ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Чака ни тежък мач на "Тича"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:53 / 13.09.2012Коментари (49)9285
© Plovdiv24.bg
"Очаквам труден двубоя с Черно море, тъй като те са много труден противник на собствен терен. Да не се заблуждаваме, от малкия точков актив, който имат до момента", заяви на днешната пресконференция старши-треньорът на Ботев Пд Ферарио Спасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Чака ни тежък мач на "Тича" по простата причина, че "моряците" ще търсят 3 точки срещу нас, с което да намалят напрежението на неубедителния им старт на шампионата", допълни Феро.

"Целта пред нас е да отидем и предложим на любителите на футбола във Варна това което Ботев Пд играе до момента - един атакуващ и нападателен футбол. Ще направим всичко възможно да спечелим този мач", завърши Спасов.

Още по темата: общо новини по темата: 22
18.09.2012
17.09.2012
15.09.2012
15.09.2012
15.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Победа за Ботев,но не изразителна.Следя играта и развитието на Ботев,което е във възходяща градация.При Ч.море за жалост нещата вървят в обратна посока
+2
 
 
Миналия сезон срещу Спартак във Варна противникът тръгна много грубо. Публиката ни не показа мощна нетърпимост към грубостите. Момчетата нямаха нужната подкрепа. Съдията не беше принуден да свири обективно. Сега нека да бъдем мобилизирани, със здрави гърла, да бъдем културни, но всяка грубост, всяка съдийска аванта да бъде посрещната "на нож".
+3
 
 
С оглед очертаващите се амбиции на отбора,този мач не трябва да се губи.Победа,по възможност изразителна.Само така се гради самочувствие,авторитет,взима се страха на другите и се затварят усти.
+3
 
 
Оо можете да сте сигурни,че терена предварително ще бъде полят обилно, яки балтии и най-вероятно поне един съдия със странни решения.
+4
 
 
Ще говорим за шайби в неделя към 7 00 вечерта Само Ботев!
+5
 
 
Във Варна няма да ни позволят да играем футбол, но въпреки това ще спечелим с мъжество и подкрепата на публиката. Аййййй канариииии
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+22
 
 
Влизам да видя какво е настроението на нашите фенове преди мача във Варна и какво виждам, страницата пълна с коментари на мангали.Абе Вълчовци гледайте си жалкото подобие на отбор,защото "Б" група ви е в кърпа вързана,а там вече няма две групи с този бюджет и президент ще гниете 16 години и ние няма как да ви е*м.
+17
 
 
Много сте се превъзбудили бе смърфиетки,от толкова злоба предпочитате ние да паднем от колкото вие да биете,за това и Миньоро ще ви накаже насред катуна.
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: