ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев опроверга слухове за ревизии и за злоупотреби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 18.04.2012Коментари (15)3400
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пловдив излезе с официално изявление по повод появилата се невярна информация за финансови злоупотреби, която уронва престижа на клуба. 

Публикуваме ви цялото изявление без редактосрка намеса:

 

1. Механизмът на работа и финансиране в ПФК "Ботев" АД изключва възможността мажоритарният акционер да разбира постфактум за направени разходи, тъй като искания за отпускане на парични средства се правят ежемесечно и по видове разходи за финансиране. Също ежемесечно се представят отчети за изразходваните средства.

2. ПФК "Ботев" АД има сключени договори за организиран превоз, като всички разходи по него се документират с фактури и протоколи за извършения транспорт. Категорично не отговарят на истината твърдения за разходи за горива в необичайни размери.

3. В момента в ПФК "Ботев" АД не се извършва финансова ревизия. Финансов одит ще бъде извършен, както във всички дружества, когато настъпи планираният срок.

4. ПФК "Ботев" АД е частно дружество и за дейността си отговаря пред своите акционери. В тази връзка, занапред нямаме намерение да отговаряме на появили се подобни злонамерени твърдения. Вместо това, клубът ще потърси законовите си права в случаи, уронващи неговия престиж.

Не приемаме за нормални и периодичните, и целенасочени атаки срещу служители и легенди на клуба.


С уважение,


Ръководство на ПФК "Ботев" АД

Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2012
24.04.2012
23.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Така, истината е че сред тия дето се пишат фенове и легенди на Ботев има и доста злобари и такива дето всички и всеки са готови да оплюят. Лошото е обаче друго, че има такива, които се възползват от това че всички сме недоволни от грешките които извършиха ръководството със селекцията и треньорите. Някои просто им текат лигите да седнат на хранилката и ръсят какви ли не глупости пред чакащите като песове пред месарница журналисти. Нищо няма да ги спре явно, нито интриги, нито лъжи, нито това, че като отровят и малкото останало доверие в клуба и феновете съвсем ще съсипят Ботев. Защото накрая на Цецо Василев ще му писне и ще си тръгне. Едва ли той е търсил подобна "слава" когато се е захванал с футболен клуб вместо спортни успехи и обществено признание - клюки и "сензации" в жълтата преса. Така че ако сте истински канари внимавайте на кого и за какво давате ухо. Помнете че около нещо голямо и велико винаги ще има алчни интриганти готови да го окалят.
-1
 
 
Не прави чест на ръководството да отправя упрек към феновете.Цяла година стискаме зъби и защитаваме хора,които се оказаха пълни некадърници!Не виждат ли,че отборът е трагичен?Тръгнали да обвиняват най-вярната публика в България!Е това не го разбирам-крадецът вика дръжте крадеца!Засрамете се и замълчете защото сте виновни всички!Само Ботев!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.04.2012 г.
-2
 
 
Тези с минусите са със световно неизвестни никове - явно доста народ се е наредил около баницата "Ботев" - платени и неплатени. Виждам, че днес много от световно известните никове се крият, за да не вземат отношение. Не съм очаквал и друго... Тук всичко се вижда, както и на стадиона! Та, така драги минусари - баницата свършва, Цв.Василев няма да ви търпи! Типично по български - всичко развалихте за 2 години. А сега, ние феновете сме ви виновни, че нападаме любимото ви ръководство! Айде у лево...и повече не ставайте за смях с тия писания, хвалебствия и свалете розовите очила. Не си мислете, че една шайка негодници сте целият Ботев. Ха, та повечето от вас не стъпвате на стадиона!
+6
 
 
Нещо ви се зъби ръководството ? Който се е захванал с феновете, добро не е видял.
+6
 
 
На тези с минусите ще кажа,че щяха да имат право ако отбора беше поне на второ място в групата.Но когато буферите ни се смееха зимата за,,звездната"селекция/ от един болен циганин, вратар висок1.50 и за другите просто коментара е излишен/ ние ги плюехме и обиждахме и пишехме пожелания и лозунги да ама излезе,че хората са били прави да ни се подиграват.Погледнете какво направи ръководството през последната година и тогава пишете минуси и ги защитавайте. С миналогодишния отбор Сливен, Етър и други,,грандове" от нашата група ги биехме където ги хванем.А сега били сгрешили ама щели да се поправят а който ги критикува заплашват . Във нормалните държави грешките се поправят със оставки но тука е България и никой не пуска кокала докато не му го вземат.
+7
 
 
Не са истински ботевисти тези, които постоянно внасят интриги и пускат слухове с цел създаване на напрежение, както и не прави чест на журналистите публикуването на непроверени информации.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.04.2012 г.
-5
 
 
Браво, много бодряческо изявление! Всичко в клуба е 6. Не ви ли е срам бе, ръководство - разбихте отбора, който влезе в Б група а и сега сме на 7 точки след първия! Това ли свършихте, за това ли ви плащат тлъсти заплати. Вместо да ви е срам, вие заплашвате със саморазправа. Ако имате грам достойнство - хвърляйте оставките. Защото за всичко сте виновни вие. Дано по-скоро г-н Василев се намеси. На него, като борбен човек, едва ли му е по вкуса сегашното състояние на клуба и отбора.
-4
 
 
Може и да не приемате критика но комунизма отдавна си отиде събудете се,и като не искате да ви обвиняват и упрекват свършете това за което сте поставени там ако не можете стига сте лъгали взимайте си багажа и вън нямаме нужда от ново селско говедо за още 10 години.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: