ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Толкова ме е яд, че паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 27.03.2012Коментари (14)3698
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев изръси бисер, който със сигурност ще влезе в дебелия буквар на спортните лафове. Вчета треньорът бе гост в предаването "Пред банята" по ТВ7. 

Развълнуван от успехите на своя тим в последно време, завършили със загуба от ЦСКА в последния кръг, Кокала заяви: "Толкова ме е яд, че паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни", изцепи се Велев.

Той добави също, че едно от нещата във футбола, които най-много мрази, е да пада от "армейците". Но пък за сметка на това му е по-приятно, когато ги побеждава.

Водещите запитаха Велев и дали би приел покана от бившия си тим Левски, след като по-рано днес наставникът на сините Николай Костов напусна "Герена".

Кокала обаче заяви, че на този етап не би напуснал "Лаута", тъй като е солидарен към собственика на тима Константин Динев.

Още по темата: общо новини по темата: 48
14.05.2012
14.05.2012
31.03.2012
31.03.2012
30.03.2012
29.03.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
стига велев...! кога сме правили 5 силни мача срещу силни отбори ...? по добре мисли как да нашлякаме любимите ти говеда на лаута ....! за да спиш сладко по нататък, една таина (публична)... с на коко мазниците насержиньо и данчо тъча толкова ...ама ти ги усещаш повече схемите
0
 
 
Една зайкиня я нямало два дни.Връща се в къщи и обяснява на Заю."Отвлякоха ме насила три заяка и два дни секс,секс,секс .На третия ден...."Чакай рекъл Заю,нали те нямаше два дни??Ааа..рекла зайкинята,аз пак ще се връщам."Нещо такова е станало с Кокъла.Кокъл,ще питам нещо.Като неможа да спиш,жена нямаше ли при теб да я скачаш,за да си запълваш безсънието?
+4
 
 
Хахаха, то още няма 48 часа от мача - ама не е спал 4 - 5 дни!
+6
 
 
Човекът просто е искал да каже, че е знаел за резултата от този мач отпреди 5 дни и оттогава не е мигнал :)
+1
 
 
Хахахахахаха.Кокъл,ти днес,утре и другиден ли слагаш ве?На втория ден след мача не бил спал четири-пет дни.Тия чорбари яко са те побъркали.Бегай да ти леят куршум.
+2
 
 
Пътували в един влак американец,французин,Бай Ганьо и една дама.Не щеш ли-дамата взела ,че се изпуснала и пръднала.Американеца -да замаже положението казал-сори,извинете ме..След малко оная пак пръднала-тоя път французина да замаже положението казал-извинете,аз бях.Пак пътували,Бай Ганьо решил да се поразтъпче в коридора да изпуш иедна цигара,станал,па на излизане от купето рекъл-таа ако пръдне пак-кажете че аз бях...Та -толкова ли ви е кеф да се правите ,че не сте разбрали,че тоя мач бе продаден и продължавате с простотиите си-тоя не спал,оня се пренавил...
+2
 
 
а мене ме е яд 4е се ОСРАХМЕ в наи важния ма4 тъкмо хората повярваха и едно голямо ЛАИНО ....относно вратаря ни КАРАДЖОВ ПАЛЕН ТА*АК как едно положение не спаси пален ПОЗИОР
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: