ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динев: Предложихме по-висока заплата на Златински, той избира между Локо и ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:06 / 12.06.2012Коментари (53)8795
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев се съгласи да коментира последните новини около отбора, няколко дни преди да стартира подготовката в петък. Той заяви, че на някои от играчите, на които им изтичат договорите, е предложил увеличение на досегашните пари, а с някои други просто се е разделил.

"Ситуациите с Христо Златински и Базил дьо Карвальо са коренно различни, заяви Коко Динев. При Базил се стигна до освобождаването му тъй като непрекъснато ни обясняваше как иска да се прибере по- близо до семейството му, още повече, че жена му наскоро му роди второ дете. Той ни обясняваше,че ще подпише с клуб от Франция или Белгия. Явно сега в София ще е по- близо до семейството си, отколкото в Пловдив. Той е свободен агент и сам решава къде да продължи кариерата си. Що се отнася до Христо Златински, то на него съм предложил 30% увеличение на възнаграждението му дотук и се надявам той да реши къде да играе, в Локомотив или ЦСКА. Ние сме доволни от Христо, но не мога да му дам повече. Той ще избере къде да продължи. Що се отнася до новите играчи, то имайте търпение и в петък ще видите някои от тях на първото занимание. Емил Велев прави селекцията и аз му вярвам."

Коко Динев не пожела да говори за някои от спряганите за Локомотив Пд имена като Божидар Митрев, Стефан Станчев и Даниел Димов от Левски, както и юношата на Левски Николай Дюлгеров, който за последно игра в ЦСКА.

Босът призна, че ще присъства на първата тренировка в петък, която започва в 18 часа на стадион Локомотив.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 37
10.10.2012
08.10.2012
07.10.2012
18.09.2012
14.09.2012
08.09.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ицо остани си при нас тук си звезда обичан,уважаван се си разбивай кариерата като много други винаги си бил и ще бъдеш един от нас парите не са всичко на този свят само локо Пловдив
-4
 
 
така като гледам ти си капацитет.да вземем тебе да те направим президент?един истински фен никога не би хулил отбора си по този начин."дано т'ва, дано он'ва" а пък същевременно и плюеш? и тука ше спра ...за да не ставам ,като тебе!един съвет: НЕ СЕ КОМЕНТИРА!ОБИЧА СЕ! п.п. никой не защивам !дано си ме разбрал правилно!
-1
 
 
Питайте то баце ви Тоту Динев колко му е акта от НАП ! Ако той не ви каже, питайте НАП. И не само колко е, ами и за какво е. Чакат ни сензационни новини скоро ;)
+15
 
 
Коко, толкова си заблуден, че дори мишките, които те лигавят по цял ден с мазни мохабети ти се хилят ! Върни се в Сандански да разказваш на внуците си, че си бил част от най-великия клуб ... спри да си въобразяваш, че имаш сили за нещо в Пловдив ! Локо Пловдив няма как да върви напред с отбор наемни бездушници ! Поръчкови футболисти НЯМАТ общо с нашата чест ! А на някой да не са му писнали старческите брътвежи и интриги на Бонев!????? Да сяда на трибуната и да не говори смехории. Докога ще стои на заплата - легендата говорител и на Топалова и на Коко?! Децата от школите с 5000 лева на месец ще имат и транспорт нормален и екипи и храна !????? А Карвальо се доказа като празен кокос...аз се радвам, че се маха. Освен 3-4 епизодични игри - кръгла нула ! ВРЕМЕ е за ПРОМЯНА и истински пловдивчани, които със сърце да водят клуба ! Дано отборът запази Даксон, Златински и Дани Георгиев.....другите диско мухляри да си останат по чалгите и казината на Куку Динев ! Ако не го е срам...нека продължи да се прави на президенто-спортнотехнически мениджър - поне да плаща на персонала на стадиона ! Кога ще си плати ремонтите на съблекалните - всичко му е на "честна дума", а вие му пейте песни на този чалгар срамен !! Кликайте минуси като за олимпиада сега !
+4
 
 
мн лошо става ако е истина това което се пише ...без ицо , карвальо , даксон, джереми ...то кои читав остана ...? просто не ми се мисли ... уважавам напъните на бат коки, но маи е спукал гуми ... само с продажби не се прави отбор за турнирите на УЕФА... кои остана ....? Насержиньо, данчо тъча , и други любимци ...????
+2
 
 
Карвальо бе като куц кон последните два мача.Да върви където си иска но Златински има бъдеще в Локо пд.
+3
 
 
Тоя е осъдил мучащите и те са се насрали и локото да не ги съди. Мисля , че имаше дело за 250 000 Евро. Борат се е оакал. Мисля , чеще му връчат баничките скоро и торбата за боклук.
+9
 
 
майтапа настрана,ама тоя черен брикет трябва да го линчувате братя,ба*ти и наглия лъжлив мангал,и тва при положение,че говедата преди време му се изплюха в черната грозна сура.Трябва като дойде на Лаута да го освирквате цял мач!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: