ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Левски да забравят, след Китай се връщам в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 04.06.2012Коментари (88)11352
© Plovdiv24.bg
Нападателят на китайския Далиен Мартин Камбуров отхвърли вероятността да премине в Левски.

Бившият нападател на Локомотив (Сф) е добър приятел с Иво Тонев. Камбуров потвърди, че се е срещнал преди няколко дни с Тонев, който сега е изпълнителен директор на Левски. "Видяхме се, но двамата изобщо не сме говорили за трансфер", сподели Камбуров в предаването "Спортът" по "Канал 3".

Левски търси качествен нападател, който да бележи за "сините" след проблемите през изминалия сезон. За евентуално предложение на Иво Тонев да заиграе в Левски Камбуров каза: "Според мен ще му откажа. Имам предвид, че ако Иво Тонев ме повика в Левски, няма да приема. Искам да си завърша договора в Китай."

Бившият национал би играл само за един отбор в България. "Ако се върна в България, ще играя само за един отбор - бих играл само за Локо (Пловдив). Обичам този отбор. Гледах почти всички мачове на Локо (Пд) през сезона по интернет. Радвам се, че ще играят в Лига Европа. Дано да играят в Пловдив и да има 25 000 на стадиона."

Камбуров не пропусна да се заяде с големия градски съперник на Локо - Ботев (Пд). "Радвам се, че Ботев се върна в А група, ще има кой да бием. 6 точки сигурни вече имаме. Аз нямам нито една загуба от Ботев докато бях в Локо. Всеки път като ги бием казваха, че имаме по-големи спонсори. Сега и те имат спонсор. Да видим какво ще кажат този път като ги бием."

Нападателят отказа да сподели дали има бъдеще в националния отбор. "За националния отбор не ми се говори много."







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ще им трябваш, Мартине. "Локо" ще трябва да се бори за връщане в "А"-група
+4
 
 
Нека селяндурите от сдружение 2010-Сопот да си гледат Ферариото и мустакатия си собственик-циганин,а не да злобеят по отношение на поредния човек,който ги сложи на мястото им,след като същото направи и Херо преди седмица! В гнусния им клуб никой не би отишъл от сърце,а този,който го стори го прави само заради парите на Караибрахим,после ще се провали,ще грабне неустойката и дим фда го няма! Жалък и мразен клуб сте вие жълтури,и всеки,който е бил при вас и си е тръгнал,после ви мрази,дори и собствените ви кадри! САМО ЛОКО!
+3
 
 
Като чета коментарите за пореден път се убеждавам че жълтурите са наистина големи боклуци!Много ама много рядко се случва някой жълтур да е свестен човек един на 1 може бил.За Мартин Камбуров какво може да се каже - черно бял герой както на терена така и извън него!
+6
 
 
Добър централен нападател.Само заради това че не носеше синя и червена фанелка не беше национал.
+7
 
 
Абе квото и да си говорим Марто си е играч със сърце, въпреки селските си изказвания. Отборите ни имат нужда точно от такива играчи- които да играят със сърце и хъс, а не само за пари. ;) А изказването че си е е*ахти селското, си е така. ;)
0
 
 
Мисир неблагодарен ,ще плюе по отбора който го е създал.Такива като него хаир не виждат и съдбата ще му го покаже ,като тръгне рязко надолу кариерата му.Дано се върне още сега в катуна за да изяде големия бой , който очаква буферите в дербито на Пловдив.
-2
 
 
машина ама вече с китайски части.егати умрелия трабант
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Марто , връщай се , че нищо хубаво не ни чака тая година !
-1
 
 
Върни се Марто, че катуна се разпада. Махнаха се всички футболисти с изключение на пенсионера Зд.Лазаров.Догодина ще имаме сигурни 6 т.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: