ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев обеща Купа и трето място на Коко Динев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 28.04.2012Коментари (19)5524
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев остана изключително доволен от победата на "черно-белите" край морето. Той сподели, че преди двубоя на "Тича" е казал на собственика на клуба, че при победа срещу Черно море, Локо Пд ще завърши на трето място, както и ще спечели Купата на България.

"Играхме с един от най-добрите отбори в България. Победата е още по-ценна за нас - трябва да бъдем откровени и да признаем, че Черно море имаше много липси, играчи, които не играха поради контузии. Преди мача казах на нашия собственик, че ще завършим на трето място и ще спечелим купата, ако бием Черно море. Смятам ,че на повече от 50% вече ще осъществим нашите мечти. Искам провинциалните отбори да играят по-голяма роля в шампионата, както Разград тази година".

"Сигурно е, че ще спечелим финала, защото първият мач ги бихме (Лудогорец) в Каварна, но съдията ни отмени гол в последната минута, в Пловдив ги бихме. Мисля, че те не са отбор, който във финален мач може да ни упорства".

Тази изненадваща загуба от Локо (Сф) е необяснима за нас, но това беше един знак, че ако излезеш несериозен на терена, отбори без претенция може да те победят. Оттогава насам играем мотивирано.

Аз се страхувам много от това някой от съдиите да не решат, че Локо (Пд) не заслужава да играе в Европа и да не утежни отбора с червени картони. Това са тактики, които често се правят, но Локомотив вече е институция.", заяви Зума след края на двубоя пред камерата на ТВ7.


Още по темата: общо новини по темата: 14
28.04.2012
28.04.2012
28.04.2012
28.04.2012
28.04.2012
27.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
на тоя няма ли кой да му затвори устата, само простотии приказва, накрая ще му ядем купата . . станахме за смях с тоя главун . .
0
 
 
Кажете му бе, да се спре с тия изхвърляния нито той ще играе, нито води отбора все пак. За купата все пак шансовете ви са 50/50 ама с това трето място е направо за "Господари на ефира".
+2
 
 
Стига ве Зуме,не стига че ти ставаш за смях с простотиите си,ами и кипазиш навлека от Кюстендил.Кажи колко череши от декар ще нашмулите,ще стигнат ли за наема на подлеза,нещо от тоя род!Стига си ръсил простотии.Че няма и кой да те спре.
+1
 
 
скоро не се беше обаждал зулума ..... от както се разсърди, че не кръстиха лайнута на него, изключително рядко се изказва
+1
 
 
Трето не,ама шесто...пийнал е бил човека,случва се.
+3
 
 
пеле и зума си приличат по 2 неща големи футболисти но никога не им се сбъдват прогнозите по скоро се превръщат във вицове
+6
 
 
Честито на истинските локомотивци ! само пак да кажа на човека с болните коленца какво са казали мъдрите хора :,, голям залък лапни , голяма дума не казвай ,, Зума , Зума вари го печи го мазник и интригант си оставаш...
+13
 
 
Eee Зуме тихо де, нека станем и после ще празнуваме заедно :)
+8
 
 
зума наи-големия ....!!!! убеденоста му се прехвърли на отбора ...нямаме спирачки ....!!!! къде са тези сега дето не му вярваха и пишеха простотии..? кои е истинския локомотивец... ??
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: