ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Велев: С този манталитет на футболистите няма да се получат нещата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 05.03.2012Коментари (16)5732
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев остана разочарован от неговите възпитаници, след загубата на тима с 0:2 от Локомотив София в "Надежда". 

"Преди мача казах на футболистите, че трябва да променим манталитета на игра при гостуванията си, а те това не го направиха", заяви Велев след края на двубоя. 

"Първото полувреме пропуснахме да поведем, а през втората част излезе друг Локомотив на терена, който не можах да позная", добави Кокала. 

"Съжалявам за феновете, които дойдоха да ни подкрепят от Пловдив, а ние не можахме да им се отблагодарим", завърши Кокала. 

Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.03.2012 г.
+7
 
 
Велев, ние обаче всички го познахме този Локомотив дето излезе втората част на мача...... как така бе, само ти не го позна ?? Цирка си е цирк.
+2
 
 
Това не са футболисти а пиянки само към жени и пиене им е акъла, то лошо няма ама след победите и само победите та да е заслужено и с кеф да се насфириш. Аиде по мъжката малко
+5
 
 
Кокал то си е твоя и на Коко работа, ама не се оправдавай с манталитет. За кво ги взехте тия момчета Илян Йорданов, Цеков, Спасов? За да седят на пейката в очакване трансфер на звездите Сержиньо и Коцев в Китай ли? Не манталитет, желание за игра трябва на отбора ти.
Пея песен за лубимия си отбор
на 05.03.2012 г.
+3
 
 
Кокал ние сме с тебе!! По точно част от нас сме с тебе!!!
+5
 
 
здравко с температура , караЖоф ....хал , насержиньо кругла нула ( както сме и свикнали) , йорданов изкара цялата подготовка ( за разлика от люБИМЕца на коко ) и резерва ..././/??? няма връзка ...после на кокала глупостите ..."нямало титуляри и резерви..! ГЛУПОСТИ .... и тои още първия мач се наведе
0
 
 
Айййй , Ювеее! Айде отивайте сега да се биете с ...билбордовете на "жълтите", да си изкарате на тях комплексите и злобата.....Да ви видят всички какви "хулигани" сте сте - корави ладове ахаах
+2
 
 
тежък уикенд е бил по чалга кръчмите друг път помолете БФС да не играете понеделник,че не могат да изтрезнеят звездите.....
+22
 
 
Дали ще е Велев,Мелев,Пелев картината си остава същата .Аз лично нямам никакви забележки към него.Просто са пионки в ръцете на една добре организирана структура.Почвам да губя надежда,че някога ще видя стадион,истински футбол,истинския, любимия, моя ЛОКОМОТИВ.Ние привържениците как можахме да си променим манталитета ,а не сме там 30 човека отборче,а футболистите не.Да ама на нас не ни казват ,днес няма да пеете,няма да викате.И НАС И ЖЪЛТИТЕ СА НИ ПОСТАВИЛИ В ПАРТЕР.ИСТИНАТА Е ТАКАВА КОЛКОТО И ДА НЕ НИ СЕ ИСКА
+28
 
 
Да ви сера на манталитета,стига с тези клишета!Или излизаш и играеш като лъв,или продаваш картофи на пазара.Престанете да унижавате нас феновете,защото е ясно,че вас не ви боли,но ние феновете даваме всичко за отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: