ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
БФС организира среща с клубове на привържениците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:27 / 03.09.2012Коментари (5)2864
©
По инициатива на БФС на 28.08.2012 г. се проведе работна среща с клубове на привърженици, на която присъстваха представители на "Левски", ЦСКА, "Локомотив" (София), "Ботев" (Пловдив), "Локомотив" (Пловдив), "Берое" (Стара Загора), "Ботев" (Враца) и "Литекс" (Ловеч). Представители на фен клубовете на "Славия", "Миньор" (Перник), "Спартак" (Плевен) и "Пирин" (Благоевград) не успяха да присъстват, но потвърдиха желанието си да се включат в следваща среща и да работят съвместно със свои колеги. На срещата бяха осъдени възможности за подобряване на комуникацията между футболната централа и феновете по въпросите на сигурността и безопасността на футболните срещи, обръщане на повече внимание от страна на делегатите на БФС на условията за фенове по стадионите и на отношението към тях от органите на реда, частни охранителни фирми и клубове-домакини. Присъстващите бяха запознати с новите разпоредби на Наредбата на БФС за сезон 2012/2013, които целят премахване на негативната практика феновете-гости да заплащат по-високи цени за билетите от феновете-домакини. Промените в нормативните документи, касаещи феновете, и увеличаващия се брой делегати на БФС, които търсят засилена комуникация и диалог с феновете, се оцениха като положителна стъпка.

Същевременно бяха обсъдени и организационни въпроси по повод квалификационната среща на националния отбор за Световното първенство по футбол в Бразилия 2014 България-Италия, която ще се състои на 07.09.2012 г. Отговорникът по сигурността на БФС Илия Илиев и Координаторът за връзки с привърженици Елена Ваташка апелираха към ръководителите на фен клубове да съдействат за утвърждаване на цивилизовано поведение на стадиона, за единение на феновете в името на България и за хореография, която да носи патриотични и позитивни послания.

Проведе се и заседание на УС на Сдружението на българските футболни привърженици (в процес на регистрация), което утвърди дейностите си за септември и отправи покана за участие в сдружението към всички присъстващи представители на фен клубове.

Още по темата: общо новини по темата: 143
20.05.2013
16.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Всичката СВОЛАЧ в БФС, да си организират дружно подаване на оставките, нa чело с Перушан,за да се избави час по-скоро БГ футбола от този тумор! Лицемери мазни- БФС!
+5
 
 
Че то на Локо Сф., Славия и Литекс останаха ли привърженици?!
+6
 
 
БФС започва да си брои заиците са следващите избори.Ако обичам някои клуб и съм му верен от дете,трябва ли да членувам в някои фен клуб и да се съобразявам с мненията на някои ТАРтОР за да имам право на глас?
+8
 
 
Не знам от нашите кой и защо е бил, но не е лошо първо да попитат въобще искаме ли да имаме нещо общо с ТОВА БФС. И първо да бяха попитали ЗАЩО баража със Своге бе насрочен в работен ден, в 18 часа? Защо миналата година мачовете на отборите с най-много и вярна публика бяха все в петък и понеделник? Загрижило ми се то БФС-то за феновете, смях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Гришо преодоля японец за 99 минути, чака го още по-лесен съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: