ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Етър: БФС да се самосезира за случилото се на мача с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 23.04.2012Коментари (68)8912
© Plovdiv24.bg
От ръководството на Етър обявиха, че са потресени от обстановката по време на мача срещу Ботев (Пловдив) на стадион "Беркут" в Брестник вчера. В официално изявление клубът настоява БФС да се самосезира и да последва адекватно наказание.

"След толкова години във футбола за пръв път видях обстановка, която те кара да се замислиш дали ще останеш невредим. Който е разрешил на този стадион да се играят мачове, нека излезе със становище и да понесе своята отговорност. Не може да няма огради, клетка за гостуващите фенове... Никой не можеше да гарантира нищо. Феновете можеха да направят каквото си поискат. "Етър" не е отишъл на война, нито на демонстрация на бойни изкуства, заяви прокуристът на клуба Стефан Атанасов. - Необяснимо е, че за тези 5 минути, когато летяха всякакви предмети - седалки, каси бира, бутилки, димки, съдията Таско Тасков гледаше безучастно. Той бе длъжен най-малко да прибере отборите на безопасно място. Трябва да има адекватно наказание, за да могат срещи да се провеждат само на цивилизовани места. Когато се издава лиценз, той трябва да бъде съгласуван и с органите на реда. Щом полицията е отказала да охранява там мачовете на "Ботев", значи има защо, и не може да се разчита на частна фирма. Настояваме БФС да се самосезира и да гледа видеозаписите, а не да разчита само на доклад от делегата и съдиите."

Претенциите на "Етър" към рефера Таско Тасков са преди всичко за неадекватността му в ситуация в 32-ата минута, а конкретно серията му обратни отсъждания по време на мача клубът ще упомене в жалбата си срещу съдийството.

Търновчани загубиха дербито с 1:3, след като на почивката водеха с 1:0. Независимо от това отборът на Цанко Цветанов продължава да бъде лидер в класирането.

Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2012
24.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Смея да твърдя, че засада няма... Вие преценета...
+8
 
 
Не се наемам да коментирам дали имаше засада или нямаше... Реално погледнато ако засада няма картона и дуспата са си редовни и действията на съдията в тази ситуация са напълно адекватни. Кажете ми какво адекватно имаше в нашата реакция като полетяха седалки и бутилки към терена? Кое му е "необходимото зло", за което спомена един "фен" няколко коментара под мен? Провокация имаше и ние като "по-умните" веднага реагирахме по възможно най-селския начин!!! Цветанов отнесе един удар в главата с бутилка... Ами ако беше седалка?! Вие момчета и момичета като правите нещо изобщо мислите ли за последствията?! Бяхме много жалки като публика в тези няколко минути! Плюйте ме колкото си искате! Аз заставам зад думите си!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Ей палячовци,кво се оплаквате като ви целиха с бири и с .....кебапчета хахахааааа
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.04.2012 г.
+3
 
 
Абе, оставете ги тия мизерници....ами кажете няма ли някоя контрола на нашите, че ще умра две седмици без мач?!
+4
 
 
Според мен е най-добре да не им даваме поводи дори да си помислят,че могат да се оплакват от нещо.
+3
 
 
Прав е колегата Rezon и аз не видях някой да благодари на съдията в този мач. При първия гол на Етър нямаше никаква засада, Аргиров покриваше отдясно и после 100 % дуспа за избиване с ръка плюс червен картон. При техния първи червен картон нямаше нито удар нито нищо, само рязко се извъртя техния играч. Така че вместо да си траем тук някой говорят колко ни бил рязал съдията.
+13
 
 
Kато се сещам преди години Търновци на какво направиха рейса на гостуващите феновете след мача завършил 2:2 ...Кво се правят на ощипани болярки.Все пак на терена такива селении не са хубави и хвърлят лош имидж на Пловдивските отбори
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 23.04.2012 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: