ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нефтохимик недоволни от бройката на билетите от страна на Ботев Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 04.04.2012Коментари (41)3389
© Plovdiv24.bg
От ръководството на Нефтохимик изразиха несъгласие с предвидените едва сто пропуска за феновете на отбора за предстоящото дерби с Ботев на стадион "Беркут" в Брестник. 

От бургаския щаб визират мача между двата тима през есента, игран на стадион "Лазур", когато над 1500 привърженици на "канарчетата" получиха възможност да подкрепят своя тим.

Нефтохимик е втори във временното класиране, на точка зад лидера Етър, и предстоящият двубой с жълто-черните се очертава като изключително важен за мястото на тима в крайното подреждане в Източната "Б"група.



Източник: в. "7дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 20
10.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
06.04.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки ден се пуска някоя новина, свързана с броя на билетите за мача и незнайно защо все се намира някой да я коментира разпалено, все едно може да промени нещата.
-1
 
 
Мазути Млющят Мазни Минети на Майни !!!!????? Айде Чао.Утре заминавам да се поразтъпча малко до Италия,Франция и Испания.Като се върна на 15.04. ,искам да видя Нафтата на 1 място.
0
 
 
Който мрънка е шаран! Всичко е решено и изгладено! Ако някой се интересува да посети сайта на феновете на Нафтата и ще му стане ясно. Смятам, че за сефте може да сме помалко от шараните на гостуване
-2
 
 
Наистина е жалко това, което се случва в момента, но няма друга алтернатива .. Сега пренасят седалки от махнатите на нашия стадион към Брестник и най-вероятно ще бъдат отпуснати още 100 билета за вас. Стискам палци догодина да си направим шоуто в "А" група на полуобновения стадион "Христо Ботев" пред 16-18 000 човека!
+5
 
 
Знаете че винаги сте добре дошли на нашия стадион !!!!!!!!! Не зависи от нас , а ако зависеше и 5 000 щяхме да ви дадем !!! Оставете нервите настрана нека се срещнем догодина в А група ! Успех и на двата отбора !
+4
 
 
Стига сте ревали,няма как,това са условията.Стадион Марица и Диев нямат лиценз,а пък на лаута няма как да стане.Айде стегнете се и стига сте ревали.Днес си взех билет,дори и да нямам билет, щях да го гледам през оградата.Дори и изобщо да не го гледам,само мисълта,че е за хубаво и за модернизирането на нашия дом,се примирявам.
+2
 
 
Хора то за нас билети няма ,а вие искате още хахаха
+4
 
 
Наште що мрънкат немога да разбера,като ще отидат не повече от 150 човека.Това не е 3 март когато всичко живо почиваше.Нито един фен на Нефтохимик няма да остане извън стадиона.Ощетени са Ботев.Вий кво искате-да го играят на "Марица" или "Лаута" и да се изсипят пак 10 000 и наште да си глътнат граматиката като предния мач ли?! В Брестник шанса ни е много по-голям за успех
+5
 
 
Стига са мрънкали всички наистина. Много повече от нас ще са феновете на Ботев, които ще искат, ама няма да могат да отидат в Брестник, така че мисля, че феновете и на двата отбора са ощетени
+7
 
 
До 200 човека трябва да ни пуснат. Това е правилника и толкова. За останалите явно ще е бонус ако могат да влязат. Не можем да се радваме на 100 при положение, че трбва да са минимум 200. Това, че имате висока посещаемост (както и ние пак ще си я имаме като се върнем "у дома) не означава, че не трябва да се спазва правилника. Ако капацитета беше примерно 1000 човек =>100 за нас. Аз съм сигурен, че и при тази тегава ситуация ще направим яко шоу.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: