ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов иска заточване на Курдов при юношите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:24 / 17.04.2012Коментари (50)5794
© Plovdiv24.bg
Милен Радуканов вече не е в Ботев Пд, но мачкането на егото и игнорирането на Атанас Курдов продължава с пълна сила. Конкретните причини за статута на "головата машина" на пловдивчани от миналия сезон засега не са известни. Курдов е известен със своенравния си характер, като всеки човек и той има своите слабости, но когато е на терена, демонстрира безспорните си качества.

През по-голямата част от сезона досега обаче 23-годишният таран не получава шанс за изява. Дори от ръководството на клуба са му предложили да отиде да тренира с юношите старша възраст. Това е станало веднага след мача срещу Нефтохимик миналия уикенд, спечелен с 2:0 на стадион "Беркут" в Брестник.

Тогава Курдов фигурираше в групата за двубоя, но така и не се появи на терена. След срещата спортно-техническият директор на Ботев Марин Бакалов му е обявил, че иска да го прати при юношите, разкриха нашите източници. 

23-годишният голаджия обаче категорично се е възпротивил и е отказал предложението на треньора в сянка на жълто-черните. Така в момента Курдов тренира с представителния отбор, като се възстановява от разтежение в бедрото. Той получи травмата на тренировката преди отпътуването за мача срещу Спартак Вн.


Източник: в. "7дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2012
24.04.2012
23.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
21.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
и ако си мисли че като го лепне при юношите ще влезне в форма жестоко се лъже..формата и играта тръгват с мачовете !!! да седнат да поговорят с него да обсъдят какви са проблемите , това ще е мн по добре отколкото да го върнеш там. и кво печели бакала ?? само го съсипва отвсякъде...тоа бакала всеки вика , че не е за Ботев , тва животно да беше щеше да го разбере
-2
 
 
Дрън-дрън "според добре информирани източници..." Да Бакалов е причината Какалов да не е в Ботев, но причината Какалов да тръгне да приказва, че има предложения за трансфер в чужбина е ...Курдов. По точно заплатата му и статуса му на зведа поддържан и налаган от Бакалов. Причината Лимона да е в Бдин също е Бакалов, но повода е отново Курдов. Най-сетне причината Курдов да е в Ботев е Бакалов. Той именно го върна от Лудогорец.
+6
 
 
Браво, г-н Бакалов! Футболист, на който сте сложили трансферна цена 200 хил. евро и при юношите - това е много "мъдро" управленческо решение! Абе, Марине, защо започна да рушиш това, което беше създадено преди две години с твоето участие?! Защо?!
+2
 
 
ЛАМАРИНЕ КАТО ЧЕТЕШ КАКВО Е НАПИСАНО ЗА ТЕБЕ ТУКА НЕ ТИ ЛИ СТАВА УБИДНО И ГАДНО НЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА ИЛИ КАТО ТЕ ПЛЮЯТ ТИ МИСЛИШ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ ИЛИ СИ НЕЩО МАЗОХИСТ ИЛИ ПЕ.....С НЕ ЗНАМ
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-4
 
 
Мястото на Курдов е при юношите и това е мнение не само на Бакалов, а и на Костадин Видолов.
+4
 
 
това може да го направи само един ПОМАК отГОРНИ ВОДЕН защото много му се доверяват и го търпят. мисли си той е най големият. БАКАЛЧЕ време ти е вече да си затвориш очите да си вземеш чуковете и думан. евала беше голям футболист но като директор не ставаш. ако от всяко дърво ставаше свирка от моя кавал би станал. затова вземи си лисче и пиши ОСТАВКААААА.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Докога ще търпим манталитета на селския в Ботев.Това негово протеже Бакала е научил всичките мръсотий на онова селско говедо.Та не помните ли че той изгони целия титулярен отбор когато изпаднахме за 1път затова че играчите му казаха че е некадърник и искаха да си ходи.Същото сега прави и Бакала с Наско защото той им каза в очите че грешат същото им го каза и Кривия и Домакина и други като Арфата който вече си заминаха, но ако бяха натирили и другите много щеше да им дойде.Помните ли какво беше казал И.Йорданов докато К.Костадинов е в този аз няма да се върна.Затова е време г-н Цветанов да разбере какво става и тези двамата да ги измете веднага.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: