ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд загуби дербито в "Надежда", Лазаров пропуска дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 05.03.2012Коментари (178)19905
Локомотив Пловдив загуби "железничарското" дерби срещу съименниците си от София. Възпитаниците на Емил Велев загубиха с 0:2 от Локо Сф на старта на пролетния дял на "А" група. 

Иначе лицензираната охранителна фирма, която бе наета от столичния клуб, охранява срещата извън стадион. Чак в края на първата част, час от служителите на фирмата, която бе извън стадиона се преместиха до сектора за гости. 

Двубоят в "Надежда" можеше да започне отлично за пловдивското Локо, но капитанът на "черно-белите" Здравко Лазаров изпусна дузпа, свирена от главния арбитър Ахмед Ахмед за игра с ръка на Илиян Гаров. След профуканият 11-метров наказателен удар пловдивчани не свалиха глава, а продължиха да притискат своя опонент в неговата половина, но до по-сериозни опасности пред вратата на Валентин Галев не се стигна. 

След почивката ветеранът на Локомотив София Владимир Манчев направи това, което колегата му от Пловдив Здравко Лазаров не можа, а именно даде преднина на софиянци. Юношата на Хебър бе изведен от Младен Стоев зад отборната на пловдивчани и с прецизен удар покрай Караджов вкара за 1:0. В 70-ата минута Локо Пд можеше да възстанови равенство, но Танко Дяков, Джереми Родригес и Базил дьо Карвальо се разминаха с топката, след центриране на свой съотборник. Веднага след като пропуснаха да вкарат "черно-белите", столичани нанесоха нов удар с втори гол на Владо Манчев. Нападателят засече центриране от корнер на Младен Стоев и фиксира крайното 2:0. До края на двубоя столичния Локомотив вкара и трети гол дело на капитана Кристиян Добрев, но рефера Ахмед Ахмед го отмени.

Локомотив Сф - Локомотив Пд 2:0

Локомотив София: Галев, Върбанов, Гаров, Добрев (к), Бранеков, Юлиян Петков (56' Кондев), Павел Петков, Димитров (87' Велев), Пеев, Стоев (82' Дафчев), Манчев;

Локомотив Пловдив: Караджов, Родригес, Венков, Бенжелюн, Дяков, Сержиньо, Златински, Д. Георгиев (82' Й. Тодоров), Коцев (71' Йорданов), Лазаров (к) (56' Карвальо), Даксон;



Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
При този коефициент за победа на локо сф и аз бих загубил мача камо ли човек на когото да се косите хазарта му е в кръвта. Недей те да се косите това е част от играта.
+2
 
 
Тия лигльовци няма ли един път да ги глобят яко, да се научат малко на уважение?Ако не ги глобят,значи май не са те виновни.
-1
 
 
позитивно погледнато,загубата и то по този начин идва много навреме..спортнотехнически,отборът не отстъпва на нито един в първенството,проблемът им е в главите,с което Велев е трябвало да работи,а не да ги учи как се загрява преди тренировка.Г-н Велев,отборът беше трагичен.всички под Коко трябва сами да се глобят.РЪКОВОДСТВОТО НАПРАВИ НЕВЕРОЯТЕН ГАФ,КАТО СЕ СЪГЛАСИ ДА ИГРАЕ НА ТАЗИ РУИНА,БЕЗ АКТ16,БЕЗ НИЩО.....НА НАС НИКОГА НЯМАШЕ ДА НИ РАЗРЕШАТ ДА ИГРАЕМ НА ПОДОБНО СМЕТИЩЕ.....
+4
 
 
Цялата А група не искаше да започва първенството от страх...и накрая...какво стана...
+3
 
 
Защо се залъгваме и вярваме във възможностите си повече от самите футболисти. Вижте ни статистиката като гости, едва една победа и то срещу кой ? Видима Раковски. Това не е отбор който може да претендира за Европа. Това е отбор който се крепи на домакинските си мачове, и на подкрепата на публиката. Жалко само че , тези точки от домакинствата няма да стигнат за нещо повече от почетно класиране в 5-цата. Как може 37 годишен, капитан, опитен, нападател, лидер .... и какво ли още не, да бие таквава дузпа? Защо Даксон или Златински не я биха ? Иска на 37 години да бъде герой ли ? Еми отдалечава се от тази своя цел. Не знам защо след всичките тези години, вярвах че можем да бием отбор от София, който има 18 нови играча и бе разбит от почти всички други отбори... може би щяхме ако мача беше в Пловдив...
+6
 
 
Много тъжна картинка представлявахме вчера ...Незнам до кога ще играем такива мачове със Локо София ,Славия и Левски . Вече на колко мача присъствам ,на които нашият отбор изобщо не играе ,ами чака да му вкарат голове . Миналата година със Славия ,беше същото 3-0 никаква игра ,със Локо София пародия....те със 10човека ни биха 3-0 като двата гола ни ги вкараха със човек по-малко и при 1-0 Лазаров отново би дузпата във аут, със Левски ....какво да го коментираме ....Жалко ,много жалко и обидно ,за нас хората ,които си оставихме работата и станахме свидетели на всичко това ..Неможе една част от отборът да играе ,а другата изобщо да не е в час ,по известни причини ...И при двата гола ,особено при първия ,просто си ги оставихме да си вкарат . Та те първото полувреме ,нямаха удар в нашата врата ,да неговорим ,че последните 25мин. от първото полувреме ,не минаха центъра . Второто полувреме обаче ,спряхме да играем и резултатът е на лице . А защо спряхме ,аз незнам ,знаят можеби онези палячовци ,които след краят на мача побързаха ,да се наврът в съблекалните ,без да поздравят публиката ,която излъгаха . За съжеление ,всичко е за сметка на нас феновете и за това намаляваме със всеки изминал мач
+6
 
 
Пълна подкрепа за мнението на svoboda/но защо е написано на латиница/.Защо въобще се игра този мач при реална опастност за зрителите.Може ли в деня на мача в 11 часа да се определя дали въобще ще се играе мача.Компромис който с никой пловдивски отбор нямаше да се случи.Докога тези шопски вампири ще се хранят с любовта на феновете.Погледнете наказанията за клубовете конкретно и ще се съгласите.Бой след края на дербито в Пловдив и съответните наказания.Подпалване на стадион и игра на същият отбор на неутрален стадион-Овча купел.А Мездра,Стара Загора.Да не изброявам.Ако Локомотив Пловдив не се бяха съгласили да играят този мач на застрашаващ стадион какво следваше.
+10
 
 
Измина първия кръг от първенството и веднага си пролича Бг марката и едните и другите сме жив т...к,явно нашето желание е повече от това на футболистите.Върнаха ни там където ни е мястото,там във реалността,докато имаме такива управници-така ще е.Онази титла през 2004 няма значение-купена,продадена,дадена и т.н.ще е най-голямото нещо постигнато във пловдивския футбол.Онези купи се равняват на шампионска лига,лига европа,и междуконтинентална купа,защото едва ли нещо по-голямо ще постигнем.Сега съм на 33 дано докрая на живота си видя някой ден пловдивските отбори на челните места,но силно се съмнявам във това.И докато другите хартиени грандове си играят пред 1000-2000 зрители-стават шампиони и чакат поредния полски или румънски"гранд"ние ще продължаваме да се събираме по 25000 на дербитата само за да определим кой е първенеца на града-това е жалката ни действителност.
+4
 
 
Тежко е, но вдигаме главите и гледаме напред. Предстоят ни още доста важни мачове и за първенството и за купата. САМО ЛОКО...
+9
 
 
Абе хайде буферите могат да оправдаят тази и други загуби, имат селски президент дошъл да вади някой лев на гърба на отбора..... ами ние????? Имаме бюджет от 3 000 000 лева и сме на 6-то място в "Б" група?! Ние как ще оправдаем цялостното си представяне?! Юли Попов толкова си е надвил на масрафа, та чак си е назначил и шофьор та да може да си порка от сутрин до вечер, ония другите "специалисти" лъжат, мажат и плетат интриги и резултата е този! Това е най-некадърното ръководство в историята на Ботев Пловдив! И сега ми отричали за смяна на Радуканов?! Ама не Радуканов, всички в комплект трябва да бъдат сменени иначе нищо не става!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: