ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Цвети: Чакам ви в София на Турнира на шампионките!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:46 / 25.04.2012Коментари (2)1553
©
Българската федерация по тенис представи официално логото на Турнира на шампионките в София и излъчи обръщението на Цветана Пиронкова на специална пресконференция в Гранд хотел "София".

Освен това бяха представени два конкурса - за избор на 10 културно-исторически обекта (по 5 в София и в страната) и за талисман на най-голямото спортно събитие у нас за 2012 година. Състезанието, в което ще участва част от елита на световния тенис, е от 30 октомври до 4 ноември в зала "Арена Армеец".

"За мен е голяма чест да бъда посланик на Турнира на шампионките, но също така е и отговорност. Благодаря на БФТ за предоставената ми възможност да участвам с "уайлд кард". Но аз се надявам да се класирам по право, т.е. да спечеля титла от турнир от категория "Интернешънъл", което е една от целите ми през този сезон. Нека превърнем през есента "Арена Армеец" в център на световния тенис! Чакам ви в София!", призова от екрана Пиронкова.

От 25 април до 31 май ще продължи конкурсът за избор на 10-те символа, които ще представят достойно България и града домакин София във филм. Той ще се излъчи в международни електронни медии през 2012 г., като част от промоцията на състезанието. Организаторите от БФТ предвиждат 5 от селектираните обекти да са от град София - домакин на Турнира за следващите 3 години, а останалите 5 обекта да са от цялата страна.

Обектите могат да бъдат архитектурни и исторически забележителности - като известни сгради, крепости, гробници, манастири и църкви, и други. Предложенията могат да бъдат и уникални исторически артефакти - известни съкровища, музейни експонати като автентични и традиционни предмети на бита, популярни находки от археологически разкопки и етнографски проучвания. Организаторите допускат и предложения свързани с традиционни обичаи като лазаруване, розобер, кукерски карнавали, нестинарски танци и други.

Предложенията от участниците в конкурса ще постъпват през официалната уеб страница на Турнира - www.sofia-tennis.bg в рубриката "Обратна връздка" до 31 май 2012 г. Резултатите от Конкурса ще бъдат обобщени и обявени в уебсайта на Турнира и страницата във Фейсбук до 8 юни 2012 година. Участниците в Конкурса ще получат правото за участие в разпределение на 5 двойни билета за един от дните на състезанието.

Още по темата: общо новини по темата: 24
06.03.2013
05.11.2012
03.11.2012
02.11.2012
01.11.2012
01.11.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Марица не даде гейм на ЦСКА в първия финален плейоф за титлата
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: