ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ас на "канарчетата" се възстанови, готов за Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:46 / 30.08.2012Коментари (71)9969
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Ботев Пловдив Артур Енрике, който поличи лека контузия на мача с Черноморец вече е възстановен и тренира наравно със своите съотборници, информира официалният сайт на "жълто-черните". Ферарио Спасов ще може да разчита на бразилеца за четвъртия кръг от първенството срещу отбора на Монтана, който е от 18:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Както стана ясно преди два дни, контузията на Стефан Станчев е по-тежка и той няма да се възстанови толкова бързо.

Още по темата: общо новини по темата: 12
03.09.2012
02.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
01.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не 0бръщайте внимание на жако,смърфа,бобтейла и др. лаутници.Те са живото доказателство че и в психиатрията има Интренет.Чрез Ботев Пловдив си захранват комплексите от несправедливият им социален статус,но омразата ги разяжда.И когато накрая го разберат ще е късно.Тези социопати умират да си видят коментарите в нета и евентуалните отговри,за да се уверят че все още съществуват.
+2
 
 
Тъй като не съм бил достатъчно ясен за някои, ще разясня допълнително:1. Влоговете в дадена банка, независимо от националност и гражданство на вложителите, сформират национален капитал на страната, в която се намира банката. Пример: Парите на български гражданин, по националност българин, притежаващ влог в Швейцарска банка, сформират националния доход /държавния бюджет/ на Швейцария, а не на България. В този смисъл те са Швейцарски капитал.2. Габрово е възрожденски град. Защо? Първо светско училище в България. Национално-отговорни търговци, изключително "стиснати" за себе си, са изумителни дарители за обществения живот на града - Попа, който е ходил бос от Боженци до Габрово, е основен дарител на Априловската гимнация и театъра, Николай Палаузов, и мн. др. Жителите участват във въстанието на Капитан дядо Никола, Търновското въстание, в четите на Хаджи Димитър и ХРИСТО БОТЕВ, а четата на Цанко Дюстабанов е изцяло сформирана от ЖИТЕЛИ НА ГАБРОВО. Родно място на Васил Априлов, Цанко Дюстабанов, Поп Харитон, Чардафон, Иван Калпазанов, Тодор Бурмов, Ран Босилек, Христо Явашев, и мн. други велики личности от всички области. След Освобождението е главен текстилен център, с прозвище "българския Манчестър". Ще се радвам, ако за някои съм бил полезен.
+6
 
 
Трябва да си най- жалкия примат от Лаута, за да повдигаш въпроса за собственици на даден отбор- след като живите собственици на жалкото подобие на отбор се броят на пръсти!След като единствената ти титла е купена с наркопари и живота на хиляди млади българи, загинали от дрогата на този, на когото целуваха следите от гумите на автомобила му пред хотел България,жалките лаутници си позволяват да коментират собствениците на Ботев? А това , че жалкият им отбор бе поддържан в изкуствена кома от крадеца Филчо с плетените обувки, от трафиканта Жинипотоку, от оръжейния трафикант Гигов, от турския мафиот Зеки, от подлогата му Галка Малка , от ловуващи отдавна във вечните ловни полета черешови босове- за това отдавна са забравили подлогите на Зума- но ние знаем и помним- тези изброените са завинаги едни от вас!!!!
0
 
 
След този кръг ще е още по весело:))))) Пак очаквам кратко мълчание и нов вой:)))))
+5
 
 
Злобата,безсилието и мъката,леещи се от коментарите на нищожествата,които чудейки се за какво да се заядат вече и пишейки неща,дето дори не се разбират,са най-сигурният знак за това,че Ботев лети с бясна скорост натам,където винаги му е било мястото.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
Не знам каква мега,хипер,свърх наглост, трябва да имаш,когато,отборът ти да е бил официално турска собственост/Зеки Байрям и Левент Назифоглу/,да говориш такива неща за отбори на които собственикът им поне по документи е българин.То бива бива дебелоочие,ама чак толкова...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: