ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Берое си разделиха по едно полувреме и точка в Стара Загора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:25 / 02.04.2012Коментари (61)8522
© Plovdiv24.bg
Отборите на Берое и Локомотив Пловдив завършиха 1:1 в мач от от 22-рия кръг на футболното ни първенство.

Както и в останалите срещи в България, така и на стадион "Берое" в Стара Загора, футболистите на двата тима също оказаха подкрепа на капитана на националния отбор Стилиян Петров, който е болен от левкемия. Те излязоха с фланелки "Стенли, ние сме с теб". В 19-ата минута и феновете на стадиона вдъхнаха кураж на халфа на Астън Вила с една минута аплодисменти.

Иначе двата тима спретнаха един много здрав мач под Аязмото. Домакините започнаха много по активно двубоя и стояха много по-добре от своя противник, и с показаното на терена заслужено се оттеглиха с гол аванс на почивката. В 24-ата минута Давид Каядо успя да измъкне топката между трима футболисти на Локо Пд и вкара отблизо за 1:0. Минута преди края на първата част "черно-белите" имаха чудесна възможна да възстановят чрез Йордан Тодоров, който бе оставен непокрит в наказателното поле на домакините след едно центриране, но ударът на Тодоров от въздуха излезе в аут.

След почивката пловдивчани бяха по активни от своя противник. Дръпнаха се в по предни позиции и това направи мача по динамичен. В 66-ата минута резервата Илиян Йорданов се отскубна от защитата на домакините, но в последния момент бранител на Берое, който го догонваше успя с шпагат да избие топката от крилото на Локомотив преди той да отправи удар.

Четвърт час преди края на срещата Локо Пд все пак достигна до гол след натиска, който възпитаниците на Емил Велев налагаха през втората част, но гола на Здравко Лазаров бе отменен от рефера Вихрен Манев заради засада. И с оглед играта показана през втората част на "черно-белите" те все пак успяха да изравнят две минути преди края на срещата с гол на Христо Златински от дузпа. Националът на Локо Пд вкара от бялата точка след нарушение срещу Михаил Венков в наказателното поле от бранител на домакините и така фиксира крайното 1:1.

Берое - Локомотив Пд 1:1
1:0 Каядо 25'
1:1 Златински 88' (д)

Берое: Акалски, Ямуков, Зафиров, Везалов, Пенев, Велев, Да Силва, Горанов (63' Христов), Каядо, Ливраменто (81' Ерамоигбе), Ангелов (69' Андонов)

Локомотив Пд: Караджов, Родригес (51' Йорданов), Бенжелюн, Дяков (74' В. Георгиев), Венков, Д. Георгиев (67' Витанов), Коцев, Тодоров, Сержиньо, Златински, Лазаров

Още по темата: общо новини по темата: 19
03.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
02.04.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма такова нещо.Това са били някакви лапета,които не разбират от футбол или са дошли за пръв път на мач.Всеки от големите,които посещават редовно мачове на Берое ви уважава много и винаги ще бъде така!
0
 
 
Гледах мача В играта на Берое имаше що годе замисъл до като наще бяха ритнитопковци.
+1
 
 
Казах ,че това ще бъде един протоколен мач за Локо пд и той се потвърди.Шанс за зона Европа в първенството нямаме и ни остава само купата и там трябва да наблегне Велев .
Пея песен за лубимия си отбор
на 03.04.2012 г.
+8
 
 
Аз вече не вярвам на това приятели или не.Нали уж се уважавахме с Берое?Защо като излизахме от града ни показваха среди пръсти.това беше тъпо.Май няма приятели ако ние феновете от града не се обединим няма файда.Замислете се ние сме двете най-големи агитки в България представете си ако се обединим какво става?Но има много мразещи фенове.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 03.04.2012 г.
+10
 
 
Здравко играе 1-2 мача на сезон - Илиян е с класи над него. Драги отдавна е доказал, че е моха без глава. Данчо тича много, но само толкова. Като добавиш към тази тройка и Сержиньо когато не му се играе и става това, което стана в Стара Загора. Карвальо е ключов играч за Локомотив, но не може ли вече да се разбере, че той се контузва лесно и трябва да имаме заместник вече за него. Ако вместо Здравко, Драги, Данчо и Сержиньо се залага на Илиян, Спасов а дори и на Маламов и Цеков ще е много по-добре за бъдещето. Дайе съм сигурен, че ще натрупат самочувствие и ще започнат да бележат. Да, Спасов пропусна н1колко положения, но защо никой не вижда че е на правилното място за да ги създаде тези положения...докато Драги....
+7
 
 
Някой знае ли Тъча от кога не е вкарвал гол?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+9
 
 
След този мач ,спокойно можем да кажем ,че нямаме никакви амбиции за по-предно класиране ...От известно време насам ,отборът ни играе ,на 30% от възможностите си ..Този мач спокойно можеше да бъде спечелен ,но за съжеление простото нямахме желание .Къде са игрите ни които направихме със Чермоморец ,Лудогорец и Левски ? Няма и помен от тази игра ,а все едно наблюдавам някаква тренировка ,както беше с Локо София и Монтана . При гола на Берое ,смехотворно отиграване на наш защитник ,подхлъзване и просто предоставяне на топката и гол ..Лошото е че и през второто полувреме ,направихме още по смехотворна грешка и за малко да си отбележим автогол ...Какво става със нашият отбор ,незнам ,но и в нападение същите смехотворни изпълнения ,излизат нападатели сами срещу вратата и вместо да бият във вратата ,те или подават или грешат нещо . Това си е положението . А днес за мен това беше все едно приятелски мач във който играхме както трябва точно 10 минути и се видя веднага ,каква разлика има в класите между нас и Берое . Здравко Лазаров вече му е крайно време да седне на пейката и да даде възможност на младите да се изевяват ,защото на моменти е безобразно комичен . Дано поне за купата да се понапънем ,ДАНО защото ,ако ще играем по този начин ,по-добре ние феновете да не бием само път и да хабим нерви ,а то всъщност всеки отбор да е наясно предварително ,кой за какво се бори и какво ще вземе . Само Локо !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: