ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов: Лично аз спасих футболната кариера на Курдов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 18.04.2012Коментари (28)6817
© Plovdiv24.bg
Спортно-техническият директор на Ботев Пд Марин Бакалов обяви, че няма нищо лично против нападателя Атанас Курдов и не той е причината голаджията да не получава шанс за изява.

- Лично аз спомогнах за спасяването на футболната кариера на Курдов. Знаете, че той се върна в България след тежка контузия. Може да го питате лично кой му подаде ръка тогава, в този тежък момент за него. Сега всичко е в ръцете на Наско, няма как аз да имам нещо против него - обяви Бакалов, който днес ще чества 50-годишен юбилей.

Той призна, че наистина е разговарял с Курдов да играе в мач на формацията, подвизаваща се в под 19 години.

- Наско не взе участие в мача с Нефтохимик, а треньорите от ДЮШ ме помолиха да го питам дали би играл в предстоящия мач на тази формация, тъй като съм в по-близки отношения с него. Курдов отказа и този въпрос повече не е повдиган. Няма нищо нередно или лошо да помогне на юношите, когато не е взел участие в мача на първия тим - каза още Бакалов.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2012
24.04.2012
23.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
курдов си е ку****ка и това е ясно на всички - изгониха го от германия, после не го искаха никъде - дойде при нас, миналата иска да ходи при лудите, това лято иска да ходи при говедата...
+1
 
 
От цялата работа единствено е ясно,че неща от кухнята излизат по медиите...ясно е от кого.Наско Курдов е хубаво да почне да се държи сериозно ако очаква някаква кариера.Миналата година врътна подобен номер през медиите в аферата с Лудогорец.Постъпката му не беше на зрял човек.Така че нещата са ясни
+2
 
 
айде пак върти г*за вън от Ботев няма нищо мъжко в тоя тип ама кой ще остави кокала когато го е захапал яко
+3
 
 
Честит юбилей на големия Човек,футболист,ботевист-Марин Бакалов!Да си жив и здрав и все така да работиш за благото на Ботев г-н Бакалов!
+8
 
 
Честит юбилей... Да си жив и здрав Марине! До всички плюещи Бакалов ще кажа само - благодарение на този човек, днес Ботев го има! Само за това трябва да го уважавате.... Иначе и аз не удобрявам много от нещата случващи се в клуба и смятам, че е нужна спешна промяна, но имайте малко уважение към този човек... пък пак не го харесвайте....
+3
 
 
С мишките толкова, време е да се назначат професионалисти!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.04.2012 г.
+12
 
 
Марине, на крачка сте за затриете всичко хубаво което се случи през последните две години - не и без нашето активно фенско участие! Най-големите ми страхове са да не би Цв.Василев да хвърли кърпата след всички тия простотии, неуредици и класиране, за което вина имате ВСИЧКИ вие от ръководството. Тогава, не ми се мисли, къде ще си намерите място! И вчера писах - дори да се класираме в А група, това ръководство трябва да се подмени - за да не се случват тия неща с изгонени можещи футболисти, привлечени доказани некадърници, както и самозвани треньори. Просто това ръководство доказа, че не става за Б група, камо ли за големия футбол! Разберете бе, няма по-голям от "БОТЕВ" и няма и да има! Всичко трябва да е в името на клуба! Който не спазва това - вън, и то - завинаги!
-4
 
 
Сезонът не е провален , влизаме твърдо в ,,А,, и само избройте колко нещастни точки изпуснахме в последните минути,с по един удар от противника за цял мач и ако поне в два мача имахме късмет ,щяхме да сме първи и нямаше да плюете така.
0
 
 
Много ви е къса паметта бе момчета. Преди година и половина бяхте готови на ръце да го носите Марин. Честит рожден ден Марине и се взимайте оръки щото всяко търпение си има граници. Кво ги галите тия лигльовци. Като не играят да си взимат шапките. Има момчета дето горят да играят с големите.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: