ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Готови сме за мача с Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:46 / 31.08.2012Коментари (43)8482
© Plovdiv24.bg
"Единственият проблем, който имаме преди мача с Монтана е контузията на Стефан Станчев, която ще го извади от мача срещу тях. Останалите футболисти са здрави", това заяви на днешната пресконференция наставникът на Ботев Пд Ферарио Спасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Основното върху което работехме за този мач е нагласата и мотивацията на играчите след добрите игри, които направихме. Единствено от което имаме като нагласа към футболистите е утре да излязат и уважават феновете, които ще дойдат да ги подкрепят, както клубът и името си. Това нещо, ако го направим, ние ще се поздравим с 3 точки в утрешния мач", добави Феро.

"Очаквам един дефанзивен стил на игра на Монтана, с едни добри контраатаки от тяхна страна. Анализирахме мачовете до момента на опонента, които изиграха до тук и смея да твърдя, че те са отбор, който допускат много малко голове във своята врата. Запознахме момчетата с тяхната игра и мисля, че сме подготвени как ще играят те", каза още специалистът.

Наставникът също така обобщи, че не възнамерява да правирокади в състава след като играта на отбора върви до момента. Единствената промяна, която ще направи е на мястото на контузеният Стефан Станчев отдясно в игра ще се появи Йордан Христов, в който е сигурен, че ще замести достойно своя колега.

Още по темата: общо новини по темата: 12
03.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 01.09.2012 г.
+1
 
 
Скъпи приятели!Прочетете внимателно това,което ще напиша и кажете кои индивиди под мен ги припознавате в по-долу написаното!Желая ви приятно забавление!!! Що е то селски бек, къде можем да го срещнем и има ли избавление от това провинциално и свръх опасно животно?Има един определен вид, вирееш из цяла България - както в малките градове, така и в по-големите, а дори и в столицата, който всички наричаме условно "селски бек". Полът му е мъжки и макар на вид да не е толкова опасен, често бива заразен с простотията си.Ще го познаеш по няколко силно изразени отличителни белези, които в комбинация един с друг правят бека наистина селски. Очите му рядко можеш да видиш, заради тъмните очила, които редовно носи. Те са с бъбрековидна форма и огледални стъкла. Няма да ги свали нито през лятото, нито през зимата. С тях ще се разхожда в дъжда, ще влезе в заведение и дори ще отиде на дискотека. През деня залага най-често на тесните тениски с щампи или добре изрязаните потници, които подчертават слабото му, но според него добре оформено тяло. Огромни надписи върху дрехите гласят Armani, Gucci, D&G и Cavalli, а камъчетата и пайетите са задължителни. Вечер задължително ще облече бяла риза или поне такава с едри флорални мотиви, която ще разкопчае до средата на гърдите, за да се види добре епилираната кожа отдолу. Солариумният тен пък е запазената му марка. Жените често се оплакват, че не могат да се доредят при трупането на изкуствен тен, защото той постоянно кисне в кабинката. За селския бек освен това са задължителни чехлите във всичките им вариации, стига да са кожени. С тях ще го видиш на плажа, на кафе, на сватба, в дискотеката, дори на бала на гаджето му. В дискотеката той винаги е разпознаваем по странната миризма, чудна смесица от няколко вида евтин парфюм, напластени един върху друг и изумителният му танц, състоящ се от сложната хореография наведена глава + вдигнати ръце + щракане на пръсти + бавно неритмично поклащане. Хубавото обаче е, че често селският бек се събира с други от неговия вид, за да могат да се разбират на един език - с много цъкане, псувни и силен смях. И ако видиш някое такова стадо или загубен самотен индивид - бягай надалече! Наистина е заразно! Поздрави за всички индивиди от Лайнута или с Лайнутски манталитет!!!
+2
 
 
Очаквам изразителна победа пред възторжени трибуни.Да си направим густото канари.
+2
 
 
Само БОТЕВ. Искам да ги премажем. Атлетико Мадрид пречукват Челси. Трябва да вземем пример от тях.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 31.08.2012 г.
+12
 
 
Напред мой БОТЕВЪ!!! Бий да те уважават!
+11
 
 
Очертава се резултатен кръг - мачовете от днес са с по 4 гола средно на мач. Утре трябва Ботев да помогне за запазване на тенденцията...
+16
 
 
Моля,колеги не пускайте клипове. Бърза помощ сте полудеят. Помислете и за тях. Пловдив пее само "БОТЕВ " !!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.08.2012 г.
+21
 
 
Вие сте готови - и ние сме готови за утре! Айде, една 5-ца на щата Монтана.
+18
 
 
не знам ама от трите мача който изиграхме първите 15 мин. не можем да барнем топката ,винаги започваме някак сковано дано с времето се оправи този проблем че,срещу Левски беше фатално, отдавам го на това че,чужденците не са свикнали още с българската действителност и не познават другите отбори
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
НА ЖИВО: Ботев 1:0 ЦСКА-София, изумителна атмосфера на "Колежа"
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Керкез и Белчев залагат на най-доброто, съставите на Ботев и ЦСКА-София
С мощна заря посрещнаха футболистите на Ботев, монтираха ново табло на една от трибуните
Атанас Чернев: Ботев е като семейство за мен! Нашите фенове са най-добрите в България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: