ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев: Бакалов е една мишка!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 17.04.2012Коментари (83)13350
© Plovdiv24.bg
Един от легендарни футболисти на Ботев Пд - Добрин Ненов, остро разкритикува управлението на клуба. Нападателят заяви че спортно-техническият директор Марин Бакалов е мишка и няма право да реди състава.

- Съставът на Ботев трябва да започва с Курдов, а останалите 10 да се търсят. Той се доказа, отбеляза над 50 гола миналия сезон. Неслучайно беше в Германия и Швейцария. Не е нормално с подобна лека ръка да изритваме голмайстор като него.

Пренебрегването на Курдов в Ботев е все едно в клуба да вземат на проби Меси, което, разбира се, няма как да стане. Желанието на Марин Бакалов да прати Курдов при юношите е върхът на слепотата. Бакалов се вживява в ролята на човек, получил голяма власт, но всъщност е г-н Никой! Да вземе поне да уреди Наско Курдов да играе в Долни Воден, тъй като е в по-горна група от юношите. Иначе Костадин Видолов има моето уважение и го поддържам. Той беше добър футболист, ще успее и като треньор, защото разбира отлично футбола и чете умело играта. Марин Бакалов е една мишка.

Дори когато освобождава футболисти, не смее да излезе пред тях, а праща други да им го съобщят - заяви Добрин Ненов, който със своите 9 гола през сезон 1966/67 се нареди на трето място при голмайсторите за Ботев Пд при спечелването на последната засега шампионска титла на жълто-черните

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2012
24.04.2012
23.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Бай Добри се излага на стари години...Не знам къде беше той през последните 10 години да вземе отношение ...Жалко е ,че легенди стават за смях...В това отношение сме като ЦСКА-там през ден дрънкат глупости
-5
 
 
Здравейте Ботевисти!Пиша ви за втори път бай Георги-привърженик на Ботев от поне 70 години!Преди известно време бях предизвикан пак да се обърна към вас-истинските ботевисти по повод една подобна статия написана сега от един никому и за много истински ботевисти непознат бивш футболист Добри Ненов!Абе Ненов,кой си ти,та да даваш оценки за един човек ,който трябва да е светиня за нашия отбор.Къде беше ти,преди 2 години,когато нашият любим Ботев щеше да изчезне от историята на Българския футбол,та сега си започнал да даваш оценки за този и за онзи ръководител на Ботев.Зарови си човката в пясъка,като щрауса и друг път да не съм те чул да пишеш и да даваш мнения,кой е мишка и кой не е!!!А на теб Марине ти честитя рожденния ти ден и ти пожелавам още дълги години да работиш все така за бъдещето на нашия клуб Ботев Пловдив!Не обръщай внимание на такива мижитурки и боклуци като господин Добри Ненов и компания.Дерзайте Ботевисти!Бъдещето е пред нас!!! С ПОЗДРАВ:бай Георги!
-4
 
 
И аз не харесвам Бакала ама стига с този Курдов бе!Не знаете доста неща от кухнята какъв интригант е и никой футболист не го харесва писал сам ви много истории не ми се пише пак ама май повечето от пишещите нищо не разбирате от футбол но само коментирате и акъли давате Kурдов безспорно е добър футболист но има голям проблем с главата а той е нелечим това е!
-1
 
 
само мишки и цигани в сдружението ,а бащите им комунисти 3 в 1
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 17.04.2012 г.
+7
 
 
Жалко,но ако е така по-добре е да се промени нещо !
+12
 
 
Илиан Христов изгони долноводенския ПЛЪХ, а момчето беше супер талант. Сега и Курдов е напът да изгони. Момчета, събудете се. След Митю-селския, в клуба ни корени се опитва да пусне и Маринчо-селския.....
+2
 
 
Абе аз не знам дали е мишка, врабче или хамстер Бакала ама нещо не се сещам бай Добри да стана и да каза, че Селския води клуба към съсипия. Не се сещам и да е тръгнал да възражда клуба преди две години, когато на практика бе на крачка да изчезне от футболния живот в България. Не знам и да е намерил някой 200 лева да даде за да го има Ботев. Бакалов има грешки и то не една и две. Най-голямата съм я казвал още преди началото на сезона, че вместо треньора той направи селекцията. Обаче сега когато се обърна колата образно казано да излиза някой и да твърди, че тоя или оня бил еди си какъв от позицията на легенда ама легенда дето не помня нещо да е направила освен да присъства на официални събития - не мога да го приема.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: