ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Етър ревнаха срещу Тасков: Решаващият гол на Ботев е скандален
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:03 / 25.04.2012Коментари (28)6028
© Plovdiv24.bg
Решаващият изравнителен гол на "Ботев" (Пловдив) срещу "Етър", който даде друг ход на дербито в Източната "Б" група, е повече от скандален. Това става ясно от видеозаписа от мача, като вината изцяло е на главния съдия Таско Тасков, пише sport-vt.com.

В 54-ата минута Димо Атанасов се откъсна срещу вратаря и бе задържан от Ивайло Русев, който получи червен картон (на няколко метра встрани бяга и Гайдаров, но такава е все пак преценката на рефера).

От видеозаписите обаче се вижда, че нарушението става в средата на половината на "Етър" - на около 35 метра от вратата на Цанков. Русев пробягва още няколко метра и спира, като дотичва съдията Таско Тасков и му показва червен картон (5.12 мин. от записа долу).

Какво обаче става после? Вместо да се върне на мястото, където е извършено нарушението, реферът с ясен жест показва пряк свободния удар там, където е изгонил Русев. Това е около десет метра по-напред - точно пред наказателното поле на гостите. От това 25-метрово разстояние до вратата Александров изравнява с удар под гредата.

Нарушението е изключително грубо от съдийско естество, защото решението пряко влияе на изхода от мача. Ситуацията е една от многото описани в жалбата на "Етър", изпратена до Съдийската комисия на БФС. Отделно и вторият гол на "Ботев" пада при съмнително за засада положение, макар че тук правото на преценка си е на тъчрефера Мартин Венев.

Още по темата: общо новини по темата: 33
24.04.2012
23.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Тука някви клошари от задния двор на ВСИ, взели да реват, сякаш бързо забравиха купената си титла през 2004! ба*ти лайняните лицемери!
+3
 
 
Безспорно фалът е изпълнен с около 5 метра напред, което ме прави малко нещастен. Къде къде по-добре щеше да е фалът да е изпълнен наистина с 10 метра по-напред, както и по Цанко да бе полетяла наистина каса с бира.
+5
 
 
Няма ли да престане тоя смешен плач най -после?Пък и в крайна сметка битият си е бит...
+6
 
 
За нищо не съжалявам. Колко пъти и нас са рязали съдиите. Голям праз. Те Етър са най-честните християни.
+11
 
 
Няма как да имам притеснения как се влиза в А група в БГ - нима съдиите не подкрепят всякакви смешни отборчета, за да могат да обслужват БФС след като ги нагласат в А група. Ботев задължително трябва да е в елита на БГ футбола. Това, което ме дразни обаче и вероятно дразни всеки пловдивчанин са всички тези селски изпълнения /бутилки, седалки, камъни, побой на хора, които просто подкрепят друг отбор и т.н./ както в нашата така и в жълтата публика. Може да съм идеалист, но спортът в Пловдив винаги е бил вдъхновение за мен и приятелите ми независимо дали сме "буфери" или "папагали". Това което гледаме в Брестник или на други места НЕ е спорт, а мутирал анти-футбол ! Нека върнем спорта в Пловдив ! Всички олигофрени сред феновете да се изявяват в алкохолните си купони, а не да се крият с комплексите и агресията си зад останалите хиляди истински фенове на спорта и честа ! Не мога да им понасям истеричните нацистки крякания и едноклетъчен "патриотизъм". Пловдив е Номер 1 ! Весела вечер !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
Ха-ха,е как няма да ревът като от деистващ съдя разбрах,че са дали на Таско 20 000 хилки за да ни заколи,но онова мекотело /таско/ като видя на каде отиват работите обърна свирката,и сега може би неиска да връща парите,та затова е този вой.Цанко излези голям ибрикчия.Ама какво се чудя,каквито са собственниците такъв и треньора.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Между другото за информация на ръководството на лимонадите червеният картон на Русев е като по учебник да отидат на семинар или на осеменяване малко да се образоват.
+9
 
 
Хей мръшляци вие много насериозно взехте да се взимате ами вашата дузпа много редовна ли беше и във трите мача имахте голям късмет,още във Търново трябваше да отнесете 3 парцала а във този мач това беше най малкото с което се разминахте,и вместо да ревете наредете се на опашка да направите по едно кавалче на далновидното ни ръководство,че не махна оня цървул радукана преди мача в Търново,като сте много отворени защо не искате да преиграем мача обешавам ви ,че това 3-1 ще ви се види като детска приказка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: