ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мишo Венков: Локо ме прие отлично, всички сме като едно семейство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:30 / 29.03.2012Коментари (6)2673
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Локомотив Пловдив Михаил Венков получи наградата за играч номер едно на отложения 16-и кръг на "А" група, в който именно той донеси трите точки на "черно-белите" в домакинството срещу Лудогорец. 

Бившият играч на Литекс успя да спечели за пръв път отличието, като успя да се пребори във вота с крилото на ЦСКА Нджонго Присо.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Изключително съм радостен от тази награда. По принцип това е най-резултатният ми сезон от гледна точка на попадения", заяви бранителят на Локо Пд, който до момента има 6 вкарани гола за "черно-белите".

"Чувствам се прекрасно в Пловдив, защото в Литекс не играех редовно през последната си година и затова се разбрах с ръководството да премина в друг тим. Имах предложения и от чужбина, но предпочетох да дойда в Пловдив, където в момента имаме добър отбор", добави Венков.

"В Локомотив ме приеха отлично, всички сме като едно семейство, имаме добър колектив, задружни сме, помагаме си и това донякъде ни помага да играем добре и да побеждаваме силните отбори в България. Освен това, Емил Велев е един от добрите треньори у нас и в момента обстановката на "Лаута" е отлична, като се надявам до края на първенството да играем добре, да побеждаваме и да постигаме нашите си цели"я уаза още бившия играч на Литекс.

"Трябва само да побеждаваме и да чакаме грешка от конкурентите си за призовите места в подреждането. От друга страна, турнирът за Купата на България е най-реалният ни шанс да се класираме за Европа. Аз от личен опит знам, че срещу Литекс в Ловеч се играе трудно, но този мач за нас се явява като финал и ние ще направим всичко възможно да го спечелим. Неприятното е, че показваме едно лице у дома, а навън не показваме същата агресия. Не можем да си обясним това, говорим много по тази тема и се надявам, че ще подобрим представянето си при гостуванията", завърши Венков.

 

Още по темата: общо новини по темата: 19
03.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не помня от,колко години да сме излизали с резерви и юноши и да си взимаме мачовете.Дори и в шампионската година сме играли цял сезон с титулярите.Не можехме да си позволим да почиват.Това говори вече за класа и рутина.Което много ме радва.
+6
 
 
От както пристигна в Локомотив, Мишо Венков се превърна в най-добрия ни футболист. Сърцатата му игра, непрекъснатото раздаване и стабилността, която придава на левия фланг, бързо го превърнаха в любимец на нашата публика и мой в частност. Ерудиран футболист с безспорни качества! Продължавай все така да ни радваш, Мише, продължавай да се развиваш и трудът и усилията ти ще пожънат успехи. Отдавна футболист не ме е радвал толкова, колкото ти успя, за краткия си период в Локомотив! Искрено се надявам отборът да се класира за Европа, защото Пловдив го заслужава, защото ти го заслужаваш !!!
+8
 
 
Честито на най-добрия ляв бек в БГ първенството! Любо Пенев няма какво да чака! Освен качествата си Венков е рядко трудолюбив и борбен докрай играч!
-4
 
 
Кумът на Кучето от Литекс,не е ли някъкъв в Локо?Кво чака Коко,да думне тъпанът ли?
на 29.03.2012 г.
+9
 
 
продължавай в същия дух ..... харесваш ми
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: