ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Видолов: Гоним задължителна победа срещу Нефтохимик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:27 / 05.04.2012Коментари (32)8430
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов зави пред клубния сайт, че иска от своите футболисти задължителни три точки в дербито срещу Нефтохимик. Той е убеден, че Ботев е по-класният отбор и трябва да го докаже на терена. Двубоят с "шейховете" е тази събота от 17,00 часа на стадион "Беркут" в Брестник.

"С представянето си от началото на сезона направихме така, че всеки мач за нас да е като финал. Уважавам всеки отбор в групата, но смятам, че разполагаме с най-добрите играчи. Ситуацията наистина е много трудна за нас, но това е и шанс за футболистите. Ако успеем да се покажем като силен колектив и да спечелим промоция от това незавидно положение, всеки един от тях, а и отборът като цяло, ще израстне и ще заслужи уважението на хората", заяви Коце Видолов.

"Сега ни очаква сблъсък с Нефтохимик - добър отбор, който скоро си тръгна с точка от Пловдив и е нормално това да им даде повече самочувствие и увереност преди мача в събота. За нас обаче победата е без алтернатива. Много е важно да настроим правилно психиката си. Искам момчетата да са търпеливи и готови за всякакво развитие на резултата. Задачата ни е да вкараме с един гол повече от противника и съм сигурен, че можем да се справим. В миналия мач с този противник направихме една грешка в защита и няколко пропуска в атака, което ни коства две важни точки. Затова в събота трябва да сме пределно концентрирани и същевременно спокойни във всяка една ситуация. Направим ли го, ще победим", каза още треньорът на Ботев.

"Разбира се, че разчитаме и на публиката. Неведнъж съм казвал, че Ботев има страхотни фенове, пред каквито много футболисти мечтаят да играят. Сигурен съм, че и в този мач те отново ще бъдат с нас. Ботев е голям клуб, който в момента се намира в трудна ситуация. Искрено се надявам от мач на мач да напипваме верния ритъм и да се изправим на крака. Вярвам, че можем да го направим", завърши Костадин Видолов.

Още по темата: общо новини по темата: 20
10.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
06.04.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
добре, за вас е ясно, че ще сте на стадиона... а ние от Варна къде можем да гледаме? четох по-долу, че в сайта на клуба вече не ставало
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.04.2012 г.
+4
 
 
Мачът на истината! Сега трябва да докажем, че всичко лошо е останало в миналото! Бием и няма кой да ни спре! И всички да разберат, че БОТЕВ е основният претендент за влизане в А група!
0
 
 
някой,знае ли дали ще предават мача на живо в сайта,защото казаха,че валю михов е дал разрешение да се предава ?
+6
 
 
Само и единствено победата ни трябва.Ако с тези предишни негативи успеем да влезем в А група ще е голямо геройство.Истинските мъже обичат предизвикателствата и ги преодоляват.Затова няма по-голям от Ботев.Напред и нагоре е нашият полет.Пролетта е сезона на канарчетата.
+3
 
 
кви са тия глъпости тука нафтата тва нафтата онва що не им направите една свирка кви са тея немога да разбера и какво толкова са направили във фътбола та те предния пт минаха 1 път центъра когато нашите не искаха да играят заради радъкана не че нещо ама реалноста е такава 3:0 нямам нищо против този отбор ама аман от дъхачи мазници само ботев
на 05.04.2012 г.
+15
 
 
Този път съм оптимист. 2-0 за БОТЕВ .
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Не обременявайте излишно Коцето! В крайна сметка каквото стане. Ако паднем - всички над 25 години вън от отбора и да влизат юношите. През лятото да се готви нормална селекция и да се гради отбор, който да се върне в А група като носител на Купата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: