ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо подписа с Фераресо и Абушев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:54 / 09.08.2012Коментари (36)5320
© Plovdiv24.bg
Пловдивският Локомотив се сдоби с още две нови попълнения. Договори с клуба днес подписаха бразилският халф Диего Фераресо и нападателят Рангел Абушев. Двамата се обвързаха с "черно-белите" за 1 година.

"Диего вече е наша собственост, не идва под наем от Литекс. Предстои да му бъде извадено работно разрешение. Футболистът в най-скоро време ще получи български паспорт. Правим всичко възможно да го картотекираме до петък", заяви административният директор на клуба Атанас Узунов.

Абушев пък вече получи картотека и няма проблем да играе още в първия мач срещу Локо (Сф), ако треньорът Емил Велев прецени това.

Ето всички футболисти на Локомотив (Пд), които до този момент имат картотеки в БФС:

Вратари: Стефано Кунчев (преотстъпен от Славия), Йордан Господинов, Минко Жилков,

Защитници: Кирил Котев, Мартин Кавдански, Валери Георгиев, Христо Стамов (юноша), Борис Бисеров (юноша)

Халфове и нападатели: Даниел Георгиев, Христо Златински, Тодор Тимонов, Станислав Маламов, Илиян Йорданов, Христо Спасов, Георги Стефанов, Рангел Абушев, Марин Петров, Николай Станков, Акиф Юсеин (юноша), Петър Челебиев (юноша), Николай Николов (юноша).

Още по темата: общо новини по темата: 37
10.10.2012
08.10.2012
07.10.2012
18.09.2012
14.09.2012
08.09.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Гледам, че едно момченце от едно отборче много се е притеснило за защитата на Локото. Благодаря за загрижеността, но не се притеснявай за големите. Те затова са големи, за да се измъкват и от най-трудните ситуации.
+3
 
 
Еми да си ви честити както се казва. С Диего удряте кьоравото, ама с Рангелчо...много ме съмнява. Както и да е, напред що годе връзвате гащите, ама отзад...много сте пробити бе, Дениран ви разкри и се дигна към Монтана, с кой ще играете отзад? С тимата юноши ли или с Кавдански, Валери Георгиев и Кирчо Котев, дето я изкара 40 минути на терена, я не. Тъй и тъй е видно, че ви захранваме с футболисти, ми вместо да се пънете тука по-форумите колко сте велики вземете и натиснете Кокала да не се помайва ама ми да взима и Величко Крауча, барем поне 4 защитника да имате. Щото в момента сте само с трима.
+5
 
 
Като изхвърлят още някои некадърник от БОТЕВ и ще съберете цял отбор!
+2
 
 
Кунчев - игра при нас, има качества, но сравнително малко опит, Кавдански - дано не е загубил много от формата си в Берое, беше мой любимец и се надявам да продължава да бъде, Котев - ако си върне поне 60-70% от предишната форма ще е безценен, В.Георгиев - понякога доста стабилен, но на моменти рисков откъм картони, Д.Георгиев - възвърна си формата, в която беше, преди да иде в "Ч.море", сега е супер!, Златински - не случайно е национал, но в клубния отбор му трябва повече постоянство, М.Петров - играл е при нас отдавна, опитен със стаж в Гърция, ще ни е от полза, Маламов - имам огромни очаквания от него, ако не си пропилее шансовете ще стане звезда, Йорданов - напоследък ме разочарова - техничен, овладява топката, но вместо да потърси развитие на скорост в празни пространства, спира ии му отнемат лесно топката, тръгнал е надолу , Стефанов - незаслужено пренебрегван досега, трябва да му се гласува повече доверие и той ще го оправдае, Лимона - малко натежал и тромав, дано влезе във форма, Абушев - неуверен и не доизиграва положенията докрай, Спасов - не е играч за А-група, за Б-вероятно ще стане, Фераресо - още не съм го гледал и нямам представа, но казват, бил техничен и с поглед върху играта
+8
 
 
Не ви е лош отбора изобщо, друг е въпроса че не са се сработили...
-3
 
 
Ще бъде интересно! Виждам система 1-4-3-2-1- Кунчев, Кавдански , Котев, Георгиев, Стамов, Д.Георгиев, Златински, Петров, Маламов, Йорданов, Стефанов - резерви Тимонов, Абушев, Спасов. Като вземе картотека Фераресо можем да го сложим плеймейкър на мястото на Петров.
+13
 
 
УРААААААА! сигурен съм, че Абушев ще вкара гол в следващите две години!!!!! Браво!!!!!
+2
 
 
Кокъл, взимай Симеон Ганчев докато не е късно!
+8
 
 
Христо Колев - Бащата се връща на Лаута Публикувана 09.08.2012 14:41Сподели Легендата на Локо (Пловдив) Христо Колев - Бащата се завръща на Лаута. Техничният халф, който бе боготворен от черно-бялата торсида през 80-те и 90-те години на миналия век, ще се появи на родния си стадион в понеделник, научи gustonews.bg. Бащата ще се занимава с детско-юношеската школа на черно-белите. Христо Колев живее в Гърция в последните години, след като още през 1985 година премина в Панатинайкос, където треньор бе друга легенда на Локомотив - Христо Бонев. Черно-белият тандем се окичи и с шампионската титла на детелините, а Бащата оформи страхотен дует в средата с полския национал Важиха. След това Колев игра и в Атинайкос, а в началото на 90-те години се завърна за кратко в Пловдив и отново облече черно-белия екип
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: