ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Освободиха Милен Радуканов от треньорския пост в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:26 / 25.03.2012Коментари (84)12420
© Plovdiv24.bg
Милен Радуканов е освободен от поста старши-треньор на Ботев Пловдив, съобщи официалния сайт на клуба. Решението бе взето от ръководството на клуба ден след мача с Етър (0:0). Заедно с Радуканов Ботев напуска и треньорът на вратарите Петко Петков.

За временен треньор е назначен Костадин Видолов, който ще работи в екип с Левон Апкарян, Лилчо Арсов и Михаило Шекероски, който ще продължи да отговаря за кондицията на футболистите.

Причина за решението на ръководството са незадоволителните резултати от старта на футболната пролет.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
най после го изгонихте тоя мамалигар от самото начало плетеше интриги и ви дърпаше назад нали държал на прасетата повече от ввички други отбори дано успеете да влезете и да мачкаме тъпите шопи пък да си правим най красивото и лудо дерби успех!!!!!
-5
 
 
не че нещо ама май още 100 години ще сме в Б :)
+1
 
 
А другите мазници, Бакаловци и Костадиновци,,остават за парици ??? Велики са бе - незаменими...Ботев не може без тях двамата, ха ха ха :)
+6
 
 
Колеги, уважавам много Кривия и Домакина. Когато бяха при нас на "Тича" за тях също се говореше, че тровят съблекалнята... Какво е мнението ви? Успех до края в битката за "А" група!!!
+8
 
 
сигурен съм сега че коцето ще върне армандо на вратата, домакина ,кривия, маната, курдов, това си е нашият отбор,мисля че сега вече ботев ще бъде с съвсем друго лице,мн жалко само че изгони мн мн млади и качествени момчета
+6
 
 
Дано скоро ви се усмихне късметът Ботевисти ,дано се задържи някой талантлив треньор и сформира отбор,защото играчи имате!
+5
 
 
Добре, че се оттървахме от Радуканов, но не съм съгласен да чета глупости по отношение на селекцията. Чета и си мисля, че е крайно време да се направи една фенска анкета с въпрос: Кои футболисти искате да играят в Ботев?, след което на ръководството да се представят резултатите и ако не осигури така желаната от всички ни селекция да го погваме с камъни и дърве. Моето лично мнение е, че от два-три мача по никакъв начин не могат да се преценят качествата на даден футболист. Селекцията на Радуканов е - М. Огнянов - едва ли някой има забележки, В. Бонев - в Търново беше безгрешен и отнемаше 90% от първите топки на Какалов, Хр. Телкийски - може би най-добрия наш футболист в Търново, Д. Христов - типичен таран, който в Търново се бореше много, но се видя че няма кой да го подкрепи от втора линия, Р. Бачев - най-зле представящия се нов футболист, в Търново просто нямаше работа, В. Веселинов - не е играл и 20 минути в първите кръгове. Не мога да разбера защо нашите фенове не обръщат внимание, че примерно Рахов и Данчо Христов са много слаби в последните мачове, а същевременно нападат новите попълнения без дори да са ги наблюдавали достатъчно. Ще се убедите, че при един нов треньор част от тези които плюем сега ще бъдат най-добре и постоянно представящите се футболисти, затова изчакайте малко и не прибързвайте с плюнките.
+8
 
 
аз мисля че от следващия кръг играта с коце вадолов ще тръгне. според мен видолов има повече виждания и е по добър треньор от радоканов 100 пъти.
+10
 
 
ПИЧОНИТО СЯ ДА ЗАСТЪПИ ДОБРЕ ЩЕ СТАНЕ НО БАКАЛОВ И ТОЙ ДА СИ ХОДИ !!!!!
+1
 
 
Някой знае ли защо Мъри Стойлов е бил на мача в Търново, да не би да гласят него за поста???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: