ре­шаващ за амбициите ни да се класираме на световно­то. Вярвам, че имаме сили да го направим, но до тога­ва има още доста вода да изтече", заяви Зума.

Източник: "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 143
20.05.2013
16.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
друго: Топалова в интервю беше казала че зулума няма нищо общо с настоящият Локомотив .. оттам нататък че тоя кърлеж се върти като котка около Локото СПОР НЯМА. Как веднъж не каза една мъжка приказка .. . да си влезе в ролята на ПОЧИТЕН президент (почитен, почетен кое лие правилно и аз не знам ..)
+1
 
 
Много срамен, пореден мазен коментар ! Колкото и да го защитават и да ми се набират фенове от Бесика ще им припомна, че този интригант ни обещава всички купи, титли и светли бъднини при всеки нов собственик ! Пробута ни Наков, Топалова и Динев и ги източваше безочливо от вафлите във ВИП зоната до трансферните % и жалки интриги с всеки тренер ! Цената на присъствието му я знае всеки - заплата Легенда 2000 ! Гади ми се от него ! Каквито и голове и заслуги да има за Локо Пловдив - той е един паразит! Да сяда на трибуната и да не интриганства както в селекцията, така и в съблекалните ! Тези, които ви манипулира и ви разказва великите си истории сте като сираци пред сладкарница ! Не мога да повярвам как му вшрва още някой, че милее за Локо Пловдив, а изнудва в прав текст за заплата всеки собственик, а децата 96 и 98 играят с топки на 10 години ! Пфу ! Локо Пловдив ще е НОМЕР 1 въпреки него и останалите обслужващи мишоци на Лаута !
+1
 
 
мине замине и пусне някое интервю ... отиваме , взимаме купата , аху иху и после тихо .. трбва със закон да му запушат устата на почетния ни предзидент.
+1
 
 
Кой е Зума да дава оценки на националния отбор?!? Добър футболист, но нереализиран тренер. Стига с тази реклама на деловодители в клубни отбори! Не може счетоводител да оценява финансов министър! Оценки в работата трябва да дават хора реално дали принос на отговорната позиция, която изисква въпроса! Зума е добър футболист, но тренер без резултати и в БГ, и в Гърция, и в национала! Клубна легенда на щат в "Локомотив"! За даване на оценки на тренер и национала, това не е достатъчно!
+1
 
 
Абе тоя изкуфял,изкукуригал и пикал си в калеврите дъртак кой го пита за мнението му та коментира.Ебати и самочувствието
0
 
 
Зуме , много си прав в коментара си, но проявената от теб куртоазия е в повече от колкото трябва.Има футболисти, които нямат място в национала, други не мърдат в развитието си, трети даже имат спад в играта си.Ако не се вземат в ръце и си мислят, че са хванали Господ за топките(такива нотки се усещат в изказванията на някой "звезди") и продължават с чалготеките и крежатните изпълнителки в тях ,ги чака сигурния "път" на Божинов.Освен дисциплина и отговорност се иска да притежават качества и майсторство.И друго, много,много рано и подвеждащо е да твърдиш,че "При победа над Дания малката кална улица на наВ­ционалите започва да стаВ­ва като магистралите на Бойко Борисов"!!Казано е - Посмали малко!! Защото при загуба или равен Дания и последваща загуба от Чехия, "малката кална улица" ще си е лика прилиака с "малките кални улички" в Столипиново
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: